Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolshevik

3 bejegyzést írt és 1071 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdés elég meghökkentőnek tűnik, de mindenképpen meg kell válaszolnunk, mielőtt végleg maga alá temetne bennünket a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Persze, a miniszterelnök segít feloldani a dilemmát azzal, hogy már nem is nagyon tagadja, mi a valódi szándéka ezzel az országgal. Ma már…..
Éjjel történt, egy hosszú, fekete felhőkkel teli éjjel, mikor a Durán Hágó felett összegyűltek a morcos égi habcsókok és lecsapott a rendületlen világvége. Özönvízszerű eső hullott a mi völgyünkre, s a hegyi patak hangja már már óceáni viharhanggal vetekedett, miközben én téli hőmérséklethez is…..
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
Bolshevik 2018.08.30 16:56:15
@taga20 : jé má jobbról is megy a nickhamisítás?
Hírünk a világban. ..
Bolshevik 2018.08.30 16:51:21
@chrisred: "Nincs olyan, hogy balliberális oldal"

főleg az mszp-szdsz, vagy egy mai dk-pm-mszp összefogdosás, na az nem balliberális főleg.
Bolshevik 2018.08.30 16:53:10
@GIeccsertetű: "Nem is ez a célunk, a választások megnyerését meghagyjuk nektek, faszparasztoknak. "

:D Ok.
Az elmúlt években talán még a korábbinál is divatosabb lett Skandinávia és a skandináv életvitel, legyen szó a dán hyggéről, lykkéről (ami kb. a boldogságnak felel meg) vagy nem is olyan régen a svéd lagomról (ami nagyjából a mértéktartást jelenti), nem beszélve a magyarul…..
Noha a tavaly őszi tüntetéshullám sokakban keltette azt a reményt, hogy az Orbán-kormány akár rapid módon is megbuktatható, az nyilvánvalóan illúzió volt. A tél után viszont minden ott folytatódott, ahol a hidegre (meg a karácsonyra) tekintettel abbamaradt. Az apropót ezúttal…..
Bolshevik 2018.08.30 14:52:50
Bolshevik 2018.08.30 14:53:55
@martineden: "Választást megegyszer a tolvaj fideszcsurhe nem fog nyerni. "

Bocsi nem tudod ki nyert most áprilisban?
Tisztakezű zombik köszönnek a világuralomnak. Kis túlzással...
Bolshevik 2017.10.30 18:22:29
@morpho: ugy van, szerintem is semiféle taktikai stratégiai lyelentösége nincs, hogy tizedanyi helyen lehet átjöni, de mondjuk én a szocik 2018-as gyözelmébe is biztos vagyok szal lehhet velem van a baly :D
Bolshevik 2017.10.30 23:36:27
@morpho: "Aha például te is itt fosod a kormánypropagandát azt szart sem ér!"

Hát ezt majd 2018-ban meglátjuk :D
Egy világgazdasági tekintetben jelentéktelen ország jegybankelnökének lenni nem nagy mesterség, mert csak követni kell a fontos jegybankokat. (Ezt a tisztséget is lehetne lottón sorsolni.) Ha megy a bolt, lehet nyomatni a "lássátok, hogy dübörgünk mi ketten" dumát, és az ostobák beveszik. Ha baj…..
Bolshevik 2018.07.03 13:11:23
@Sir Galahad: Erről van szó. Nyilván van hátránya is, üzemanyag, nyaraláskor kényelmetlen, stb, de annyira nevetségesen egyoldalú az ezen való sírás, mikor egy halom előnye is van.
Bolshevik 2018.07.04 00:26:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: próbáld már meg felfogni, hogy amennyire téged felbasz az atomcsapdás hozzánemértés de nagypofával jólmegmondás, na kb. annyira vagy most idegesítő.
Bolshevik 2018.07.04 00:35:11
@mement: "jah csak hogy legyen mibol termelned, alapanyagokat kell venni, ami jo esellyel az eurozonabol jon "

Miért "jó eséllyel"? Magyar paradicsomot nem tudsz eladni külföldön, vagy a magyar programozónak akkora az importigénye, vagy mi?

Másrészt ha importálsz is meg exportálsz is akkor tök mindegy az árfolyam, nem? Devizában van kiadásod is meg a bevételed is.

Harmadrészt bazdmeg továbbra sem azt mondom hogy szuper a gyenge forint, mert én is tudok mondani scenáriókat mikor szar, hanem azt mondom, hogy totál egyoldalú az ezen való sírás.

Ha erős lenne a forint, pont ugyanezek az emberek sírnának, hogy ez mennyire szar így, mert nincs munkahely meg nem tudnak versenyezni az ukrán mezőgazdasági árakkal a francia piacokon.
Úgy tűnik, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem ment el nyári szünetre annak ellenére, hogy nem jutottak képviselő-jelöltjeik a Parlamentbe az áprilisi választásokon. Ők mégis úgy gondolják, hogy a politikai ellenállásnak nem szabad vakációra vonulnia addig, amíg egy hatalmától megrészegült párt vezeti…..
Bolshevik 2018.07.04 00:14:02
@morph on deer: Ellenzéki kommunikáció kb. így néz ki 2018-ban:

*autista üvöltözés* orbánorbánorbán!!! *földön fetrengés* orbán! orbán! *beszarás, behugyozás* orbán!!!
Megüzenték a kormánytól a melegeknek: ti csak az erőszakos kisebbség vagytok, a másodrendűek. Novák Katalin szerint nincs semmi gond, ha az ember buzizik és ezt tekinthetjük a kormány hivatalos álláspontjának is...
Bolshevik 2018.07.03 17:45:18
@DFK: "Nincs 8-10 % buzi."

És amúgy ha van 5% buzi, akkor abból:
- hány él párkapcsolatban
- abból mennyi akar gyereket
- abból mennyi nem tudja megoldani most

Ez megint egy ilyen 0.1%-os probléma, de hajrá, ha ennyire buták hogy ezen rágódnak, akkor ennyire buták, ez van.
„Amennyire nem akartam ezt az egészet, hogy 1000 km-re a családtól, a házunktól, a megszokott környezetünktől éljek, annál jobban megszerettem” - fogalmaz Anikó, aki egy hete írta meg több, mint három éves németországi történetük elejét. Most következzen az akkor beígért folytatás, lássuk, mi…..
Bolshevik 2018.07.02 21:33:59
@LepesMez: Most hamar levezetted, hogy ha valaki valamivel nem ért egyet, akkor biztos titokban mégis. Azért ennyire nem egyszerű a világ szerintem :D
Tetszik a Stíler nevű blog, amelyet két divat-szakértő működtet. Ahogy látom a jól szerkesztett, stílszerű honlapon, Rigó Ági és Pusztai Olivér már hirdetési bevételekre is szert tett. Ez arról árulkodik, hogy akadnak cégek, amelyek fantáziát látnak a digitális vállalkozásukban. A két szerző…..
Bolshevik 2018.07.01 21:37:49
Az a legszörnyűbb az Orbán-kormány kommunikációjában, hogy a legfontosabb és legösszetettebb problémákból is kormányzati sikerpropagandát gyárt, így a magyar választópolgárok sokszor el sem jutnak a krízisek valódi okaihoz. A menekültválság például egy szerteágazó globális probléma, a magyar kormány…..
- A menekültek be(nem)fogadása kapcsán továbbra is a populisták diktálnak a mérsékelt erőknek, a belső ellentétek tovább éleződnek, bár a csúcson Merkel helyre rakta Orbánt, aki képes lett volna megállapodás nélkül felállni az asztaltól - Brüsszel két napon át az embertelenség fóruma volt -…..
A 75%-os visszaesésért a Brexitet és a terrorizmust teszik felelőssé. A krízishelyzetet főleg az egyszülős családok szenvedik meg. Mintegy 40 ezer család érintett a problémával...
Bolshevik 2018.06.30 00:18:20
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Ha még nem tudod, hogy szavazz jövőre az Európai Uniós választásokon, akkor kövesd figyelemmel a most zajló szerzői jogról szóló folyamatokat! Német hatásra elkezdődött és az EP jogi bizottsága már el is fogadta a mémgyilkosnak is nevezett szabályozást.  A dologgal…..
Ormos Mária az 1914 és 1945 közötti történelem egyik legjelentősebb tudósa. Szakmaiságát bizonyítja, hogy ma is megállja a helyét, amit a politikailag kényes időszakról a szocializmus éveiben írt. A hetekben látott napvilágot ’97-es Hitler-biográfiájának átdolgozott kiadása. Lerágott csont? – a…..
Bolshevik 2018.06.22 00:49:31
@sztyopa_007: "A tömegek felfogóképessége nagyon korlátozott, érteleme kicsi, de feledékenysége nagy. Ezért a hatékony propagandának nagyon kevés pontra szabad korlátozódnia, és ezeket jelszószerűen olyan sokáig használnia, míg ezeket hallva a legutolsó is képes felidézni, mit akarunk. Ennek során meg kell mutatni a tömegnek az egyetlen ellenséget.”

Ez sajnos ma is aktualis :( "

Abszolúte. Pl. orbán rossz, orbán gonosz, orbán=hitler, orbán miatt rossz az országnak. Ez a demagóg egybites propaganda egy üzenettel, egy tiszta világos ellenséggel. Ezt káráljátok jó ideje, kb. ez az egyetlen programja a magyar ellenzéknek.

Sajna lehet ma már ez kicsit kevés :D
Bolshevik 2018.06.22 00:53:07
@czerka: +1
  Szerző: Horváth Zoltán Több száz, talán ezer éves problémát oldott meg a héten a Fidesz-Jobbik szövetség: felszámolta a hajléktalanságot. Amire soha eddig, semmilyen társadalom nem volt képes, ez most megoldódott, hiszen a jelzett pártok által megszavazott alaptörvény módosítás szerint ugyanis…..
Határátkelő Két év a pokolban 2018.06.21 06:30:00
Mária történetének eleje nem szokatlan: a munkájukat elveszítő házaspár, akik közül egyik sem talál Magyarországon megfelelő állást, így aztán a férj gondol egyet és nekivág Angliának. Mindez nem sokkal az uniós csatlakozás után történik, hogy aztán egy-két év elteltével a feleség is utána menjen és…..
Bolshevik 2018.06.21 23:57:14
@Bredpitt Monika: "Arra kivancsi vagyok, hogy vesztette el egyszerre ket pedagogus az allasat, megszunt az iskola?

Most lasszoval keresnek pl matek tanart lanyomek sulijaba
"

Hát úgy kérlek, hogy ez nem a mostani leszakadó orbánista időkben történt, hanem az EU csatlakozáskor, azaz a dicsőséges és európai szocialista vezetésünk alatt.
Bolshevik 2018.06.21 23:57:46
@gabors: szuperül elvitatkozgattok, neked elmondom hogy

1. Egyrészt azért a pasi cipel, mert nagyobb izomtömeggel rendelkezik mint a hölgy (általában), és ezért az adott, fix súlyú bőröndöt neki relatíve kisebb megterhelés cipelni.

2. Másrészt azért a pasi cipel, mert ez a szociálisan elvárt a legtöbb európai kultúrkörben. Lehet hogy nem tőled, de jó sok embertől igen, adott esetben a pasi is elvárja saját magától.
Orbán Viktor bejelentette, hogy nemzetközi gazdasági válság fenyeget, ami érzékenyen érintheti hazánk stabilitását, ha nem készülnek fel rá. Ugyanakkor egy gazdasági válság komoly kihívást is jelenthet a Fidesznek, hiszen sokszor az éppen kormányzó párton csattan a választók csalódottsága. Az…..
Bolshevik 2018.06.21 23:42:14
@Brix: "Könnyen elillanhat az a kis reálbér-emelkedés, amit sikerült elérni az elmúlt években ( nem a kormány jóvoltából...)"

Ezt annyira imádom, hogy ha nő a bér, az nagyon határozottan nem a kormány miatt van, de ha csökken, akkor orbánahibás :D
„Hisztizik??? Én biztos fognék egy poharat, és leönteném vízzel!” Bárcsak annyi pénzem lenne, ahányszor ezt és ennek a "jó tanácsnak" a különböző verzióit hallottam! Most elmesélem nektek, milyen volt az, amikor az ovisom képen öntött egy pohár vízzel. Igen: ő engem. Az ovisom úgy 20 hónapos kora…..
Bolshevik 2018.06.21 11:13:13
@ABiberhauzen: Így lesz buta libsi a gyerekből, aki nem érti, hogy ha ő kedves az arabbal, akkor az arab miért öli meg őt Allah nevében. Önfeladó, mindenáron kompromisszumot kereső szerencsétlen.

Nincs mindig, minden áron kompromisszum. Aki szerint igen, azt megeszi az, aki szerint meg nem.
Orbán Viktor számára nincs is nagyobb elégtétel, minthogy a világ vezető hatalmának feje láthatóan kéz a kézben halad vele az útján. Nacionalizmus, befelé fordulás, bevándorló-ellenesség. Ez a politikai nyíl egyenesen vezet az USA leszakadásához...