Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diósi Szilvia

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Presinszky Judit (Index)   Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke azt mondta, a XIII. kerületben, a VI., VII., VIII. és IX. kerületben “jó a helyzet”, igaz napközben itt is hosszú sorok voltak.  Ugyanakkor  a XI. kerületben “tragikus” a helyzet, annak ellenére, hogy három teremben…..
Megérkezett az eredményváróra az MSZP elnöke, Molnár Gyula is.  Fotó: André Fanny (PolitikON)..
Fotók: André Fanny (PolitikON)..
Éjfélkor lesz sajtótájékoztató az LMP hivatalos eredményváró rendezvényén. Az esemény helyszínén egyelőre csak 1-2 politikus van, a termet főleg a várakozó újságírók töltik meg. Eközben a szomszéd utcában lassan elkezdődik a párt nyilvános kampányzáró bulija. Ha esetleg valaki szeretné az LMP…..
A 444 és az RTL Magyarország felkérésére a választást megelőző két és fél napban készült egy 3000 fős Medián-felmérés, ami azt mutatja, hogy a szombati részadatokhoz képest mégsem lesz meg a Fidesznek a kétharmad.  A kormánypártot most 43 százalékra becsülik, a Jobbik várható listás eredménye 22…..
Debrecenben elkezdték összeszámolni a szavazatokat a bizottság tagjai.    Fotók: MTI/ Czeglédi Zsolt..
Óriási az érdeklődés a Fidesz rendezvénye iránt, több külföldi stáb is érkezett a Bálnába, de Index újságírója szerint még így is bőven befért volna a Magyar Narancs kollegája is. A Narancsot egyébként 4 évvel ezelőtt sem engedték be. Idén helyhiánnyal indokolták a visszautasítást:  „Tisztelt…..
A Zoom.hu munkatársa porckorongsérv miatt mozgóurnát igényelt a szavazáshoz, de 14:45 körül egy Fidesz-aktivista csöngetett be hozzá, hogy megkérdezze, szavazott-e már, és ha igen, a kormánypártra-e. Az újságíró elmondta, hogy még nem szavazott, a mozgóurnára vár, de azt nem akarta elárulni, kire…..
A hellohevesmegye.hu ír róla, hogy reggel 8 óra után Heves megye 2. számú választókerületében lefüleltek egy választási csalást. Ebben a választókerületben indul egyébként a Jobbik elnöke, Vona Gábor.  Fotó: Nemes János / MTI Egy választó jobbikos pólóban ment el szavazni, a fideszes szavazóköri…..
A valasztas.hu, vagyis a Nemezeti Választási Iroda honlapja a nagy érdeklődés miatt már többször is összeomlott. Az NVI úgy döntött, hogy inkább leegyszerűsíti a honlapot és átállítoták egy nagyobb teherbírású technológiára. Remélik, hogy most már zökkenőmentesen betöltödik majd az oldalt…..
PolitikON Vona is túl van rajta 2018.04.08 10:24:06
Fotók: MTI/ Komka Péter..
Fotó: Munk Veronika..
A belvárosban először visszalépő Juhász Péter is leadta már a szavazatát...
PolitikON Újabb rekord 9-ig 2018.04.08 09:50:39
13,7 százalékos volt a részvétel reggel 9-ig, ami 1 036 849 fő jelent. A névjegyzékbe majdnem 8 millió lakost vettek fel, egészen pontosan 7 875 505 főt.  Forrás: NVI..
PolitikON Márki-Zay is leszavazott 2018.04.08 09:33:04
Leadta a szavazatát Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely nem rég megválasztott polgármestere is. ..
A szavazólap csak akkor érvényes, ha a szavazatszámláló bizottság a választópolgár előtt lepecsételi azt. A szavazólapot tilos előre lebélyegezni, a választónak igazolnia kell a személyazonosságát, valamint fel kell mutatnia a lakcímkártyáját is. Ha a bizottság mindent rendben talál, a választó neve…..
Valaki be akart jutni a Nógrád megyei Bátonyterenyén, a 7-es szavazókörbe. A helyiséget negyed 6-kor nyitották volna ki, de észrevették, hogy az egyik speciális zárjegy sérült. A szavazatszámláló-bizottság elnöke kihívta a rendőröket, akik megállapították, hogy a helyiség többi zárjegye sértetlen,…..
A Párbeszéd kifeszített egy molinót a Szabadság-szoborra, ami arra buzdít, hogy az MSZP-Párbeszédre szavazzanak a választók. ..
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Orbán Viktor már leadta a voksát 176 087 másik választásrara jogosulttal együtt. Ez a 2,24 százalékos részvétel rekordnak számít. Négy évvel ezelőtt ez a szám csak 1,64 százelék volt, nyolc éve pedig 1,61.  Fotó: Barkonyi Szabolcs / Index A részvételi arány…..
Felkerült a Netflixre a II. Erzsébet életét feldolgozó sorozat, a The Crown a teljes második szezonja. A tíz új részben foglalkoztak a készítők Fülöp, edinburghi herceg gyermekkorával, nőügyeivel, Margit hercegnő házasságával, de a korszak egyik leghíresebb szexbotrányával is. A történet nagyjából…..
  „Szél Bernadett kezdeményezi az ún. Soros-hálózatokról szóló titkosszolgálati jelentés titkosítás alóli feloldását” – írják az LMP honlapján. Szél Bernadett, LMP miniszterelnök-jelölt Fotó: Szél Bernadett/ Facebook Az LMP szerint a december 7-kei a nemzetbiztonsági bizottság ülésén bemutatott…..
A Momentum levelet írt a Magyar Postának, miután megtudta, hogy nem minden küldeményt fognak kivinni a karácsonyi időszakban a postások. Hajnal Miklós szóvivő felajánlja benne az aktivistáik segítségét, hogy minden levelet és csomagot időben kézbesíthessenek. Fotó: MTI/ Balázs Attila „Tisztelt…..
A Momentum Orczy téri ételosztásán többen voltak az aktivisták, mint az ebédért sorban állók december negyedikén ebédidőben. A helyszín választás nem volt éppen szerencsés, még a Momentum aktivistái sem értették, miért éppen erre a térre esett a választás. Hullik a hó, amikor a Momentum…..
Pénteken, december 8-án folytatódik a Netflix The Crown című sorozt. Hiába terveznek hat évadra a készítők, Claire Foy és Matt Smith ebben a második évadban látható majd utoljára a királyi pár szerepében, a folytatásban új szereplőgárdával jönnek elő a készítők (a királyi pár életének későbbi…..