Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GGy

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most bizonyára mocskosul szar ember leszek sokak szemében, de ezen a ponton már lefosom. Kemény volt ez a nyár. Nem csak azért, mert nekem nem való ez a hardcore trópusi meleg, hanem mert 11 hét nyári szünetet kellett lenyomni. Fingom sem volt gyerekként, hogy ez ilyen hihetetlen kimerítő biznisz.…..
gasztrotúra Magyaros tepsis karaj 2019.08.26 14:28:15
Ha valami igazán finom, magyaros ételt szeretnél akkor ez tökéletesen megfelel. Nem is tudom ha ettem ennél finomabb tepsis karajt. Szerintem a családnak és a vendégeknek is ízleni fog majd.  A krumpli szine ne ilyesszen meg, nem romlott csak lila. A szüleim idén megpróbálkoztak ezzel is, és…..
GGy 2019.08.27 10:03:17
GGy 2019.08.29 13:16:20
@Make Valamit: ....nem tudom megállni, hogy NE pacsmagoljak....
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
Többnyire a színészek, legyen itt szó az akciósztárokról, vagy bármi más kategóriáról, az esetek többségében mellékszerepekkel kezdik karrierjüket. Steven Seagal viszont egyből megkapta a lehetőséget arra, hogy főszerepben bizonyítsa akcióhős mivoltát. Élt is a lehetőséggel, a Nico című filmjével…..
GGy 2019.08.29 08:36:36
Alapjáraton szeretem a tészta (laska) féléket, de a kedvencem a bolognai spagetti. Amikor Bologna-ban jártunk természetesen megkostóltam, hogy az olaszok hogyan készítik, de hogy őszinte legyek annak ellenére hogy finom volt, nekem mégis valami hiányzott belőle. Szerintem nem használnak annyi…..
Ez a sokadik bejegyzés, amelyben a média mibenlétéről tűnődöm. Mentségemre szóljon, hogy tanítom a nyilvánosság mesterségét, sőt tankönyvet is írtam róla. A rendszerváltás óta figyelemre méltó fejlődést vettem észre. Az újságírók mellett leginkább érintett politikusok kezdetben minden médiumot…..
GGy 2019.08.28 10:40:54
@Zöldi László: Tetszik!! (asszem, magyarul "lájk"-nak mondják:) )

De én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy - a halottlátó szakértelmétől függetlenül, szerintem - érdemes lenne megkülönböztetni ezt a két "szakmát", még ha ez nem is olyan egyszerű :))
Zannone szigete nem nagyobb 1 négyzetkilométernél, manapság már nincs is állandó lakossága, híre mégis legendás és a turisták is előszeretettel látogatnak a Tirrén-tengeren található helyre. Nem csoda…..
GGy 2019.08.08 11:01:14
@lutria: Köszi! Megtaláltam:))
Ahol két ember talákozhat, ott szerelem is kialakulhat közöttük. Így van ez bárhol a világon, nincs ez másképp Zambiában sem. Azért mégis eltér Zambia az Európában megszokott viselkedésformáktól. A kormáyzati szándék megvan Nem véletlenül kezdődik a blogbejegyzés két ember és nem férfi és nő…..
Minden országnak, égtájnak megvan a maga szépségideálja, amire nők ezrei tekintenek útmutatásként. Mindenki szeretne annak megfelelni, hogy sikeres, szimpatikus, népszerű és esetleg híres lehessen.  Ez az ideál ugyan az idők során változik, de az adott korban élők számára ez ritkán érzékelhető. Míg…..
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy van olyan étterem (azaz vendéglő), amely közelebb van a város széléhez, mint Kamié, de abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ennél jobb a környéken tuti nincs, szóval irány Újpest!..
GGy 2019.07.17 08:18:58
GGy 2019.07.18 16:50:33
@Jancsa Jani: Na jó, egye fene, kipróbálom :)))
Van pár sütemény, ami ünnepi hangulatot áraszt magából, attól függetlenül, hogy mikor fogyasztjuk. Ilyen például a zserbó, beigli, torták... és számomra a mézeskalács is. Nagyon szeretek sütni-főzni, de egyelőre a mézeskalács, illetve a puszedli nagy falatnak bizonyulnak…..
És még eddig az volt a bajom, hogy sorra jönnek a felesleges folytatások! A Disney bebizonyította, hogy egy “filmhez” már ennyi sem kell, elég, ha csak leültetünk egy hiénát tollbamondást írni. Így született meg a 2019-es oroszlánkiráj...
Gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy sok vicces szituációra. Ma reggel várakoztunk egy helyen a férjemmel (igen, ő iker), ő a kocsi mellett állt, én a kocsiban ültem, mert eléggé hűvös volt. Elment mellette egy hölgy, nagy vidáman ráköszönt, a férjem pedig vissza. Mint egy jó…..
GGy 2019.07.17 09:01:48
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
Bandagazda, búzakévék tetejébe ültetett papok és sarlós fehérnép, avagy így arattak régen őseink. Forrás: Fortepan..
Egy 14 éves amerikai diáklány a család kisrepülőgépével egyedül szelte át Amerikát...
GGy 2019.07.08 10:18:44
  Fantasztikusan variálható étel a gombóc! Desszertként, főételként, köretként. édesen vagy sósan, burgonyás vagy túrós masszából, különféle gyümölcsökkel, sajttal, sonkával, baconnel, szószokkal vagy mártásokkal gazdagítható. Látványosan tálalható, egyszerűen imádni való! Olvashattatok már a…..
Szerintem nagyon sokan emlékszünk a régi házi szódás szifonokra. Nekünk halványzöld volt, amibe csak nagyon koncentráltan és határozott mozdulatokkal lehetett beletekerni a kis patront, hogy abból ne szökjön ki a CO2 idő előtt. A patronra aztán ráfagyott a kezem, az első szóda…..
GGy 2019.06.20 08:22:05
@stower: Hogy sikerült megoldanod a CO2 patron utántöltését?? Légyszi, oszd meg velünk!!!
"There is no Plan B, because there is no Planet B!" (Nem létezik B-terv, mert nem létezik B-bolygó!") Az összesen 81 év innen, vagyis egy ember élete. 2 fok feletti emelkedés az átlaghőmérsékletben azt okozza, hogy a tengerszint 70 méterrel megemelkedik majd. A folyamat már elindult, és ott tart,…..
Lakóközösségben élni nem fenékig tejfel, bizony vannak embert próbáló időszakok és szomszédok. Ha a lakók úgy érzik, hogy nem bírják tovább idegileg vagy fontos üzenetet szeretnének átadni egymásnak tollat és papírt ragadnak és cetliket hagynak a lépcsőházban, hol vicces, hol agresszív köntösbe…..
Ebben a hónapban egy lengyel – pontosabban lengyelországi tatár – finomságot mutatunk be nektek. Az étel a Balkán területeiről ismert börek / burek távoli rokona, csak elkészítéséhez jóval nagyobb türelem szükséges: a hagyományosan kézzel nyújtott rétestésztából készülő háromkilós tekercsnek csak a…..
GGy 2019.06.03 09:31:22
GGy 2019.06.03 13:37:47
@Gleccsertetű: Anyád!
  Picikék fotó Tudom, mindenkinek cukimuki, imádnivaló gyereke van. De ne mondjátok, hogy nincs olyan egyetemes, minden gyerekre érvényes tulajdonságuk, amivel az őrületbe kergetnek, mert ez nem igaz! Összeszedtem párat, amitől én a legszívesebben kifutnék a világból, személy szerint! 1. Imádom…..
Blogkocsma Velős palacsinta 2019.06.02 07:00:00
Ezt mindig nagyon szerettem. Régen lehet mirelit formában kapni, csak ki kellett sütni. Mostanság viszont még rántott velőt se látok fagyasztottat. Nincs más hátra, meg kell tanulnom. Életemben nem dolgoztam még velővel, de a minap beleütköztem a madarasban kimért alapanyagba,…..
Idén tavasszal kacsák lepték el Pesterzsébet egyik forgalmas közútját, a tavaszi és nyári zivatarok ugyanis akkora tavakat alakítottak ki az uton, hogy odajárnak fürdeni. A Gubacsi lakótelep és a Mediterrán lakópark szélén található Zodony utca biztosítja az itt élőknek és a pesterzsébeti…..
Helló Curry! Eper halava 2019.05.25 16:54:12
Tavasszal természetesen kihagyhatatlan egy-egy epres édesség elkészítése. A halava maga az indiai darapuding. Az alaprecept ezer módon variálható. Ahány ház, annyi szokás, lehet vízzel vagy tejjel felönteni, tehetünk bele mazsolát, olajos magvakat vagy gyümölcsöket. Fűszerezhetjük kardamommal,…..
GGy 2019.05.27 15:33:46
GGy 2019.05.27 15:47:58
@Ági Helló Curry: Csak egy "kicsit" lassan jelent meg a hozzászólásom, és már kezdtem azt hinni, hogy....