Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giniblogja

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos előfordul, hogy az emberfia kénytelen ellátogani egy egészségügyi intézménybe, akármennyire tiltakozik is a lelke. Kedves párom egyik este kibökte, hogy neki bizony furán fáj a lába már két napja, de nem akart eddig szólni róla. Ismerve a svéd eü viszonyokat, inkább húzta az időt. Orvos lévén…..
Ma megint elkapott az ideg! Svédországban nem gyerekeket nevelnek, hanem korcsokat. Azok a normális gyerekek, akik az európai fogalmak szerint is normális életet élhetnének, azokat szándékosan korcsosítják. Megmagyarázom. Megszületik a babácska. Fejlődget... Aki kicsit is foglalkozott a témával,…..
Ezt a bejegyzést nem magam írtam, a "Globális világ" nevű oldalon olvastam. A csendes tragédia amiről senki sem beszél, pedig gyerekeinket érinti...- Annak idején Kopp Mária, magyar orvos, pszichológus, egy magán beszélgetésben azt mondta, hogy Európát nem a harmadik világháborútól, hanem a…..
Nem tudom megállni, hogy ne írjak le két mai történetet. Sétálni mentünk abban a rövid időben, amikor épp nem szakadt az eső. Ez a nyár szinte teljesen az eső jegyében telik, alig látni egy kevéske napsütést. De az eseményekről... Tengerpart, fagyizó, kávézgató és sétáló emberek. Néhányan szokás…..
Az alábbi írást egy fórumban olvastam. Egy magyarországi tanárnő érdeklődött a svéd helyzetről, érdemes-e belevágni... Ez a válasz nagyon tetszett!! (sajnos amit ír az mind igaz) Hát minket magyarokat itt utálnak, de rendesen. Úgy genetikai alapon. Már ha a sajtót nézzük. Ha viszont mellböl leadod…..
Vasárnap a finom esős időre való tekintettel átmentünk Koppenhágába megnézni az Akváriumot, mivel még soha nem jártunk ott. Közvetlen a reptér mellett van, a tengerparton, klassz modern épület. Parkolóhely is van elég. Jegyvásárlás, bemenetel. Megnéztük az aktuális "programot", vagyis mikor milyen…..
A nagy nap: 1967 július 3. Ezen a napon Bror Rexed (amúgy az orvostudományok professzora) azzal a remek ötlettel ébredt, hogy mi lenne, ha mostantól mindenki tegezné a másikat. Akkoriban ő volt az Orvosi Tanács vezetője.A reggeli értekezleten boldogan be is jelentette ötletét és közölte, hogy…..