Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andythehun

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
andythehun 2014.03.09 21:37:21
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
Ez sokkoló hír. Túlzás nélkül állíthatom, hogy Dennis Farina volt minden idők egyik legjobb karakterszínésze. Azzal együtt, hogy szinte kizárólag ugyanazt a karaktert játszotta, ugyanis kimeríthetetlen elánnal tette azt. Ő volt a gengszterfőnök, méghozzá a lúzer…..
andythehun 2013.07.23 00:35:59
Bunda! Bunda! Bunda! Hát ez meg mit csinál, elhúzza a kezét?! Egyértelmű, hogy a montenegrói kapus direkt nyelte a gólokat. Nézzék a hetediket! Zoran Banović, szégyelld magad. Fentin túl több komolytalan találat is szárad az egyszer szerb válogatott portás lelkén, a…..
Vajon mi történt az Alien 5-tel? Jó kérdés, bár kár lenne tagadni a nyilvánvalót: valahol a Jean-Pierre Jeunet-féle Feltámad a Halál tehető felelőssé azért, hogy a széria jó időre jégre került, s 13 évet kellett várnunk arra, hogy egyáltalán felvetődjön egy új…..
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
andythehun 2010.05.25 00:29:19
@Gyilkosdömper: Bocs de en nem vagyok buszke egy hasznalati eszkozre...Hasznalom es kiraly multimedias cucc ennyi...es igen szerintem wicked hogy peldaul hosszu utazaskor ha nem en vezetek az fm transmitter-t hasznalva hallgathatom a zeneim-et a kocsi radiojjan keresztul mikozben netezek es skypeolok egyszerre...De ugye ezt magyarazhatom annak akinek meg radio sincs a telefonjan..:)
andythehun 2010.05.24 23:27:24
A Sony Vaio szériája nem az olcsóságáról volt híres, nem is gondoltuk volna, hogy egyszer majd netbook is lesz a sorozatban. De úgy tűnik, mégis. A japán gyártó bejelentette, hogy piacra dobnak egy netbookot. A Sony Vaio W kijelzője 10,1 inches lesz, a szokásos 1,6-os Atom processzor…..
Vannak olyan események az ember életében, amikről előre tudja, hogy egész életében emlékezni fog azokra. (Itt most nem a gyermekének születésére, esküvőjére gondolok.) Nekem olyan szerencsém volt, hogy egy ilyen élményt az egyetlen olyan emberrel oszthattam meg, aki megérti a…..
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..