Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁSÉS gyerek

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző poszthoz lazán kapcsolódik az ásés hatástanulmánya a témában. Szóval, a bal kézzel verés=idegen kéz érzése. Bal kézzel és jobb kézzel bohóc felváltva verése, 15 éves ikrek illúziójának keltése ezzel. Gumiban verés --> egy kicsit már szex!!! Kevés pénz…..
ÁSÉS Brigád ÁSÉS az iWiwen 2008.09.22 11:03:00
Létrehoztunk egy klubot, mert kíváncsiak vagyunk, mi ennek az értelme. A blogra is kíváncsiak voltunk, és annak volt értelme. Így aki szívesen lenne olyan klubnak tagja, ami elfogadja őt tagjának... az ide kattintva bejelölési lehetőséggel…..
B-oldal Prince-jelenség a Szigeten 2011.08.09 07:06:00
Mikor először olvastam, hogy Prince lesz a Sziget nulladik napjának vendége, akkor kicsit csóváltam a fejem. Prince? Mi a francot keresne a Szigeten Prince?! Ahogy közeledett a várva várt esemény, egyre inkább azt mondtam magamban: a Kisherceg a legjobb választás.Miért? Megmondom…..
ÁSÉS gyerek 2011.08.09 10:54:57
Repülést gyűlölés: városszélére utazni kellés, becsekkolási sorbanállás, súly/méret para, öv/cipő/óra/faszpirszing baszakodás, laptop/iPad majomkodás, nagy nehezen összepakolt táskát ízekre szedés, mert valahol van benne egy parfümös üvegben 20ml. Beszállítlás mindig…..
ÁSÉS gyerek 2011.07.22 14:15:49
@lifeofmyown: az az undorító szokás, ami "legricézés" (eg lábrizs) néven fordult elő egy 10 évvel ezelőtti posztban, azaz amikor kijátssza az ember a lábujjai közül a zoknikoszmaradványokat. Fábry féle szóhasználatban: bakamák.
Alek Figyelő Leisure Suite Larry 2011.05.12 11:34:00
Míg az operatőrnek, aki a tér és a fény meghajlításával az objektív könnycsatornáján keresztül még épp fel tudta venni az ablakpárkányt megkerülve Bebétó veretését, gratulálok, addig azt mondom, a füles interkomokat leokoplaszttal elrejtő hobbi Mission Impossible szakértő…..
ÁSÉS gyerek 2011.05.12 15:57:26
@lmntn: ez mondjuk sokat segít, köszi. :D
Ezt most kifejezetten ÁSÉSre, vendégposztnak írás. Operába felöltözni kellés. Férfiembert öltönyre kényszerítés, negyven fok felett ing + elegáns mellény engedélyezés. Szellős, pánt nélküli ruhában élvezkedés, örülés, hogy nőnek levés. Tél esetén mindig…..
Ugye? Közönség többi tagjával kijövés. Színházban talán jobban együvé tartozás érzése a szünetben együtt vécézéskori megismerkedések, illetve ruhatárszomszédság végett. Moziban késve bejövők, színházban a nem eléggé kiöltözők ki nem mondott de egyetértéses…..
Első C64-et megvevés Bécsben, hozzá floppyt vásárlás (jobbnak számítás), magnós gyerekek irigykedés. Csak turbóval induló játékok nagyon jónak számítás! Magnón sokszor programot betölteni nem tudás, mert pont ott meg nem állás, ahol kellés! Először C16-nak levés,…..
ÁSÉS gyerek 2009.05.22 10:34:44
@r0dg3cc: vendégposzt - i like! Persze a visszautasítás és/vagy kicsit beleírás veszélye mellett. Dobj egy mailt, megbeszéljük... írt már olvasó jobbat, mint mi (Lakótelepen élés).

@AgentO: baz a shoot'em up construction kit az az, amiben ilyen default űrhajós meg cowboyos játék volt benne, de olyan "felfelé menős lődözős" játékot rajzoltál utána, amilyet akartál? Ütköző objectek, ellenségek, lövedék átrajzolása... óriási volt, orrba-szájba játékot csináltam vele, nagyon élvezés.
ÁSÉS gyerek 2009.05.29 09:40:37
@r0dg3cc: várom! Előbb beleírás és utána soha nem publikálás volna a legjobb kombináció. E-mail címen még gondolkodás, de kinyomozhatóság... elküldöm.
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
ÁSÉS gyerek 2009.12.08 18:19:32
@rettentó: ez kellemes! Nagyon őrült emberek + ha valaki elfelejtette volna, mitől fél, az oldalsávokban nagyon kemény emlékeztetők farkasemberre, Carrie-re, stb. :))) A színe mondjuk ocsmány, de jó.
ÁSÉS gyerek 2010.02.04 14:44:57
@Ernoke:
VENDÉGPOSZT ÜGYBEN: három jött, igyekszem belőlük megjelenést faragni!
 Ahogy a Facebookon is írtam, végre találtam egy igazi UNITot, ahol a Bulitúrázóról olvashatunk egy külön nekik szerzett és szerkesztett egypercest, szép színes formátumban. A blogon természetesen az eredeti, érintetlen verziót láthatjátok.Keressétek az…..
Olvasói rovat: az alábbi elemzés össszálítójaként olvasónkat, kp-t tisztelhetitek. Kisötösök rendszere. Három kispirospont egy nagypirospont levés, három nagypirospont egy kisötös levés, három kisötös egy nagyötös levés. Nagyötös soha el nem érés, kispirospontoknál…..
ÁSÉS gyerek 2009.06.22 10:05:41
@Jim: nekünk valamilyen okból 7-8-adikban CUMI hordás nyakban bőrszíjon. Csajtól "kellett" kapás, és azért hordás, ha csaj nem levés, gondolom magának vevés. Kicsit szopogatás. Néhányan szakítás után Dunába dobás, mintha jegygyűrű levés (első szakításokat drámaként megélés, de visszagondolva is annak gondolás).

@Vorg a Halhatatlan Báró: ne próbáld Csipikét visszarangsorolni, kádlánccal és Casco matricás diplomatatáskával is gáz marad :)) Én (lásd Repedésre nem lépés topic) minden reggel kakaót fél lityós söröskorsóból ivás, előtte textilpelenka (azzal alvás!) kiterítés magam elé a szegetlen ("sima") felével. Jobb kézzel bögréből ivás, ballal pelust simizés. Kicsit Snoopie-ban pokrócot hordozó gyerekben magamra ismerés. Sima dolgokhoz azóta is vonzódás, bár inkább borotvált pinához mondjuk márT...
ÁSÉS gyerek 2009.06.22 12:36:59
@afromagyar: nyálbubi gyakorlatilag "beköpés", szaporodás. A szöszgyűjtögetést szerintem csak a köldökkutya kialakulásáig/felfedezéséig csinálta, mióta van neki, már onnan szedegeti.
ÁSÉS gyerek 2010.01.13 21:09:16
@Traktorka: ő már akkor "kívül esik a nyomtatandó tartományon" tudás, előre felkészülés!
Ahogy kezdés általában levés: vasárnapi ebéd rágás, szádban csontszilánk érzés. Rájövés, hogy nem csirkecsont evés, hanem fogdarabka letörés. Hirtelen megijedés, rágás lelassulás, elfintorodás, szomorúan kivevés. Leplezésből tányér szélére rakás, fogorvoslás…..
ÁSÉS gyerek 2010.01.13 21:05:03
@Traktorka: vichy iszap az iszapbirkózáshoz kell + kicsit wellness. A mi vicces / mi nem érdekes kategóriában az a tippem, hogy amikor vki ÁSÉS-ban elmond 1db történetet az nem olyan jó, mint amikor általános a dolog. Utóbbi mindenkit érint, előbbinél fennállás "á így elmondva nem olyan jó" esélye.

Nekem fogszabályzó kisebb baleset miatt kitört fog miat lehetetlenség gyerekkorban, viszont mindenki máséra rozsdásodás és mágnesességgel kapcsolatos poénok bármennyiszeri elsütése, leves evéskor "kanalat ki tudod venni a szádból vagy segítsek" + iránytűt nem zavarja-e, Calypso bejön-e rajt', és hasonló empatikus megnyilvánulások.
ÁSÉS gyerek 2010.01.13 21:07:11
@paha: de, kellemes kommentek vannak, főleg a gyerekkori parázásokon sírtam többször is nagyon beteg és fura embereken, nem tudom az mennyire ér. + ott is saját sztori nem érdeklés, csak komplett jelenség felgöngyölítése, mint nindzsázás, vagy kúrás, hogy az élet fontos területeiről mondjak 2 példát.
ÁSÉS Brigád Nindzsázások 2008.05.08 21:45:00
A nindzsatanárod nem tanított neked ilyen fogásokat! --> tudod még általánosban. Ott csak a seikenent erősítettük, suriken illetve dobótű használat, különböző objektumokba való bemászás, és fájdalom tűrése, valamint csukott szemmel az ellenfél megérzése és elugrás…..
ÁSÉS gyerek 2010.01.10 21:54:57
@andorka: persze hogy NINNYA! Asszem a (Toyota) Sakura gyilkosokban volt így a hangalámondásban.
- Kik voltak ezek a majmok pizsamában?
- Ezek nem majmok. Ezek ninnyák.

:) Napkból fresh, bár volt a zskategórián is természetesen már rég:
b-oldal.blog.hu/2010/01/09/top1_bajszos_ninja_evor

Árpád apánk Franco Nero a harcsabajuszú nindzsa!
ÁSÉS Brigád Kari-feeling 2008.05.08 21:29:00
Mindenhol "leértékelés" ---> leértékelt áru keresés! - KARÁCSONYI VÁSÁR - felirat apró lámpákból, karácsonyi vásár sátrakban, sportcsarnokban műv. házban stb., karácsonyi vásárok környékbeli falvakból összes parasztot egy helyre csődítés, forralt bor ivás,…..
ÁSÉS gyerek 2009.12.17 17:38:19
B-oldal Folytatódik a Tarda 2009.12.11 13:55:00
Kedves blogolvasó gyerekek, nagymamák, anyukák, hátsó sorokban ülők! A 100 tardai történetből 80 látott napvilágot július 28-ig, aztán nathanp erősen matracra vonult. Én mondjuk azóta a cacikin röhögök.Négy hónap távollét után, némi magyarázkodással......itt a…..
ÁSÉS gyerek 2009.12.17 16:35:05
@RoFä: "Ápollóniá!"
Teszkózások: a férfias szintidő nettó 11 perc, céltudatos vásárlás, profi fizetés, lehető legközelebb parkolni sikerülés. Egyetlen szépséghiba, hogy százasod nem levés, de pillanatokon belül szembe valaki jövés, 200 Ft adással rajkodás, ennek hiánya esetén elhagyott üres…..
ÁSÉS gyerek 2009.05.21 08:27:06
@lr: mindig csak egyenesen menni hajlandó 1db kerék, többi jó! Bevásárlókocsi mozgójárdára feltoláskor én mindig aggódás, hogy nem szorul-e be örök idők végezetéig a vékony kerék a kis sínek közé, de végül nem. Nagyon megkönnyebbülés mozgójárdáról lejövéskor, kicsit Moszkva tér mozgólépcsőnél szerencsétlenkedő idősebb, mozgólépcsőt először látó furcsa embereket egy pillanatra ekkor megértés. Egy pillanatra.

@samtheregst: laktam Dunaújvárosban fél évet, üveget szerencsére nem vittem vissza, viszont egyszer a TESCO-ban megmentettem egy halat. Éjjel 1-kor hátsó soron bóklászás, és pont elém vetődés (szuicid ponty!). Először kézzel megfogás, hogy visszadobás, de undorító nyálkásság, ezért kenyérpapír hozás, azzal visszabaszás. Utólag kenyérpapíron pikkelyek 75%-ának ottmaradása felfedezés, eloldalgás. Ponty szájáról "köszönöm" leolvasás.
ÁSÉS gyerek 2009.08.18 13:13:43
@a szomszéd cigányember: kicsit több mint 10 éve. Akkor is mi írtuk, most is.
ÁSÉS gyerek 2009.12.09 16:43:43
@Traktorka: nem én voltam, de szívesen lettem volna.
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
Konferencia hetekkel előtte kinézés, elhatározás, hogy munkahelyen meg mindenhol időben szólás. Elfelejtés, egy nappal előtte mailboxba emlékeztető email megérkezés, arról észbejutás, munkában épp őrültekháza-levés, utolsó utáni pillanatban másnapi távozás bejelentés,…..
ÁSÉS gyerek 2009.08.06 20:18:18
@EdBoyWW: ezen 10 éve gondolkodás, végül elmúlt 2 évben egy rakat blog csinálás + másokéba írás, és sokkal nagyobb közönséggel + kevesebb ellenállással találkozás. Nevetséges prüdéria, de tanulságosság, hogy emberek savanyú szőlőt nem szeretés, de cukorba csomagolva ugyanazt (vagy akár szart) simán megevés. Sok van, mi csodálatos...
ÁSÉS gyerek 2009.10.01 16:46:19
@majkifiam: @NoBody: még Euro-bevezetés előtt tervezzük! Nagyon nagy rá nem érés van, a hasonló dolgaimat a Modorosblogon élem ki nagy ritkán, meg a B-oldalon. Egy osztálykirándulás in space téma érett még május körül, azon egyszer lehet, hogy átrágom magam, nagyon jó faszságok jöttek elő rá.
Előtte különösen alapos fürdés (répamosás), mindenképpen hajmosás, zselé, belövés, szájvíz (extra adag), büdös kaja már előtte két nappal nem evés, legjobb spré bevetés, "majd jövök!" mondás. Útban odafelé az utcán fejet mindig szélirányba fordítás…..
ÁSÉS gyerek 2009.07.24 10:44:27
@horika: bazmeg nagyon szép megoldás! 10-ből 1 ember tudta eddig visszafejteni, hogy ez ez. :D Én 10 éve nem tudom, melyik szám lehet az, amit egy ismerős "lacifaszafapapucs"-ként énekelt. Ebben ha tudsz segíteni, nem kapsz semmit, én viszont jól járok.
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
Subba Hét videója: Jegesmedvefos 2009.06.22 13:48:00
A kedves kis családi videó bátor aláfestő zene választását azzal a sokkal magyarázhatjuk, amit a felvétel készítője akkor élhetett meg, amikor a pancsoló jegesmedve átengedte az altestét a természetnek. Szarik ez mindenbe.   ..
Többfajta kajázós szubkultúra létezés: valakik műanyag edényekben anyuka főztje otthonról cipelés vagy futárszolgálattól rendelés, délben csoportosan konyhába bevonulás, 1-2 mikróban percekig melegítés, gecinagy sor kialakulás! Válogatós, vegetáriánus, pattanásos csajnak 5…..
ÁSÉS gyerek 2009.06.04 08:12:12
@Csimby: régi barátnő szám ideadás. Csariba én suliból kilógáskor emeleten kolbász, vagy lent középen rétesesnél meleg rétes.

@AgentO: igénytelen fogyasztói cikkek, mint pl. kilóra kapható konyakmeggy, óriási piac. Mennyiségre sokkal több megy el belőle, ráadásul a festői ausztriában is lakik átlagember, aki jár átlagboltba, oda is eladnak belőle. Több száz milliós forgalmú ilyen cégről tudok. Egyszer valami ámerikái mintamenedzser azt írta memoárjaiban, hogy sokkal jobban megéri (nyereség szempontjából) a szart eladni, mint a jót. Nem követem, de hiszek neki!
ÁSÉS gyerek 2009.06.06 07:22:00
@aszterik: nagyon vártam, hogy esetleg:
- meg nem hívott kollégák véletlenül 1-2 szelet már addigra kievés
- "Rita KI" subjectű e-mailbe Rita mégis beletevés (ajándék lebukás)
- gyertyaszám elrontás, nőket idősebbnek ünneplés, Airplane sírás ("27 éves vagyok és még férjem se volt")

+ tortát hozó ember minden tortadícséretet tényleg el is hivét, azonnal "és tudtad, hogy nincs benne se cukor, se tojás" mondás, magadban "azért ilyen szar / geil" gondolás - "isteni finom, add meg a címüket mondás". Gitár, billentyűzet, Volkswagen és faszalakú torták: megrendelős sokszor cukárszt még életükben nem látás, zsírkrétarajzon se.

Szülinapozás eleve jó ásés topicnak levés, minden megjátszással, átajándékozással, lecseréléssel, nemörüléssel, meg nem hívással. Talán a vallás és a "nem szép a babád, de nem mondom meg" jelenség körül megy még akkora alibizés, mint a szülinapozás-protokollban.
Gyerekkorban falusi mamáékhoz / papáékhoz utazás, Volánbuszon min 1 órát ülés, kényelmetlennek levés, de csakis legelőre akarás ülés, sofőrbácsival beszélgetés, „15,000,000 Balesetmentes Km” zászlócskák bámulás, sofőr istennek hívés. Apu csak félrenézés (autónak…..
ÁSÉS gyerek 2009.05.21 12:32:30
@heki: "romantikus érzés"! :))) Szinte látom, hogy kibaszódás oldalra, majdnem kiesés - persze egyből szerelem, gondolom. :D
ÁSÉS gyerek 2009.05.25 22:34:38
@Mitya Ivanov: ganézástól TE 10 percig alvás, utána sokkal többet tojás!
ÁSÉS Brigád Rejszolás típusok 2008.05.08 20:32:00
Kezdeném a legegyszerűbbel, a hagyományos rejszolás otthon, WC-be. WC papír, hogy ne ragadjon le a geci. Bal kézzel verés: idegen kéz érzése. Bal kézzel és jobb kézzel bohóc felváltva verése, 15 éves ikrek illúziójának keltése ezzel. Gumiban verés --> egy kicsit már…..
ÁSÉS gyerek 2008.10.05 09:27:46
ÁSÉS gyerek 2009.05.30 15:18:00
@bug jr.: Amerikai Pite megnézésekor "ez rólam szól!!!" felkiáltás? Ez óriási :))) Még jó, hogy több rokonod nem lakott ott.
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..