Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marci555

15 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyros ajánló Gödöllő 2012.02.16 10:53:00
A gödöllői egyetemista léttel együtt jár az, hogy minden hallgató legalább egyszer kipróbálja a hév megállóban lévő, azt hiszem Special Gyros néven futó gyrosost. Én is így tettem. A hely a megálló jellegéből adódóan, nem túl kényelmes, de vannak padok ahová le lehet…..
ROFL-net Búcsúpost 2010.04.28 17:21:00
Számomra eljött ez a nap is, az utolsó post. Jó volt (már akinek) ameddig tartott, de most vége szakad.  Hogy miért hagyom abba? Mikor jelentkeztem azt hittem hogy könnyü lesz, de nem volt az. Találni olyat, ami mindenkinek tetszik, és más oldalakon nem volt, nem olyan…..
Egyik délután korgó hassal az Árkád felé vettem az irányt, ugyanis a múltkor észrevettem ott egy görög büfét. Gondoltam kipróbálom.   Két, viszonylag finomnak kinéző, csirkehús forgott a büfében, így nagy reményekkel kértem a 700 ft-os kései ebédemet. A kiszolgálás…..
Szokásomhoz híven, nyaram egy kis szeletét Gyulán töltöttem, mely nagyon hozzá nőtt már a szívemhez, de sajnos eddig a gyrosukat nem sikerült kipróbálnom, ám ezen most változtattam. A város gyönyörűen felújított főterén található a Hamburger bár elnvezésű, és igen…..
Gyros ajánló Gárdonyi rémálom 2009.07.30 12:11:00
Sajnos ismét egy borzalmas gyrosról kell beszámolnom. Gárdonyba utaztam, hogy a hőséget a tó vízével enyhítsem. Ez sikerült is, de mint az ilyenkor lenni szokott, én is kissé megéheztem. Így hát vetettem egy pillantást a gárdonyi szabad strand kínálatára. A gyros fel volt…..
Gyros ajánló Első gyros-tálam! 2009.07.23 21:21:00
Ezt a gyrosost már a Hungária is dalba foglalta, ők így emlékeztek meg róla: "Óó, Isztambul, vágyom nálad lenni bitangul". Én ezt szerény tehetségemnek köszönhetően így költeném át: Óó, Isztambul, vágyom nálad enni bitangul. Ezután a kis zenei kitérő után…..
Gyros ajánló KeletÍze 2009.05.05 21:43:00
2009. április 30-a a középiskolai ballagások napja. Ilyenkor felbolydul a város, virágokkal siető elegáns emberek lepik el a buszokat, tereket, parkokat. Ám nekünk valami mélyebbet jelentett ez a nap. Nem. A mélyebb mellett valami sokkal többet, mondhatni lélekemelő volt számunkra,…..
Gyros ajánló We come back! 2009.04.20 22:14:00
Kedves gyros rajongók! Pár hónap kihagyás után kis csapatunk ismét nekilát, és megtömi a hasát. Persze nektek is beszámolunk útjainkról, de már nem csak írásos formában. Nándi beruházott egy kamerára, így videóban is elmondjuk véleményünket, mind a helyről, mind a…..
Gyros ajánló Kellemes Ünnepeket! 2008.12.24 23:44:56
Kellemes Ünnepeket kívánunk minden kedves blog olvasónak és gyros szerető embernek. Teljenek békében és boldogságban az ünnepek és kezdjétek az újévet nagy lelkesedéssel és legalább ugyanennyi étvággyal.Jövőre is folytatódik a túra, hogy felfedezzük Budapest legjobb helyeit.…..
Gyros ajánló ÉS IGEEEN....... 2008.10.01 19:20:00
Megtörtént az mire az emberek évszázadok óta vártak. Háborúk, felkelések törtek ki miatta, kormányok buktak el és bolygók tértek le pályájukról és egyenesen belementek a napjukba. De ezeknek a katasztrófáknak vége. Elkészült. 2008.szept.27-én megcsináltuk a saját…..
Gyros ajánló Újra! 2008.09.20 23:06:00
A Blog egy kisebb nyáriszüneti és iskolakezdési sokk után ismét magához tér, és újra járni kezdi Budapest legjobb vagy éppen legrosszabb helyeit. A következő célpont valószínűleg az oly sokat emlegetett Blaha Lujza téri gyrosos és persze már az Oktogonnál lévő hely is…..
ROFL-net Budapest TV őrület 2008.08.27 10:10:00
Ez a performansz... Semmi sem stimmel. És láttatok már valaha is ilyen szintist?  Videó vége felé látni egy nőt, aki szemmel láthatóan kiröhögi az egészet.És tudjátok mi a legjobb? Youtube profil majdnem 100 Bp Tv felvétellel! Uáááááh!..
Gyros ajánló Zugló gyrosa 2.0 2008.06.23 10:48:00
Valamelyik nap, pontosan kedden újra a sulinknál lévő Róna utcai gyrososhoz vettük az irányt, és most az előző cikket szeretném kicsit feljavítani ami erről a gyrososról szólt. Az üzletben még mindig 550 ft. a gyros ami egy teljesen jó ár és a kiszolgálás is nagyon kedves,…..
Mint ahogy a cikk címe is mutatja, ma az Örs vezér téri gyrosost támadtuk be gunzennel, egy jó biliárdparti után. Igaz először a szokásos Róna utcai gyrosost kerestük meg, ami elég közel van az álltalunk hőn szeretet TÁJFUN biliárdszalonhoz, de azt hatalmas csalódásunkra zárva…..
Gyros ajánló Wales 2008.07.24 12:38:00
Sajnos a sors úgy hozta, hogy Walesbe nem találtunk egy gyrosost se, pedig higgyétek el kerestünk. Volt pár büfé ahol gyrost is árultak elvileg, de mind zárva volt. Oxfordban is kérdezősködtünk, hogy merre találunk gyrosost, de csak azt a választ kaptuk, hogy egy utcai árus árul, de…..
A hétvégét Tiszafüreden töltöttem, ahol szerencsémre pont a halasnapok zajlottak és sikerült kipróbálnom az ottani gyrost. Vasárnap egy hirtelen felindulásból elkövetett gyros evést hajtottunk végre Tiszafüreden. 2 helyen lehetett gyrost kapni: a strandon, ez egy állandó gyrosos…..
Gyros ajánló Zalakarosi borzalom 2008.05.26 22:04:00
Hétvégét egy osztálykirándulás alkalmából Zalakaroson töltöttem. A strand nagyon jó volt és úgy az élményfürdő közben megkívántam egy gyrost. Meg persze gondoltam arra is, hogy ha már itt járunk akkor ne hagyjuk ki a zalakarosi ízek megismerését se. Hamar találtam is egy…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..