Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sparkie

238 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dubstep két legfelkapottabb és egyben legmegosztóbb figurája Skrillex és Rusko összefutnak egy kaliforniai buliban. Mit nem ad a sors beszélgetésbe kezdenek és megosztják kettőjük pályájának emékeit és szeretett műfajok jövőjét. Skrillex: - Bejön Amerika?Rusko: - Ja ja,…..
Sok mindent elmondtak már az Avengers-moziről a megjelenése előtt, most viszont végre elérkezett az idő, hogy a kész műről is véleményt lehessen nyilvánítani. Itthon ugyanis jóval a tengerentúli bemutatás előtt már látható a film én pedig az első adandó alkalommal rohantam a…..
Két amerikai fellépését is lemondta Szikora Robi, tudtuk meg a Blikk mai cikkéből. A koncert szervezőjét állítólag többmilliós kár érte, nem beszélve a presztízsén esett csorbáról, amit az elmaradt koncertek okoztak neki. Szikora a lefoglalt repülőjegyek, a…..
sparkie 2012.04.21 11:48:18
@átlátó: te tenyleg nem veszed eszre hogy nonstop magadat egeted?:))) NEJLONPARASZT AGRARJAMPI bazmeg, azert mert valahol hallottal ket kulturalt becsmerlest meg nem leszel te magad is az. hulye szociopata barom.
Leander – Szívidomár (Sony Music) Lassan három éve írtunk először és mindezidáig utoljára Leanderről. A hazai metálszíntér ügyeiben jól tájékozottak viszont tudják, hogy ezalatt a három év alatt, kifejezetten erős sajtótámogatás mellett, és immár egy komplett…..
sparkie 2012.04.17 00:27:41
@nitroerdely: ezert erdemes volt idejonni
Két éve indult Magyarország első zenei producer képzése a budapesti imPro Schoolban. Az iskola kitalálójával és egyben fejével Deák Ambrussal beszélgettünk, aki AMB néven hosszú ideje ismert figurája a hazai elektronikus zenének, és immáron oktatója is a feltörekvő hazai…..
sparkie 2012.03.24 13:36:16
@blah: kösz szépen Dilettáns Kapitány
Jó pár példa akad arra, hogy magyar szöveget hallunk olyan filmekben, ahol nincs is szó magyarokról. Klasszikus példa erre az első Vasember mozi, ahol az afgán terroristák beszélnek magyarul. Vicces egybeesés, hogy nemrég a frissiben kijött Avengers Assemble képregényben bukkantam…..
Nagyon úgy néz ki, hogy a FOX-on lassan már saját külön animációs blokkal (American Dad, Family Guy, Cleveland-show) rendelkező Seth MacFarlane tovább bővítené diszfunkcionális rajzfilm családfáját, méghozzá nem is akárkikkel. Immár biztosra vehető, hogy már folynak a…..
Március 9-én jött ki itthon is a Mass Effect 3 nevű videojáték, amely sok szempontból minden idők legjobb játékmárkái közé sorolhatunk. Ha esetleg valaki nem tudná, miért tart a sor az utcáig a CD Galaxisban és mért van tele minden ezzel a játékkal, akkor álljon itt egy kis…..
Hetek óta terjednek azok a pletykák, miszerint a The Moog zenekar elhagyja az országot és hosszabb időre Amerikába költözik. A pletykák most már tények, előtte viszont még kiadják harmadik lemezüket, a tavaly télen Seattle-ben, Ken Scott producer segítségével…..
sparkie 2012.02.27 15:16:42
@musi: az usában nem igazán lehet szart eladni? jól átgondoltad te ezt?
Angry Joe az egyik kedvenc videokritikusom és a Nostalgia Critic mellett ő az aki szinte soha sem tud hibázni. Idén kicsit pihenősre vette a figurát, bár a januári megjelenéshiány miatt ez nem csoda. Most viszont visszatért, a szokásos Angry Review-ival, méghozzá a Soul Calibur V-tel…..
Az ugye világos, hogy az egész Pókember franchise kapott egy rebootot és Sam Raimi illetve az emós Toby Maguire helyett a Facebook moziból ismert Andrew Garfield alakítja majd Peter Parkert. A nyáron bemutatásra kerülő film elölről kezdi a szuperhős történetét és betkintést…..
The Black Keys - El Camino(Nonesuch) Amerika perpillanat legkirályabb gitáros-dobos párosa egy 30 éves Chevy El Caminóval (ami nem egy Chevrolet sportkocsi) játszotta el a Mikulás szerepét. December 6-án jelent meg ugyanis a Black Keys soron következő hetedik stúdióalbuma, amellyel…..
sparkie 2012.02.07 15:09:17
@666E: most nem azért, de ez a "mások számait játszanák el ők" dolog ott bukik meg, hogy számtalan olyan daluk van korábbról ami fel/átdolgozás (pl. a Leavin' Trunk, She Said She Said, Have Love Will Travel, Everywhere I Go és még sorolhatnám). ez a blues kultúra része, márpedig pont emiatt elismerésre méltó az El Camino, mivel ezzel sikerült egy új szintet lépniük, teljesen saját hangzás felé. persze ettől még nem kell, hogy tetszen neked, de ahogy a felettém szóló is említette, a Brothers pont nem az a klasszikus Keys album, hanem az előfutára a mostaninak lásd. a Danger Mouse által létrejött Tighten Upot.
Amellett, hogy a világ legkirályabb csapata nyerte a Super Bowlt (igen, Giants drukker vagyok), megkaptuk végre a várva várt új Avengers  (és nem, nem fogom Bosszúállóknak hívni őket)trailert. Most már biztos, hogy a Thor filmből ismert Loki lesz a főellenség és a serege is…..
Jó ideje fogalmazódik bennem a vélemény Andy Vajna hazai szerepvállalásával és a filmes világ nagy ellenkezésével kapcsolatban. Eddig kerültem a nyílt állásfoglalást, most azonban a 43. Magyar Filmszemle kezdetével ismét aktuálissá vált a téma és talán egy pártatlan laikus…..
Alig három év elteltével úgy néz ki újra előveszik a Watchmen franchise-t. A DC Comics ugyanis nemrég bejelentette, hogy nyártól hét új mini-sorozat és egy one-shot (egy számos képregény) idézi meg újra a Watchmen univerzumot. A közleményből kiderül, hogy az egész Alan Moore…..
Valahogy így: See more at CollegeHumor ..
  Nagyon közeleg az Avengers mozi premierje és ennek köszönhetően egyre nagyobb a találgatás a történettel kapcsolatban. Azt ugyan még továbbra sem tudni mi ellen is kell majd küzdenie a szuperhős all-star csapatnak, arról viszont egyre több szó esik, hogy maga Pókember fog egy…..
Szegény Fidesz, régóta nem szedett így ízekre sajtó magyar kormányt, pláne nemzetközi segédlettel. Vajon hogyan kezeli az égbekiáltó rágalmakat szeretett vezérünk és pártkatonái illetve az őket körülvevő közeg?“A hátsó bejáraton hagyta el az Operát hétfőn Orbán…..
Biztosan vannak olyanok, akik nem ismerik a 9gag.com nevű oldalt. Tömören fogalmazva az itthon is létező poénblogok alfája és omegája, több mint félmillió like-kal és egy igen nagy online közösséggel. Az alapvetően vicces képkommentekből, mémekből és minimalista…..
Ha már úgysem szól másról a szerkesztőség élete, mint a sárkányok zaklatása az Elder Scrolls: Skyrim nevű játékban, akkor legalább tegyük ezt valami epic harci zenére. Erre mi sem tökéletesebb választás, mint Mongoose friss trackje a Dragon Slayer. Ha ez nem lenne…..
Pár napja mutattunk nektek egy teasert a Fixi 4 készülő Jazzelünk a betonon EP-jéhez. Azóta megjelent a hatszámos lemez, tele boldogságtól izzó felszabadult jazz és funk dallamokkal illetve jó adag erősen kenderszagú rappel, ami inkább funkcionál körítésként, mint…..
Ha minden igaz, megvan a következő Sziget első sztárfellépője. Mint azt októberben a Lángoló Gitárok is megírta, 15 év után jövőre újra összeáll a Stone Roses, akik két június végi manchesteri fellépés után világkörüli turnéra indulnak, új dalokat is játszanak, és…..
sparkie 2011.12.15 14:22:30
@Botondka: HUUHA BAZMEG, rohanok az rtl hiradohoz...
Nagyon úgy néz ki, hogy idén a Slap In The Bass volt az aktuális "nyugaton felkapták rá a fejüket" társaság. A régebben Dirty Monkeez néven electrohouse-szal próbálkozó duó per pillanat az egyik legfoglalkoztatottabb hazai producer páros, az utóbbi hónapokban bejárták a…..