Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolgozzatok!

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai tévécsatornák minden évben több tucatnyi új sorozatot rendelnek be, hogy hátha valamelyik sikeres lesz, de 10-ből jó eséllyel maximum 3 éli meg a második évadot. Persze mindegyiknek nagy reményekkel vágnak neki, de általában soha senki nem látja előre, hogy melyik lesz az, ami egész…..
Ahogy azt korábban megírtuk, a jövőre befejeződő Trónok harcát nem fogja csak úgy elengedni az HBO, hülyék is lennének, hiszen a hetedik évadra nemhogy az HBO de a mai sorozatvilág egyik legnézettebb portékája lett. Egy ilyen franchise-t akkor sem szabad elereszteni, ha elképesztően sok pénzbe…..
A Czeglédy Csabáról több lejárató riportot készítő Tv2 Zuschlag Jánossal bizonyítaná igazát, írja a hvg.hu. A cikk szerint egy tárgyaláson elhangzott, hogy "egy, a Tényekben korábban elsötétítve bemutatott „tanú” gyakorlatilag Zuschlag magyar hangja volt, csak kvázi statisztaként ismertette a…..
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
Dolgozzatok! 2018.06.05 22:30:20
@ezneménvagyok: „Képzeld azt, hogy a Hírtévén hangzott el, mindjárt viccesnek fogod találni. Szívesen!”
Igen, úgy is nagyon vicci, erőfosás, hihi.
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
A labdarúgó vb az a termék, amire mindenki rákap, ha profilba vág neki, ha nem, olyan, mint a Star Wars, amit majdnem mindenki el tud adni. A History Channel kéthetes, napi 24 órán át tartó futballmaratonjáról már reggel írtunk, az ugye a szakmaibb, vagy mittudomén, sportértékkel bíró része a…..
Minimális konfúzióm azért van a hír előtt, mert eredetileg asszem úgy volt, hogy a TV2 a MasterChef formátum (Mesterszakács is lehetne akár) megvétele után civilekkel forgatott volna, ami egyébként a Konyhafőnöknek fényesen bejött, és a Viasat3 Ide süss! című süteménysütő műsora sem vallott szégyent…..
Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat…..
  Tavaly ősszel írtunk róla, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy…..
Dolgozzatok! 2018.05.16 18:52:30
Biztos van ennél visszataszítóbb jelenség a magyar sajtóban, de mindegy, nekünk ez jutott reggelre. Egy cikk, amit egy átlagolvasó nem tud megkülönböztetni a lap többi írásától, pont olyan, úgy van összerakva, tördelve, megírva, mint a többi. A gáz csak az, hogy a vegas.hu Andy Vajna online…..
Kasszás Erzsi kimaxolva, mehet a szelektívbe. Helyette máris itt van hárombetűs áruházlánc reklámosztályának újabb csapása: Icuka, a rappelő boltvezető. Aki meg nem más, mint a Szeszélyes Évszakokból kikuzázott talán ismerős Bach Szilvia.  Mondjuk, ha azt vesszük, akkor trashnek meg tényleg nagyon…..
Subba Napi Tények 2018.05.07 18:17:22
Tenyak B)..
Dolgozzatok! 2018.05.08 10:07:25
Dolgozzatok! 2018.05.08 11:34:58
@vitéz Beverneky: kibasztak CC-ről? Nem tudok róla, mindjárt megnézem.
Dolgozzatok! 2018.05.08 11:36:23
@vitéz Beverneky: nem, nem basztak ki, és anyád a nácigány.
A világ számos országában már sikerrel futott a Who’s Asking? című tudásalapú vetélkedő, aminek most a magyar változatát készíti el a Viasat3, méghozzá Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. Az új generációs show műsorba párok, barátok, rokonok vagy éppen munkatársak jelentkezését várják. A…..
Dolgozzatok! 2018.05.08 11:35:43
Nem nagyon van ember, aki meglepődne az olyan híreken, mint hogy az iszonyúan sikeres, népszerű, agyondíjazott sorozatokhoz megrendelnek egy-egy új évadot. Úgyhogy eddig azt hittem, a Nap Legkevésbé Meglepő Híre az lesz, hogy folytatódik a Westworld a második évad után, de nem. A Nap Legkevésbé…..
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Hosszú ideje pereskedik egymással Hajdú és Puzsér, azaz Hajdú perelte be legalább hétszer Puzsért mindenféle facebookos és egyéb beszólásáért. A hét(?) peres ügy között van három(?) büntető és négy(?) polgári, ember legyen a talpán aki (rajtuk kívül) tudja követni, hogy éppen kinek, mit ítéltek meg,…..
Dolgozzatok! 2018.04.25 15:31:26
Április 22-én ment le a Homeland hetedik évadának utolsó előtti része, az All In, és igen, ez az amit Magyarországon forgattak még márciusban, Claire Danes végig is fotózta Budapest nevezetességeit, de most végre meg tudjuk nézni, hogyan fest a magyar főváros Moszkvaként...
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
Dolgozzatok! 2018.04.10 21:18:27
@berne: „Ez tényleg cikket ért???”
Persze!
Ha holnap Britney Spears magyarul azt mondja, h „Orbán, takarodj” a libsik elkezdenek Britney-t hallgatni. Akár, mint az RTL híradó esete. Itt ekézték az egész csatornát, amióta „Orbán takarodj” megy a híradóban, nem győzik dicsérni. XDDD
Szóval hülyék, mint a segg, mégis mit vársz tőlük?
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Dolgozzatok! 2018.04.09 19:28:19
@Only God judge on Me: De azért a 3 kölök után járó adókedvezményt -ami nem kevés pénz- nem utasítod vissza, ugye? Gondoltam. Amúgy jó utat, nekem nem fogtok hiányozni!
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
Ha van valaki, aki igazán kíváncsi, hogyan működik a kormánynak az a része, amit megtévesztő módon sajtónak neveznek, annak jó nap a mai. A kormány lapjai ugyanis tökéletesen szemléltetik a propagandaminisztérium egyébként faék-egyszerűségű működését. Kedden megjelent egy cikk az Origón: ebben…..