Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea és Erika

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy cég hosszú távú fejlődését, stabilitását a piacon egyre inkább a munkavállalókkal való kapcsolat irányába tolja el, erre mutatnak rá a szervezetfejlesztési kutatások. ​A munkatársak mennyisége mellett azonban a minőségre is érdemes hangsúlyt fektetni, ugyanis a motiválatlan, stresszel terhelt…..
Az alapok határozzák a mindennapokat, ez derült ki újra a legújabb kutatásunkból.   Ez a hármas kéz a kézben jár, ha keveset alszunk fáradtabbak leszünk, fáradtabban jobban kell koncentrálni és ezáltal emelkedik a háttérben a stressz szintünk. A feszültség hatására elkezd itt-ott fájni, de nincs…..
Nyüzsög a munkaerőpiac, mint egy hangyaboly. Az elmúlt évek gazdasági változásaiban egy dolog vált biztossá: a munkaerőt meg kell becsülni. A jót főleg, mert ha nem tesszük, köddé válik. Okolhatjuk ezért a gazdasági fellendülést, az állhatatlan Z generációt vagy úszhatunk együtt az árral, arra…..
Már elindult a visszaszámlálás az évből, mindenki lázasan készülődik. Ahogy minden évben, most is egyre sűrűsödnek a teendők, mindenre és mindenkire gondolni kell és a munkahelyünkön sem lesz kevesebb a feladat. Miről szólnak így az ünnepek? Miről szólnak számodra az év utolsó napjai? Ha bármilyen…..
Vezetőként, vállalkozóként mindenhez kell érteni, legalábbis olyan szinten, hogy jó kérdéseket tudjunk feltenni. Mit és milyen mélységben érdemes megtanulni ez bizony egy örök dilemma Stratégia partnerség, kiszervezés vagy saját megoldások, új ember kiválasztása… mikor, mit érdemes mérlegelni,…..
Ha 10 embert megkérdeznénk, szívesen dolgozna-e az otthonából, valószínűleg a nagy része vágyott már rá legalább a nehezebb időszakokban, amikor éppen egy hullámvölgyet élt meg a munkahelyén. Mert mit is jelent ez? A teljes szabadságot, nem áll ott fölöttünk egy főnök, nem zavarnak meg telefonok…..
Azt mondják, az idő relatív, és ez a kijelentés az év vége közeledtével bizonyítást nyer. Mintha egy hét teendőit kellene belesűrítenünk egyetlen napba, és bárhová nézünk, kapkodó, ideges embereket látunk. Gondolkodtál már rajta, hogy mi ennek az oka? Hogy az évnek bizonyos szakaszaiban mint…..
A mi leszel, ha nagy leszel kérdésre talán most a legnehezebb választ adnia egy fiatalnak, hiszen 5-10 éven belül új szakmák sora születik, a régiek helyét pedig átveszik a "robotok". Egyes vállalatvezetők már a vészharangokat kongatják emiatt a tendencia miatt, míg mások azon a véleményen vannak,…..
Ha a hivatás szót halljuk, mindannyiunk előtt megjelenik egy orvos, egy katona vagy bármilyen más magasztos célért dolgozó ember. Azonban a hivatásod bármi lehet bármilyen területen, még az is, amiről most még nehezen tudod elképzelni, hogy az lehet.  ..
Ugye ismerősek ezek a hozzászólások, amiket az álláskereső oldalakon, portálokon látunk, és nagyban tükrözik a hozzáállásunkat a fellelhető hirdetésekhez:  „Mit gondolnak ezek magukról? Ennyiért ki fog elmenni dolgozni?” „És ezt nevezik versenyképes fizetésnek? Bezzeg a bátyám…..
Jogosan merül fel a kérdés a címet olvasva, hogy mi köze a szervezetednek egy szervezetfejlesztéssel, hatékonysággal, önismerettel foglalkozó blogon. Mint ahogy talán már észrevetted: ha jól érzed magad a bőrödben, összeszedett vagy, kipihent, energikus, minden sikerül, amibe belekezdesz...