Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libsik visítanak de az ország a miénk !

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormánynak kellemetlen témákat említeni se szabad a tudósításokban. ..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2019.11.30 01:05:11
A gyűlöletből próbálnak pénzt csinálni...
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2019.08.05 18:30:05
Hogy kik és hányan nem mentek el a Nacionalista Internacionálé milánói alakuló ülésére a szélsőjobb vezető személyiségei közül, az sokat elárul a mozgalom kilátásairól; Timmermans szerint félő, hogy Európában újból egymás ellen fordulnak az országok, miután a nacionalisták rájátszanak a félelmekre…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2019.04.10 00:56:54
@morpho: "50 napot kell várnunk, ha kardiológushoz akarunk bejutni. De nem gond, csak migráncsozzatok tovább! "

Ezzel a szánalmas demagogiával már semmire nem mentek. A rendszerváltás után volt 20 évetek, hogy bizonyitsatok, de miután megusztátok a felelöségre vonást, a lopáson hazaáruláson kivül mással nem foglalkoztatok. A libsik egyetlen sikere hogy átmentették a politikai és gazdasági hatalmukat a diktaturábol, hogy aztán tovább akadályozák az ország fejlödéset, védjék a diktaturában megszerzett elöjogaikat.
Orbán meg 2010-ben megragadta a lehetöséget és a szétrabolt lepusztitott, idegen érdekeknek kiszolgáltatott országbol, 8 év alatt, egy virágzo gazdaságot hozott létre, és ezt nem tudjátok semmisé tenni demagog hazudozással.
A bérek sosem látott mértékben nönek, az inflácio és a munkanélküliség türhetöen alacsony, az ország tekintélye, politikai sulya meg százszorozodott.
Aligha vitatható, hogy ma Orbán Viktor Európa egyik legunalmasabb politikusa. Nagy csinnadrattával beharangozott sajtótájékoztatója ezt az állítást csak megerősítette, hiszen bármit kérdeztek tőle a sajtómunkások, precízen működő automataként ismételgette jól ismert mantráját. Azt a látszatot…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2019.01.13 12:28:36
@Ezténírtam: "ez kevés lesz... azt kellene mondani, hogy nettó 200 000 Ft minimálbér, 100 000 Ft minimálnyugdíj, mindjárt "emberére akadna" a drága kis téeszelnökünk... "

Komolyan gondolod, barki is elhinne az ajtonak szalado foldon fetrengo libbantaknak, hogy kepesek lennenek megcsinalni ?????
Orbannak elhiszik, hogy elobb utobb ez lesz, de a karacsonyfa gyujtogato, szemkilovetokon mar csak nevetnek.
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2019.01.13 12:41:52
@birka menet: "mert érzitek hogy a szétagolt társadalom kezd összeállni és a gazdád napjai meg vannak számlálva"

Ja szettagolt a tarsadalom. 90 % magyar all szemben 10 % iszlamista, libbant Sorosberenccel.
Szornyu mennyire megosztott az orszag.
A magyar miniszterelnök nyomathatja a vágyálmait és Brüsszelnek is beinthet, de azért közeleg a fekete leves, Tusk azt mondta, hogy az nem az erő, hanem a gyengeség jele, ha egy kormány semmibe veszi az EU szabályait; Az Orbán-rezsim nem viccel, bár nyílt erőszakra idáig nem adta a fejét, ebből…..
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.12.30 11:43:40
@GIeccsertetű: A doglott patkany lehet, de a 23 millio romanozo, szemkiloveto karacsonyfagyujtogato baloldal biztos nem.
  A szakszervezetek által rendezett, múlt szombati tüntetésről írtam-„Úgy látszik, valami megváltozott, valami elkezdődött a meglehetősen egyoldalú nemzeti konzultáció folyamatában, meglátjuk az elkövetkező időben, hogy kik és hányan veszik komolyan és felelősséget vállalva, a nemzet sorsát. Ma…..
  Foglaljuk össze: Hogy értelmes tudást adott-e, végehosszanincs lehet vitatkozni rajta -- s tesszük is buzgón egy ideje.  De hogy piacképeset-e, azon vitatkozni nemigen van értelme. Mert ahogy állítólag a Föld mozgása, ez sem hitkérdés.  Mert a piacképesség definíciója az, hogy a piacon…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.12.05 19:41:38
@ulpius66: "Komolyan kérdem: NEM UNJÁTOK MÉG? "

De nem am. Most szombaton megint, BRUTAL, GIGA, MEGA tuntetes lesz. A Francia sargamellenyes tuntetest akarjak megvalositani, Ujhelyi elmondasa alapjan szombaton elsoprik a kormanyt.
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.11.27 04:03:28
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "folyamatosan messze 4% fölött lesz, de ezt csak néha sikerült elérnie."

Eloszor is nem igert ilyet. Es eleg szanalmas a 4 %-os gazdasagi novekedest biralni, amikor a liberalis idokben MINUSZ 10 %-ek volt a gazdasagi ""novekedes"", 20 %-os munkanelkuliseg es ALLAMCSOD mellett.
Macedónia ugyan nem szomszédos ország, és nem tagja az Európai Uniónak sem, de a Gruevszki-botrány finoman szólva nem tett jót Magyarország regionális megítélésének. Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor csak olyan kétoldalú kapcsolatokban érzi jól magát, melyekben ő diktálhat, ám például…..
 A trafikmutyihoz hasonlóan a kormány lenyúlt egy teljes iparágat, mert jó bevételi forrást látott benne – csakhogy itt nagyobb baj lehet a pénzelvonásból és a szakmai alkalmatlanságból, mintha hiányzik a mentolos szofi..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.11.03 14:57:51
Egyáltalán nem tökéletes az Európai Unió működése, de egyelőre senki sem talált ki jobb konstrukciót ennél a szövetségnél. A britek most a saját bőrükön érzik, milyen csapdába kerülnek akkor, ha populista szólamokkal meg lehet téveszteni a szavazópolgárok többségét. A reakció nem is maradt el,…..
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
Blogadó Oktatás diákszemmel 2018.10.17 21:54:51
A rendszerváltás után sokan abban reménykedtek, hogy az ország összes területe mellett az oktatás is modernizálódni fog. Az eszközök lettek modernebbek, de az oktatási rendszer még mindig sajnos ugyanarra a kaptafára épül. Ez az úgynevezett poroszos iskolarendszer, amelynek fő vívmányaként emelném…..
Egy szép csütörtöki napon, egy nagyon érdekes közvéleménykutatásba futottam bele, miszerint a Fidesz-KDNP tábora zuhant, 7%-al, és ezek mind a bizonytalanokhoz vándoroltak. Természetesen ez nem mai hír, de előbb-utóbb meg kell barátkozni a Fidesznek a ténnyel, hogy el fognak bukni. Süllyed a hajó,…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Bevallom, nehezemre esik ez a megszólítás, mert azt gondolom: ön méltatlan erre a címre – de én úgy tanultam, hogy az ország első emberének ez akkor is jár, ha nekem nem szimpatikus, vagy ha arra érdemtelen! A választók döntését illik tisztelni, még akkor is, ha…..
Vegyenek vissza annyit Magyarország uniós támogatásaiból amennyit a Sargentini-jelentés "értelmezésére", az erről tervezett, az Európai Uniót  lejárató "tájékoztató kampányra" költ Orbán Viktor kormánya – javasolja az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője Guy Verhofstadt. A belga…..
Olyan hisztit vágott le Orbán Viktor a Sargentini-jelentés elfogadása után, ami lényegében elvette az esélyét annak, hogy pártja a néppárti frakció tagja maradjon. Úgy viselkedik, mint egy sértett férj a válás után, aki kígyót-békát kiált egykori házastársára, ezzel téve lehetetlenné, hogy az…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.15 20:17:10
@Menjünk RÖHÖGNI a lipsiken a vasárnapi tüntetésre.: Tényleg oda kéne menni segiteni nekik, mert ha kevesen lesznek, akkor megint megkapjuk a nyugati ujságokban a magunkét, hogy itt akkora diktatura van, hogy az ellenzék nem mer tüntetni. :)))))))))))))))))
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor fügefalevélként használja a kereszténydemokrácia eszmeiségét annak érdekében, hogy minél több ideig élvezhesse az Európai Parlament legnagyobb frakciójának védelmét. Ha a jövő héten az uniós képviselők kétharmada megszavazza a holland képviselőnő által…..
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.09 13:49:43
@invalid username: "Hogy a hívei miért szopják be azt a maszlagot, amiket mond, "unortodox" meg hasonlókat... valószínűleg tájékozatlanságból,"

Nyilván még véletlenül sem azért, mert a 23 millió románzo szemkilövetök csödbe vittek az országot 2010-re.
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.09 17:15:21
@invalid username: "és vérzik a szívem, amikor egy infantilis miniszterenök afölötti sértődööttségében, hogy nem ismerik el a zsenialitását, tör-zúz és letarolja a saját hazáját. és mindehhez a pszichopata habony csinál egy olyan PR-t hogy az alattvalói még tapsolnak is hozzá."

Nevetséges durcás hülye gyerek vagy, ( nem vagy egyedül, az egész baliberális tábor ilyenekböl áll) aki nem tudja elviselni hogy 8 évnyi hazug károgás után, az ország még mindig V I T A T H A T A T L A N U L kivállo gazdasági állapotban van és töretlenül fejlödik. NYOMASINCS üsszeomlásnak, katasztrofának, aminek szerintettek már 8 évvel ezelött be kellett volna következnie.
8 év allatt BÁRKI beláthatta volna a tévedését, és visszakozhatott volna, ha nem csak kizárolag sértett, ész nélküli, ELVAKULT, vagdalkozás lett volna minden, amit összehordtatok az elmult 8 évben éhezökröl, menekülö milliokrol, világvégéröl, korrupciorol.
Komolyan mondom, ORVOSI segitségre lenne szüksége azoknak, akik 8 év alatt sem tudták feldolgozni, hogy nélkülük is, minden ellenkezésükkel szemben az ország müködik és köszöni: SOSEM VOLT MEG ILYEN JOL !!!!!!!!
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.09 19:01:08
@invalid username:"ahogy a pénzcsap elzárul, akkor elég gyorsan durva életszínvonalcsökkenés lesz, "

Ezt vizionáljátok már 8. éve, hogy most aztán már mindjárt jön a megválto összeomlás, és akkor végre ti jöttök ujra. Ez az egyetlen reményetek már 8 éve, hogy gazdasági kataszrofa lesz. Hát várjatok csak türelemmel egyszer biztos eljön, a romai birodalom is összeomlot 700 év alatt. De azért vigyázatok ki ne fusatok az idöböl, mert a nap már csak 5 millárd évig fog müködni.
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.04 05:00:18
@rasztaszív: Nevetseges az allando vonyitas, durcas ellenkezes. Az orszag minden sertett tiltakozasotok ellenere, epul, szepul, fejlodik, gazdagodik. Es az emberek ezt mar evek ota kozvetlenul, a hetkoznapokban is erzik, tapasztaljak.
50-60 %-os beremelest meg 8 evnyi, folyamatos aljas demagog hazudozassal sem tudsz eltuntetni.
Persze fojtasatok teljes erobol, mert 22-ben is kell a ketharmad.
Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.04 10:17:42
@Fülig José: Senkit sem erdekel ki hanyszor hazudik, ezt leszarjak az emberek, mert a vegeredmeny szamit. A lenyeg aminek mindenki orul,(a hatalmukat felto, ketsegbeesetten vagdalkozo libbantakat leszamitva) hogy az orszag, sok evtizednyi hanyatlas utan 2010 ota, megszakitas nelkul fejlodik. Az emberek fel evszazadon at folyamatos aremelkedes, az inflacio okozta allando fizetes csokkenneshez voltak hozzaszokva, most pedig 8 eve mindenki megdobbenve nezi, hogy magyarorszag nyugati mercevel nezve is, minden teruleten hatarozottan fejlodik. A nemzeti buszkesegre okot ado RENDKIVUL sikeres kulpolitika, mar csak hab a tortan.
Valoszinuleg utoljara Matyas kiraly koraban allt ilyen jol az orszag.