Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vági Márton

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam róluk, és egyre inkább úgy tűnik, hogy női kosárlabdában igazi aranygeneráció bontogatja a szárnyait. A 98-99-es, tehát U20-as hölgyek eddig remekelnek a hazai, soproni Európa-bajnokságon. A horvátokkal felmosták a padlót, majd a letteket is sikerült bedarálniuk az első két…..
Legutóbbi írásomban már kifejtettem, hogy a TAO-rendszer óta egyedül a kosárlabdában látható némi-nemű előrelépés, kiváltképpen a női oldalon. Ezúttal talán kicsit borúlátóbb a kép, amit az olvasók elé tárok, de a helyzet nem teljesen reménytelen. Ha a klubok és az MKOSZ akar tenni azért, hogy a…..
A tegnapi napon osztottam meg egy cikket, a női kosárlabda válogatott litvánok ellen aratott sikere után: a TAO rendszer óta, a látványsportok közül egyedül a kosárlabda indult fejlődésnek. A jégkorong inkább stagnál, a labdarúgás ugyanolyan mélyen van, mint volt, vízilabdában egyértelműen…..
Történt, hogy a Pécsi Tudományegyetem fennállása 650. évfordulóját ünnepli, ennek örömére számtalan programot szervez az egyetem vezetőssége és a hallgatók egyaránt. Az egyik ilyen program egy gálamérkőzés a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó csapatával, amin a PEAC és a PMFC játékosai néznek majd…..
A labdarúgás egészen kiskorom óta az életem része. Már oviban elkezdtem focizni, az európai városok nevét a Sztár Sportból tanultam meg, általános iskolásként is folyton pörgettem a Nemzeti Sportot, hétvégente nem ritkán néztem meg 8-10-12 meccset a tévében. Később dolgoztam játékvezetőként,…..