Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nouvelle

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:::Juci világa::: Színes lakkok 2011.09.15 19:26:00
Az Opi mellett a Chanel gyártja a világ legjobb és legszebb körömlakkjait (emlékezzetek csak, amikor nem is olyan rég mindenkinek ilyen zöld körme volt), idén sincs ez másként. Az én kedvencem az új farmerkék sorozat, az alábbi videó pedig jó példa arra, hogyan lehet ötletesen,…..
:::Juci világa::: Repülők 2011.07.25 12:13:00
Engem lenyűgöz a tény, hogy a repülők odafenn hogyhogy soha nem ütköznek össze, ezért időnként puszta áhitatból rápillantok a Flightradarra, főleg, ha a Muci is odafent van. Úgyhogy nem csoda, hogy odavagyok ezért a videóért - olyanok benne a repülők fényei, mint a…..
kérgestest Mindenkor melletted 2011.06.19 20:37:00
Ma a gyerekkori képeimet nézegettük, ahol én ugye kisbaba, a nagyi a fiatal anyuka, stb. Órákkal később I. a mellettem fekvő Zsigára mutat: - Ő nem a Zsiga, ő te vagy. Csak még fiatal vagy.- Igen, először mindenki, amikor megszületik, kisbaba, én is voltam olyan, mint a Zsiga.…..
nouvelle 2011.07.12 14:59:14
www.obuda.hu/res/doc/1128/letai_gabor_kepzomuvesz_kiallitasa_.pdf

Ezt most találtam, de miért corpus callosum a címe, az nem derül ki...
A Pastrami egy szendvics, a Pastrami Étterem pedig Prokopp Dóra + férje (és még mások) vállalkozása az Amfiteátrumnál. Hamar népszerűvé vált, főleg a kocsival járók számára oly kiváló helyszínnek köszönhetően, és mert állítólag híresen családbarát. Nekem nincs kocsim,…..
Az egyik készülő könyvünkhöz próbafőzőket keresünk. Kimondottan egyszerű receptek, a feladat annyi, hogy megveszed a hozzávalókat, elkészíted az ételt, majd beszámolsz a tapasztalataidról (egy kérdőívet kell kitölteni). Főleg családosok-gyerekesek jelentkezését várjuk…..
Hagyomány, hogy Szonika és Axi időnként összetrombitálnak néhány tucat nőt, és egy laza forraltborozással, sütievészettel és őrjöngő gyerekekkel aláfestve rájuk tukmálják a kreálmányaikat. Tavasszal Szonika kertjében voltunk, most Axi konyhájába szorultunk be, ahol a hely-…..
Ma tartottuk Segal Viktor könyvének bemutatóját a Drop.Shop-ban, ami egy szuper borbár a Jászai Mari térnél. Rengetegféle boruk van és számtalan pezsgő, ezek mellé pedig finom falatkákat kínálnak. A belsőépítészet a Sütő Kata - Sütő Laci párost dícséri, akiknek a munkáit…..
:::Juci világa::: Áron + Segal 2010.11.09 17:26:00
Más tollával ékeskedem: Dávid lefotózta, amint Áron és Viktor egyeztetik a Segal-könyvhöz készülő festményeket. A könyvben ugyanis az egyes fejezeteket Áron képei választják el, majd hamarosan meglátjátok, hogy hogyan (már elvileg kijött a nyomdából, csak még nem láttam).…..
Ha hiszitek, ha nem, jön a karácsony. Délelőtt döbbenten láttam, hogy ma, azaz október 27-én a Butlers már teljes harci díszben várja a rohamot, az Ikea állítólag már szintén, a Villa Bagatelle-be pedig egy hét múlva érkeznek az ünnepi kellékek. Már most érdemes tehát…..
Na, csak tőmondatokban, egyszerűen, amennyire lehet:A corpus callosum, azaz kérgestest, azaz CC a két agyféltekét összekötő rostköteg. Több, mint 200 millió idegszálból áll. A CC segítségével "kommunikál" a két oldal egymással, másrészt a CC koordinálja a két oldal…..
:::Juci világa::: Déryné 2010.05.09 12:37:00
A Déryné a Krisztina körút legendás cukrászdája volt - egészen addig, míg a Fábry-show (és sok más) producere, Kovács Kristóf meg nem vásárolta és át nem alakította igazi bisztróvá. A Déryné óriási előnye (számomra: hátránya), hogy Budán van, ezért (és persze a…..
:::Juci világa::: On the Run Again 2010.05.06 16:12:00
Jövő héten újra utazunk: kedd Bécs, szerda-csüt-péntek München, szombat-vasárnap Regensburg az úticél. annyira ne irigykedjetek, mert mindez munka (is). viszont, ha van jó helyi tippetek, ne habozzatok megosztani:)..
:::Juci világa::: Coin áruház 2010.04.18 15:00:00
Szerintem a Coin az egyetlen áruház itthon, amiben egy kicsit úgy érzi magát az ember, mintha Milánóban vagy Párizsban lenne (ugye milyen jó, hogy nem mentem Milánóba??? most stresszelhetnék a vulkánfelhő miatt. így meg nyugodtan vonatozhatok Bécsbe holnap hajnalban, gondolom egy…..
a top ten blog of the moment (merthogy folyamatosan változik). unatkozóknak, kíváncsiaknak. ebben a pompás tavaszban attól tartok, fotós poszt nemigen lesz mostanság.10. az új Kanye West (hát, hogy ő csinálja-e, kérdés, de a blog érdekes)09. Paul Smith (persze nyilván nem ő…..
kérgestest Műtét 2010.03.26 16:39:00
Gyanús egy ideje, most fogtam, és elvittem I.-t a Madarászba fütyinézőbe... Hát nem tévedtem. Műteni kell. Nagyfokú vízsérv a jobboldali herezacskóban, kicsi a balban, plusz a letapadás. Utóbbit, "ha már úgyis elaltatjuk és vagdosunk" alapon szintén…..
nouvelle 2010.04.12 13:29:52
munkaügyben neteztem, erre bukkantam közben: www.corpuscallosum.eu/index.php?page=about_us

na aki a cégét a CCről nevezi el, annak tutti nincsen CCAs a környezetében, egyébként ez a mindmapping amit csinálnak jó cucc, én is használom
:::Juci világa::: Ah. 2010.03.18 09:27:00
Ezt már régen meg akartam osztani veletek: ez az all-time-favourite. Íme a Bjorg Jewellery néhány darabja. Az egész kollekció annyira tetszik, hogy mindent megvennék, de sajnos tavaly március óta nem képesek elindítani a webshopot, és a közelben sehol sem kapható:(Pedig én az…..
Igen, direkt lett kicsit hatásvadász a bejegyzés címe, de a valóságban tényleg erről van szó: a Louis Vuitton weboldalon ugyanis elérhető egy új szolgáltatás Mon Monogram néven, ahol személyre szabathatod a kiválasztott Speedydet vagy Keephall utazótáskádat. A variációk…..
:::Juci világa::: Lakás 2010.03.02 17:23:00
Ez a ház egy vidéki városban van, a H.O.M.E. számára fotóztuk. Pazar. A belsőépítészet a kedvencem, Dékány Annamari műve (a frufrus hölgy a képeken, az arculata, így a weboldal is amúgy a Dávid műve). Annamariról órákig tudnék áradozni, a munkájáról is, legyen elég…..
Ezt a bejegyzést annak apropóján írom, hogy itt gondok vannak, vagyis kevés a tej, sok az álmatlan éjszaka és a sírás, kezdődő stádiumban a végkimerülés. És persze azért is írom, mert nemsokára nekem is itt a második versenyző, és muszáj lesz tréningeznem magamat, vagy…..