Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beleállt a melegellenes kampányba a fideszes kisegyházzá vált Hit Gyüli is. ..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
  A szakszervezetek által rendezett, múlt szombati tüntetésről írtam-„Úgy látszik, valami megváltozott, valami elkezdődött a meglehetősen egyoldalú nemzeti konzultáció folyamatában, meglátjuk az elkövetkező időben, hogy kik és hányan veszik komolyan és felelősséget vállalva, a nemzet sorsát. Ma…..
Egy szép csütörtöki napon, egy nagyon érdekes közvéleménykutatásba futottam bele, miszerint a Fidesz-KDNP tábora zuhant, 7%-al, és ezek mind a bizonytalanokhoz vándoroltak. Természetesen ez nem mai hír, de előbb-utóbb meg kell barátkozni a Fidesznek a ténnyel, hogy el fognak bukni. Süllyed a hajó,…..
Ez veszélyes! Túladagolás 2018.10.01 12:15:02
Alább egy kitalált történet olvasható. Minden egyezés a valósággal csupán a véletlen műve. Tegnap furcsa álmot láttam: Mikor a kapitány bemondta, hogy 2 óra múlva érkezünk Londonba, kicsit ideges lettem. Az Orion este nyolckor kezd a Chelsea ellen, addig még el kell foglalni a szobát, no meg a…..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.10.02 05:12:31
@ételizésítő: Hat hogyne lemond. Haromszor nyer ketharmaddal valasztast, aztan az ellenzek, egy nagyon fifikas tervvel egyszer csak lemondatja, mert csak, mert nem tetszik nekik, mert valasztason SOSEM tudnak legyozni. Szanalmassak vagytok.
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.10.02 14:12:44
@n3spr3ss0: Ez a hazugsag azert teljesen hatastalan, mert minden valasztasi rendszer erositi a gyoztest, hogy az orszag komanyhozhato legyen. Nevetseges lenne peldaul hogy egy 49 %-ot elert part nem iranyithatna az orszagot, mert nem erte el 50%-ot. De akkor megis kinek lenne joga kormanyt alakitani az 5-10 %-os partoknak ? Es nekik MIERT, ha 49 %-os part nem eleg hozza ?
Sehol semmilyen orszagban nem sikerulne kormanyt alakitani 1000 ev alatt sem, ha arra varnank, hogy az emberek 50 vagy 66 szazaleka egy partra szavazzon.
Nem, ehelyett az van, hogy a legtobb szavazatot kapo part megkapja a parlamenti tobbseget.
Forró téma mostanában az EU-s pénzek felhasználása körüli szabálytalanságok miatti pénzbefagyasztás. Több száz milliárd forint kifizetése csúszik, ez pedig már költségvetési  egyensúlyi problémákat okoz. Friss információim szerint a legnagyobb csapást egy eddig árnyékban maradt program, a Terület-…..
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Saját fegyverét fordítják most az európai liberálisok Orbán Viktor ellen. Most úgy tűnik, hogy minden mérsékelt politikai erő a magyar miniszterelnök ellenében kívánja meghatározni saját politikai krédóját. A magyar modell most akár jól is jöhet az európai szocialistáknak, zöldeknek, liberálisoknak,…..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.09.23 02:28:09
@birka menet: "Azt meg magyarázd már meg tudathasadásos illiberrált birka, hogy hogy van az hogy ti szabadságharcot vívtok Európa ellen, közben meg betegre aggódjátok magatokat Európáért?"

A jelenlegi serult beteg, iszlamizalodo Europat, meg kell valtoztatni. Nem nezhetjuk tetlenul Europa halalat, mert egyutt pusztulunk veluk.
Ha egy emeletes hazban laksz, a harmadikon,, nem nezheted tetlenul, hogy az elso emelet osszedol.
A kommunista diktaturanak annyi elonye volt, hogy az elnyomasban megoriztuk Europaisagunk, es a jozan eszunk, igy most megtudjuk menteni a pusztulo Europat.
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.09.12 16:45:04
@Attilajukkaja: "Orbán itthon semmit sem veszít a népszerűségéből, mert a magyar emberek egy része azt sem érti, mi az a Sargentini-jelentés. "

Mindenki érti, mi történt. Nem engedtük be, a NEMIERÖSZAKOLOTERRORISTÁKAT, ezért született egy elitélö politikai döntés a magyar nemzetröl. Ennyi, nem több nem kevesebb.
Kívül tágasabb – valóban ezt mondta főnöke egy 24 éves brit nőnek, ám meglehetősen szokatlan indokból. Emma Hulse első napja egyben az utolsó is volt az angol Unit TV társaságnál. Produkciós állásra vették fel, de öt perccel később már ki is rúgták – mert túl jól…..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.09.12 01:30:58
Nem áll jól Orbán európai játszmája...
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.08.31 22:24:00
@Tobruk: "A sajàt gyerekeitek fognak elítélni titeket, szégyellni hogy a felmenőik "

Kizarolag a 23 millio romanozos magyar gyulolet miatt, meg a 2006-os szemkilovetesek miatt szegyenkezhetunk, de ez a liberalisok bune. A megduplazodott berek, a 0 %-os inflacio, a 0 %-os munkanelkuliseg, a pusztuloban levo Europat megvaltoztato, megmento kulpolitikank miatt, inkabb buszkeseget erezhetunk.
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.09.01 00:57:26
@Tobruk: "De ez nem nyomja rà magàt az eletemre.Bocs de egy nyugodt,mosolygos pali vagyok:-) "

Oke hogy mosolyogsz, de azt vitan felul el kell ismerned, hogy az, hogy most ilyen gondtalanul mosolyoghatsz, azt nekunk, es elsosorban Orban Viktornak koszonheted.
Mert ha rajtatok mult volna, akkor most itt lenne nekunk 3 millio allig felfegyverzett nemieroszakolo terrorista. (ugye Soros Gyorgy ajanlasa szerint evi 1 milliot kellett volna beengednunk) Az orszagban kaosz, polgarhaboru, tomeghalal lenne. Az utcan temetetlenul fekudnenek a halottak. Millios nagysagrendu lenne a nemieroszak, az utcai lefejezes.
A munkanelkuliseg 100 % lenne, az inflacio pedig 10000 %/nap.
Es ekozben a baloldal teljes erovel fasisztazna azokat, akik tiltakoznanak, az utcai lefejezesek es a nemieroszak ellen.
E helyett van Orban Viktor, aki megakadalyozta a teljes osszeomlast a fizikai megsemmulest.
A CEU felfüggeszti a regisztrált menekülteknek és menedékjogot kérőknek szóló oktatási programjait, a programok weboldala már nem elérhető az egyetem weboldalán. A most felfüggeszetett programban csak legálisan Magyarországon tartózkodó menedékkérők, menekültek vehettek részt. A programban oktatók…..
A Jobbik meglehetősen aktív ellenzéki szerepre készül a parlamentben a jelek szerint. Orbán még csak a lehetőségét lebegtette be a hetedik alkotmánymódosításnak, amelyek két éve épp a Jobbik fúrt meg, a párt már be is adta a jogszabály-módosító javaslatát...
Ha a Fidesz átlépi a vörös vonalat, amihez már közel jár, akkor szedheti a sátorfáját az Európai Néppártnál. Macron és Orbán jövőképe Európáról: tűz és víz. Orbán akkor is csak a kleptokráciát próbálja leplezni, amikor az új kereszténydemokráciáról papol...
Blogosz #mocskosfidesz 2018.04.05 09:13:10
Ezt még 2015-ben fotóztam a szentendrei HÉV-en. Azóta egyre csak aktuálisabbá lett, és egyre elviselhetetlenebb az, amit művelnek. A bal oldalt lévő delikvens a saját országával is. Persze megvoltak ennek az előjelei. Láttam is azokat. Mégsem gondoltam, hogy idáig jutunk. Pedig még messzebbre is…..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.04.05 22:19:25
@sumes67: Az ellenzék évek óta a kerítés lebontásával fenyeget, és persze felsőkorlát nélküli arab bevándorlással. És eközben az MSZP miniszterelnök jelöltje, kijelenti, hogy neki nem kell az alkotmány, azt Ő nem fogadja el,mert csak a sária törvényben hisz. Vona Gábor a másik miniszterelnök jelölt, a legerösebb ellenzéki párt vezetője 0-24 orában RETTEG Allah-tól. Egyértelmű, hogy ezek ISZLÁM FANATISTÁK, akik iszlamizálni akarják az országot, és kiszolgáltatni az araboknak.
2018. március 23-án pénteken 18 és 20 óra között a Tudomány és Technika Háza Kerényi termében (Kecskemét, Rákóczi út 2.) a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnöknek jelölt társelnöke, Szél Bernadett és a párt kecskeméti képviselőjelöltjei, Vágó Gábor és dr. Tóth Szilárd tartanak fórumot. A…..
Kiszivárgott az Európai Unió Csalásügyi Hivatalának (OLAF) jelentése a Tiborcz-féle LED-világítási projektről. Az derült ki, hogy lophattak, nem is keveset. Ráadásul szervezetten. Azt már mi tesszük hozzá: kizárt, hogy erről az após, Orbán, semmi nem tudott volna... Az Európai Unió csalás elleni…..
A felmérés szerint a választók kétharmada azt hiszi, Soros György indul a választásokon. De mi van, ha a feltett kérdés volt a rossz?..
  Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor. Karácsony környékén emlékezetes vitát folytatott a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalinnal az Echo tévén. E beszélgetés során Jurák a maga egyszerűségében…..
A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2018.01.13 01:28:13