Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balog Viktória

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet, és vele együtt a YouTube egyre nagyobb szerepet tölt be már a kisgyermekek életében is. Ez sok szülőt megrémiszt, míg mások nem is érzik az új technológiában rejlő veszélyeket. A YouTube Kids applikáció abban segíti a szülőket, hogy a gyermekek csak a biztonságosnak minősített tartalmú…..
A YouTube idén januárban bevezetett új, szigorúbb feltételei nem várt nehézségeket okoztak a tartalomgyártók számára: több ezer csatorna maradt ugyanis monetizáció nélkül az elbírási folyamat ideje alatt mind a mai napig. A YouTube januárban jelentette be a YouTube Partneprogram feltételeinek…..
A korábban csak a YouTube mobilos applikációján elérhető funkció, egyelőre ugyan csak néhány felhasználónak, de már elérhető számítógépeken is! A YouTube 2017. augusztusában vezette be a csevegő funkcióját, amely akkor csak a videómegosztó mobilos applikációjában vált elérhetővé. Ezt az…..
Az utóbbi hónapokban egymást követték a kisebb-nagyobb botrányok a YouTube háza táján. Elég, ha csak az Adpokalipszisre, a megkérdőjelezhető gyerekcsatornák letiltására, vagy az épp néhány hete kirobbant Logan Paul botrányra gondolunk. A YouTube pedig most válaszként újabb szigorításokat vezet be,…..
A Google nem kevesebb, mint 57.000 különböző YouTube videót gyűjtött össze a mesterséges intelligenciával rendelkező robotjai számára, hogy elősegítse a tanulásukat az emberi viselkedés felismerésének területén. Az internetes óriásvállalat projektjében részt vevő kutatók 3 másodperces részeket…..
A YouTuberektől, fiataloktól hangos jelenleg a marketing szakma és a média, hiszen az influencer marketing remek csatorna bizonyos célcsoportok, kifejezetten a tizen-és huszonéves generáció megszólítására. A 30 feletti korosztály elérése véleményvezéreken keresztül azonban még kihívást jelent a…..
Úgy tűnik a leginkább videójáték streameléssel foglalkozó Twitch szponzorációs sikerén felbuzdulva a YouTube bevezette a gamer videósok támogatását célzó új bevételszerzési alternatíváját, a ,,szponzorációt” (angolul sponsorship, azonban nem összetévesztendő a vállalati márkák általi…..