Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakrep

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy nagyon nincs megoldva a csapadékelvezetésünk és ez ellen muszáj volt tenni valamit. A szomszédoknak mindnek van egy beton áteresze az út alatt, ami az utca túloldalán lévő patakba vezeti a vizet. De nekünk nincs, mert a mi telkünk üres volt, ők meg állítólag mindenki magának csinálta…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
A 20. század gátépítéseinek köszönhetően egykoron virágzó települések kerültek teljesen víz alá és vitték a mélybe gazdag történelmüket és hagyományaikat is. A világ leggonoszabb városán pedig maga a természet állt bosszút. Santiago templom, Mexikó A dél-mexikói…..
vakrep 2015.11.20 13:32:55
@egyinges: pontosan! magyaroknak magyar romot!
a szittya hétszentségit
Élünk, halunk, elmúlunk. Legalábbis a legtöbben. Azonban voltak emberek a történelem során, akik makacsul ellenálltak az elkerülhetetlen körforgásnak. Legtöbbjüket mély tisztelet övezi, vagy szentnek tartjuk őket. Mi állhat a háttérben? Csoda? Tudományos szenzáció? Vagy…..
Igenis jó a vasárnapi zárva tartás! Nem tudom megérteni a sok fanyalgót. Az a baj, hogy olyan kevés érv jut az ember eszébe, amikor meg akarja védeni, ezt a nagyszerű intézkedést. De nem baj, segítségére szeretnék segíteni nektek, így összegyűjtöttem egy csokorra valót, hogy…..
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
Nem tudom, milyen szabályok és normák alapján olthat le egy bíró egy elítéltet. Fiam, szerintem te egy büdös bunkó vagy, látom a szemed sarkában a sunyiságot, csak játszod az eszed és megpróbálsz átverni. Gondolkodjál kis barátom az élet dolgairól, ha már anyád nem tanított…..
A vígjáték az egyik legszebb műfaj a filmgyártásban, a fő célja az ember megnevettetése, ami gyógyító erővel hat. Nagyon sok alfaja van, kezdve a térdcsapkodós harsány komédiáktól az elgondolkodtató, belül nevetős filmekig. Most, hogy a komédia koronázatlan királyainak…..
vakrep 2014.08.18 15:29:36
@vakrep: ok, hülye vagyok 70-es és nem 80-as évek a téma
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vakrep 2013.07.10 11:24:23
@Mistral1011: ha te sándorfalva környékén endúrózol, akkor jó eséllyel együtt szoktatok motorozni öcsémmel,
tegnap volt sztk-ban, most nem volt komolyabb csak a fél oldalán hámsérülések ;-)
szóval potyognak azok az endurosok is rendesen, pl öcsém (talán vagányabb mint az átlag) 3/4 évente keresi fel a helyi rendelőt, ahol az orvosok már előre röhögve köszönnek neki, hogy "most merre jártál kedves...."

én csak posten robogózom, de azt mondom a cikk végkövetkeztetése idiótaság, a motor meg veszélyes
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vakrep 2013.07.02 17:01:56
@Szabványok: vagy csinálsz a hegyekben egy tavat, amibe egy szivattyú nyomja a vizet a szélerőmű x%-nak a teljesítményével és mikor eláll a szél a tóbol visszacsorgó víz fordítva megprögeti a szivattyút és kész az áram

most még szarjuk a napenergiát meg a villanyautókat, de ha be üt az igazám hatékony napelem talalálmánya meg egy maiaknál 2-3-4szer hatékonyabb akkué, mindjárt teljesen mást gondolunk, 1800-ban még lovat küldtek a vonat elé és röhögtek a belsőégésű autók ötletén, most meg....
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
vakrep 2013.05.31 10:41:47
@vénszivar: valószínűleg változna a véleményed ha az egyik piroska neked pont keresztbe jönne, mert dinamikusan elindulsz a saját zöldedtől

közeli ismerősőmnek pl így lett medencecsont törés, ő nem örült neki, de persze nézegethetjük hogy egyre többen tólják a piroson
vakrep 2013.05.31 10:51:23
@vénszivar: ja és még egy dolog eszembe jutott, mivel kvázi lecpicliztél

nézz utána a spicli szó jelentésének, mert nem jól használod
vakrep 2013.05.31 11:00:53
@vénszivar: hagyjuk, nem egyformán gondolkozunk, én sajnállak téged hogy ennyire vagy képes, te valószínű ezt gondolod rólam, nincs sok értelme billentyűt koptatnunk
szevasz, vigyázz a kereszteződésben akkor is ha neked zöld van!
Kalandra vágysz? Vegyél Babettát, és menekülj egy kuvasz elől! A veteránozás legártalmatlanabb formája a kismotor-felújítás, ezen belül is a keleti blokkos csettegők. Presztízsben, hangulatban talán meg sem közelítik a Vespát, de legalább pénzünk is…..
Kerékagy Tekerésért rizskoch 2012.05.16 13:57:00
Kétezer-ötszáz biciklista nevezett az idei Tour de Velencei-tó kerékpáros tókerülésre. Az indulásért rizsfelfújt járt a célban.   A tóparti tömegjelentekkel egy időben Debrecenben is bringafesztivál zajlott. Ott az extrém időjárás, a hideg eső, a szél és a 12 fokos…..
Kemény leszek, mondta Balogh Tibi Tysonnak az Argó című filmben. Az Opel futóművesei is nézték a filmet, azok is bekeményítettek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
vakrep 2012.04.26 15:38:51
@protézisesh: mennyire igazad van!
én sem értem, hogy az autógyártok mért a dinamikus hatású krómozott ővvonalra terveznek, miért nem a használhatóságra

2 éves korig csak szenvedtünk, mert a gyerek nem látott semmit csak az előtte lévő ülést meg a belső világítás búráját