Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vedina

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Krisztián vagyok, 7 éve 1-es típusú, penes (inzulininjekció) cukorbeteg. Nemrég jött el az az idő, amikor a diabetológus szakorvosommal úgy gondoltuk, hogy mindenképpen érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy az inzulinpumpa használatát kipróbáljam. Javasolta, hogyha van ismerősöm, aki…..
A Diabétesz Hírügynökség blogban friss híreket, írásokat jelentetek meg a cukorbetegséggel foglalkozó külföldi online médiák cikkeiből és posztjaiból rendszeresen, magyarul. A fordítást és a szerkesztést minden esetben a jelzett forrás alapján készítem. Teljesen öncélúan mazsolázgatok a külföldi…..
Nyár van, vakáció ezerrel és ha már anya dolgozik, akkor legalább a gyerek érezze jól magát. 40 fokban mi mást lehetne csinálni egy bátor gyerekcsősszel (na könnyű neki, mert a munkahelyi 30 helyett 2 jutott) mint sorra látogatni a strandokat.  A strandon meg lehet jó sokat ugrálni, amitől aztán a…..
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
vedina 2017.09.28 15:04:55
@a.ilonka: Szia, itt elég sokat találsz, amik jók is: www.vercukormeres.hu/recipe-kategoria/?url=foetel
A Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny idei győztese Kocsis Hajnalka, aki az Őszi ízharmónia fantázianevű süteményével nyerte el a zsűri szívét. RECEPT!!! Őszi ízharmónia torta (fotó: Kocsis Hajnalka) Bátran nyúltak az izgalmas fűszerekhez a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny…..