Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steampunk Garage Company

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
Steampunk Garage Company 2018.06.08 15:48:44
@ijontichy: Nem kispiás, alkesz csóka tegnap. Koncert után kis sörözés mellettem a csávó "beszélget".
- Ki tett még annyit az országért mint OV???
Aztán elmesélte, hogy eladott egy Munkácsy!! képet 80e Ft-ért!!! a valóvilágos Alekosznak!!!! Ennyike.
Egyébként ismerem, örökölt, tehetségtelen,lumpen, erősen lecsúszóban, nagy dumával. De a migriket gyűlöli.
Még évekkel ezelött történt, hogy láttam a neten egy steampunk billentyűt és nagyon megkívántam. Aztán az árakat látva úgy gondoltam, hogy inkább csinálok magamnak egyet. De közben már elkezdett formálódni egy másiknak a képe a fejemben. Aztán a következő..... Szóval így…..
Steampunk Garage Company 2018.04.19 18:24:10
@zooltek: Részemről rendben.
Steampunk Garage Company 2018.04.17 16:23:35
@zooltek: Szia! Konkrétan mivel volt bajod (akár másik cikknél)? Megvalósítás? Technika? Koncepció? Nem ez a szakmám, teljesen zöldfülüként vágtam bele és minden alkalommal tanulok új dolgokat. Ezért is jó lenne pár konkrétum. Van egy kis multi gépem, pákám, meg kézi szerszámok meg a két nem túl ügyes kezem. De imádom csinálni!!!! és sajna fogom is. Írni is fogok róla (nem csak itt szoktam), járok továbbra is találkozókra, kiállításra, versenyre.
A steampunkra meg írtam, hogy miért hívom így őket. Nekem ez egy naaagy gyűjtő, amibe mindent belerakok, ami modern eszköz csak régi köntösben van. Egyszer egy hardcore steampunk rajongó írta valahol, hogy "no steam, no steampunk". Ez alapján az ilyennek kikiáltott cuccok 99%-a se az.
@kkm.furdancs: Ami igazán szép pár darab az 500-1500 között mozog. Általában hobbisták ők is, pár embernek van ehhez közeli szakmája.
Steampunk Garage Company 2018.04.18 17:18:33
@paperboy: Na ezzel már tudok mit kezdeni!
- sajna nem ismerem a fafajtákat, ezzel könnyű dolgozni. Meg ez volt itthon. Tudom, hogy könnyűbeszerezni, csak ez nekem 280 km utat jelentene. Ha valaki rokon Pesten jár, az szokott hozni.
- ezt nem is láttam, meg figyeltem, köszi!
- csináltam 1x hasonlót, hajmeresztő! Sajna a billentyűk 90%-a már nem kör, hanem négyszögletes talpú, szóval nem lehet fórni, hanem vágni kell pengével. Most épp emiatt nem akrtam így. De egyébként jobb a hatás tényleg.
- csak lakkozva volt. Bőrös is volt, de a kettőt együtt még nem nagyon próbáltam. Na majd 1x.
-általában nálam is filmre vágott betűk szoktak lenni, valamiért most a nyomda erre a fontra azt mondta, hogys nem tudja vágni. A ferde ragasztás én bűnöm. Leget, hogy rendelek másik fonttal és átragasztom.
Időben kb. dupla, mondjuk mindegy mert nem rendelős munka volt, csak kedvem támadt rá. Na akkor ezeket majd figyelembe veszem a következőnél. Köszi!
Örülünk, Vincent? Holnapposzt 2018.04.09 00:33:27
       Kéretik abbahagyni az önkorbácsolást. Igen, ez az ország mától egy kicsit jobban hasonlít majd egy darab szarra, mint eddig. Erről azonban nem ti tehettek. Hanem pont ők.    ..
Ezt a billentyűt még régebben készítettem rendelésre. A vevő szeretett volna magának valami olyat az asztalára, ami úgy néz ki, mint egy léghajó vezérlője. Mivel ritkán utazom ilyenekkel (tériszony), ezért körülbelül fogalmam se volt milyennek kellene lennie, így mindent a…..
Régóta olvasgatom a Furdancs blogot és láttam, hogy többször is előfordulnak steampunkról szóló írások.Ezt az írást (és majd a többit ) a célból készítettem, hogy megmutassam, létezik steampunk tárgykultúra hazánkban is. Jómagam 5 éve készítettem első munkámat (persze…..
Ezt a gépet még a 2016-os Veletech kiállításra készítettem. Nem készítettem részletes leírást, a képek többet mondanak. Szóval éhezők viadala és a poszáta, Katniss Everdeen. Megnéztem a 4 részt és az ott látott jellemzőbb részleteket próbálom meg gépbe álmodni. A stílus ... az első helyes megfejtő…..