Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pjotr - 24orasvetelkedo

44 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kapitány úr a lent megjelölt helyeken tervezte a főbb megállókat, de ahogy már olvashattátok az időjárási viszonyok bizony nagyon könnyen tudnak ezeken változtatni. ..
Ha kívácsi vagy, hogy milyen időjárás és szelek várhatóak az út során, KATT IDE.(kattintás után Torrevieja-i előrejelzést láthatod, de értelemszerűen ki lehet választani a konkrét helyet, amire kíváncsi vagy.:) )A szak(abb)emberek pedig ide...
Matrózok! Küldetésünk első szakasza, a Dr. Kumhó hazajuttatása érdekében, 2009. július 24-én megkezdődik.Az utazás a keresztségben a "HUNicum Mediterranean Sea Challenge" nevet kapta, kérjük ezt észben és tiszteletben tartani! Az útvonal, valamint a partot érés…..
Sziasztok! Ezúton jelentem be, hogy a jelenlegi blogot bizonytalan ideig nem fogom frissíteni... A JÓ HÍR viszont az, hogy az elmúlt hetek eredményeként létrejött egy ÚJ BLOG, mely megújult külsővel és funkciókkal vár Benneteket! ui.: végre ismét indulhat a kommentezés! :D üdv.:…..
Vas megyei csapatok figyelem! Április 15-én, szerdán 15.00-ra irány az Agora Savaria Filmszínház! Csapatonként nincs megkötve, hogy hány fő mehet (tehát bármennyien mehettek). Meglepő módon filmet fogtok nézni, amiről 2 db A/4-es oldalnyi filmesztétikai elemzést kell írni. A…..
A II. MOSONMAGYARÓVÁRI 24 ÓRÁS VETÉLKEDŐ "ALUDJ MÁSKOR!" VÉGEREDMÉNYE: (A képen a MaGic csapata látható.)   1. MAGIC - 321 PONT 2. DREAM TEAM - 316 PONT 3. BOLYAI-SOKK - 265 PONT 4. PIAROCK - 255 PONT 5. PINGVIN - 249 PONT 6. FEKETE HOLLÓK - 241…..
...a tavaszi szezon beindult immáron - Mosonmagyaróváron.          Nagyon jó hangulatban telik az idei első - II. Mosonmagyaróvári - vetélkedő, lelkes csapatokkal teli a sportcsarnok! Üdvözlettel minden résztvevő és szervező…..
Mosonmagyaróvár - holnap... Már egy nap sincs a kezdésig! Mindenki nagy készülődésben van remélhetőleg, mi mindenesetre megyünk, és resszzzkessetek csapatok! :)Győr - Ahogy ígértük, végre meg van a győri időpont is (!!!), mégpedig: 2009. május 9-10. Jó készülődét…..
Mosonmagyaróvári Csapatok Figyelem!Március 28-án (szombaton) kezdetét veszi a II. Mosonmagyaróvári 24 órás vetélkedő  "Aludj máskor!".Reméljük már készültök! A nagy sikerre való tekintettel, csak úgy mint az elmúlt évben, egy felvonulással fogunk kezdeni…..
24 órás vetélkedő TAVASZ '09 2009.02.27 08:16:00
   Tavaszi időpontok, helyszínek   MÁRC. 28-29. Mosonmagyaróvár     ÁPRILIS 18-19. Szombathely / Vas…..
Üdv kedves 24órás Barátaink! Először is Boldog új évet kívánunk, és rögvest be is jelentjük a következő biztosnak mondható helyyszínt/időpontot, reméljük sokatok örömére! :) 6. Vas Megyei 24 órás vetélkedő "aludj máskor!" 2009. április…..
Üdvözlet Mindenkinek! Sikerült végre feltölteni közel 400 képet, így most már ide is beágyazom, hogy bárki kedvére lapozgathasson benne...   Pjotr   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/pjotr/nyugatdunantuli_regionalis_24_/feed", "width":"450",…..
Az alábbi linken elérhető: http://www.ustream.tv/channel/24oras..
A képeket FRISSÍTETTEM!!!  Éjjel 1:00-kor az állás a következő:  1 Szt. Györgyi/Győr ÍRORSZÁG 2 Kossuth/Mosonmagyaróvár SPANYOLORSZÁG 3 Krúdy/Győr FRANCIAORSZÁG 4 Batthyány/Nagykanizsa NAGY-BRITTANIA 5…..
íme egy pár kép az elmúlt időszakból...     INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/pjotr/regionalis_1_feltoltes/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#FCA500", "textcolor":"#2B1C7B", "random":false,…..
24 órás vetélkedő Szavazás! 2008.11.08 18:47:00
Látom többen jelezték h nem tudnak fellépni a 24oras honlapra, megjegyzem, jelenleg én se... de valóban azért van, mert ha valaki leszavaz, akkor nem megy le a honlapról, így csak gyűlik-gyűlik a látogatók száma, pedig időnek kell eltelnie két szavazás között! szóval ha valakinek…..
Már elindult a Regionális Vetélkedő!!!Online közvetítés formájában elérhető INNEN!!! Üdv Pjotr..
A jelenlegi állás szerint a következő a sorrend: 20:00-kor 1 Kossuth/Mosonmagyaróvár SPANYOLORSZÁG 2 Szt. Györgyi/Győr ÍRORSZÁG 3 Batthyány/Nagykanizsa NAGY-BRITTANIA 4 Pálffy/Győr FINNORSZÁG 5 Kazinczy/Győr DÁNIA 5…..
Itt a blogon megtekinthetőek a 12 csapat által kiválasztott 24 órás vetélkedő arca - jelölt fényképe, a honlapon (www.24orasvetelkedo.hu) pedig jobb oldalt a Szavazás részen lehet leadni a voksokat a döntőig!A…..
 Regionális 24órás Vetélkedő„Aludj Máskor - Cselekedj Most”Győr, 2008.november 8-9.Tervezett program Dátum Esemény Szeptember 26. Jogosult csapatok jelentkezésének határideje Október 20. Elő feladatok ismertetése November 7. 19.00…..
Pjotr - 24orasvetelkedo 2008.11.04 07:49:43
Pjotr - 24orasvetelkedo 2008.11.08 11:08:12
Sziasztok!Ahogy igértem, a jelen bejegyzés direkt beszélgetős, hozzászólásos bejegyzés céljából kerül ide! A többi csak rajtatok áll! Gyertek és szóljatok egymáshoz, vagy épp a szervezőkhöz! Minden csapat figyelmébe:A blog-ot pedig terjesszétek egymás között, minél többen…..
Pjotr - 24orasvetelkedo 2008.10.20 23:02:58
Hmm... :-D
Nos, igen... mindig örömmel vesszük az efféle "élménybeszámolókat", jelen esetben sincs ez másként, sőt(!) - hiszen Zalaegerszegen első alkalommal került megrendezésre ez a "fajta" 24 órás vetélkedő, így mi is legalább annyira izgultunk, és kíváncsiak voltunk rátok Zala megyeiekre, mint talán ti erre az egész vetélkedősdire!
Mindenesetre örülünk h ott voltatok (minden csapat), és ha tetszett, annak pláne!
Panna: való igaz, hogy - én személy szerint - nagyon bírtam az Apáczai csapatát, és tényleg igen aktívak voltatok, de természetesen se itt, se semelyik helyszínen nem a szervezők véleménye, vagy szava az, ami döntene, erre ott a zsűri, s a véleményüket mint olyat nekünk is, és a csapatoknak is el kell fogadni... S hogy végül nem lettetek az első 3-ban, az el ne vegye a kedveteket, hanem jövőre még inkább tegyétek oda magatokat! De ez tulajdonképpen a hozzászólásodból ki is derült:-D
BLG-sek: Nektek pedig ugyancsak köszönjük az aktivitásotokat, s a sok-sok élményt/emléket, mellyel ti is gazdagítottatok bennünket! Na és persze tessék "felkötni a gatyát, vagy épp kinek, amije van..." mert Győrött még keményebb lesz a ment!:-)
Ja és kedves Gréti: a pizzaszelet-dolgot pedig "átadom az illetékesnek"... (még behajtom rajtad:-D)

Pihizzen minden csapat, és készüljön az elkövetkezőkre (ki regionálisan, ki a követzkező megyei szintre!)
Üdvözlettel: Pjotr
A regionális vetélkedő előfelatatait a következő linken megtaláljátok!Előfeladatok itt!..
24 órás vetélkedő képek... 2008.10.19 22:44:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/pjotr/i_zala_megyei_24_oras_vetelked/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#FCA500", "textcolor":"#2B1C7B", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..