Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.M.A

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdi TéMA 2023.10.30 00:48:45
AZ ÉRDI OLDALON OLVASTAM   Az ember nagyon sokat olvas pláne ha Érdről szól.   Súlyos törvénysértés gyanúja Érden - a felső vezetés is érintett lehet, a rendőrség már nyomoz Hivatalos személyként elkövetett személyes adattal visszaélés bűntettében kezdett az érdi önkormányzatot érintő…..
Talán Donald Trump 2016-os győzelme okozott utoljára akkora meglepetést, mint az április 8-ai magyar országgyűlési választások végeredménye. A Fidesz győzelme egy percig sem volt kérdéses, a mértéke azonban láthatóan még a kormánypárti politikusokat is váratlanul érte. Ebben a cikkben a harmadik…..
Érdi TéMA 2018.02.11 08:36:59
Érdi TéMA blogger-e vagy? 2017.09.11 10:20:11
    WIKIPÉDIA: "A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban – de nem szükségszerűen – fordított időrendi sorrendben vannak. A…..
(Az Érdi Napok testvérvárosi konferenciáján elhangzott előadás szerkesztett változata) Tisztelt Hölgyeim és Uraim!  Köszönöm mindannyiuknak, hogy elfogadták meghívásunkat, és ismét együtt lehetünk Érd városának nyarat búcsúztató ünnepén. Mindig különlegesek ezek a testvérvárosi találkozók, hiszen…..
Tegnap megérkezett a város számlájára a Modern Városok Program támogatásának az a része, közel 18 milliárd forint, amelyet egészségügyi, oktatásügyi és infrastrukturális fejlesztésekre fordítunk. A részben már elindult, részben a közeljövőben induló beruházások listáját már nyilvánosságra hoztuk.…..
A piaci igazságosság azt az eszmét fejezi ki, hogy a szabad, egyensúlyi piacon, amelyik tehát mentes a monopóliumoktól, az állami versenytorzítástól és amelybe viszonylag alacsony költséggel lehet belépni, igazságos eloszlása valósul meg a javaknak, az értékeknek és bizonyos nem-anyagi javaknak (pl.…..
T.M.A 2017.08.14 00:05:13
@Moin Moin: Oké, legyen.
T.M.A 2017.08.14 00:11:58
@neoteny: Vagy minden magántulajdon rablás, vagy mégsem!?
Kisebb vihart kavart az elmúlt hetekben az a Batthyány Programban, majd két éve a Modern Városok Programban is megfogalmazott cél, hogy Érden gazdaságfejlesztő övezet létesüljön. A tervezettel augusztus végén foglalkozik a kormány, a miniszterelnöki kabinet ekkor tárgyalja majd a kérdést. De addig…..
Néhány évvel ezelőtt felmérést végeztünk az érdiek körében a Batthyány Program pontjai kapcsán, s a kérdőívre érkezett közel kétezer válasz sok tanulsággal szolgált. Az egyik ilyen, hogy a megkérdezettek többsége szerint jó irányba mennek a dolgok a városban. Ez ugyan elégedettséggel tölthet el…..
Vannak Érden néhányan, akik egy ideje tudják, milyen gyémánt csillog az Érd Aréna medencéjének vizében. Az elmúlt hétvégén az egész világ megtanulta a nevét: Milák Kristóf...