Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neszeszer

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Ma ezt készítettem el. A videót technikai okok miatt nem sikerült felvennem, de holnap újra megpróbálom. ..
Sziasztok.Ma ezt a rajzot hoztam el nektek. A napokban készítek még virágos rajzokat. Nekem nagyon tetszenek. Feldobja a Bullet Journalt. :) Illetve sablonokkal is készülök. ..
Sziasztok. Ez az első rajzolós videóm. Remélem, elnézitek az apró bakikat. Persze még van hova fejlődnöm. A következő videóban jobban odafigyelek a kamera beállítására, illetve, hogy ne takarjam ki a rajzot. Jó szórakozást kívánok!   ..
SziasztokItt van a videó, amit ígértem. Jó szórakozást hozzá! :) ..
Sziasztok.Ma ilyenre festettem a körmeim. Nagyon könnyű elkészíteni. Gondoltam, érdekel titeket, hogy hogyan csináltam. Videóban meg is fogom mutatni. Talán még ma, de legkésőbb holnap...
  A Bullet Journal  egy divatos, testre szabható határidőnapló.  Minden megtalálható benne, a naptár a teendők, a jegyzetek. Nincs másra szükségünk, mint egy üres füzetre, és pár tollra. Úgy alakíthatjuk, ahogy nekünk tetszik   A Bullet Journal felépítése:..
neszeszer Dekoráció 2017.12.30 13:15:31
neszeszer Ajtódísz készítése 2017.12.13 19:58:21
Sziasztok! Ma egy ajtódíszt készítettem. :) Megmutatom, hogyan csináltam. ..
neszeszer 5 népszerű könyv 2017.12.11 19:48:57
Erin Watt Megtört ​herceg Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz. Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét. Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz.…..
neszeszer Hópihe készítés 2017.12.11 17:36:32
Sziasztok!  Egy kis csúszással, de megcsináltam, amit ígértem. Hogyan készült? :) Mutatom...
Sziasztok!  Ezt fogjuk elkészíteni. :) Nehéznek tűnik, de roppant egyszerű. Lássunk is hozzá! :) ..
Sziasztok!Ahogy azt már írtam, ma három karácsonyi dekorációt mutatok meg nektek. Kezdjük a legkönnyebbel. Könnyű elkészíteni, hamar elkészül. Lássunk is hozzá. :) ..
neszeszer Karácsonyi dekoráció 2017.12.09 11:22:26
Sziasztok! :)  Ma ezeket fogom elkészíteni. :) Ha érdekel maradjatok velem!     ..
neszeszer Karácsonyi dekoráció 2017.12.08 12:26:06
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek, hogy milyen karácsonyi díszeket készítettem. :) Nagyon egyszerűek, könnyen elkészíthetőek. Szükségünk van hozzá papírra, ceruzára, vonalzóra, ollóra és ragasztóra. :)   ..
neszeszer Alapozó kiválasztása 2017.12.08 11:02:49
Alapozó   Ez egy alap termék. Nagyon fontos a megfelelő alapozó kiválasztása, ami nem annyira egyszerű dolog. Fontos a megfelelő árnyalat kiválasztása, így nem lesz maszkhatása. A jó alapozó észrevétlenül kiegyenlíti a bőrfelszínt és a bőr textúráját. Milyen fedést szeretnénk? Gyengét, közepeset,…..
    Magic Winter krémtusfürdő ibolya és málnaillattal, vegán, 50 ml Magic Winter arctisztító gél és szemfesték lemosó 2in1, vegá, 20 ml Magic Winter arckrém, normál és vegyes bőrre, vegán, 20 ml Téli éjszakai arckrém Q10 koenzimmel, 5 ml Magic Winter hajápoló vaj, igénybevett hajra, vegán,…..
Ahogy azt már írtam, nekem ez az első adventi kalendáriumom. Nem csoda, hogy rögtön fel is bontottam és az összes terméket szemügyre vettem. Lássuk, hogy miket tartalmaz és, hogy mennyire váltak be. :)..
ALVERDE  ..
Adventi kalendárium- Alverde, Balea Közeleg az adventi időszak, és a várva várt karácsony. Én nagyon szeretem a karácsonyt, hiszen az a szeretet ünnepe. A rég nem látott rokonok, barátok összegyűlnek, és ajándékkal lepik meg egymást. Egy jó beszélgetés és egy kis apróság mindennél többet ér. Na és…..
neszeszer Adventi kalendárium 2017.11.30 16:17:17
Adventi kalendárium Én odavagyok a meglepetésekért. Ti, hogy vagytok vele? Idén beszereztem egyet. Nekem ez az első. Nagyon széles a választék, rengeteg féle kalendáriumot lehet vásárolni, ezért némi fejtörést okozott, hogy melyiket válasszam. Lássunk egy párat. Én ezeket találtam. A The Body…..