Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicmen.

0 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásom időnként becsléseket tenni a blogon a jövővel kapcsolatban. Nem mintha nagyon bejönnének, de jó játék. Így tettem Trump megválasztásakor, s mivel az amerikai elnökválasztás mostanra gyakorlatilag lefutottnak tekinthető, így teszek most is. Induljunk ki abból, hogy Trump vesztett. És ez…..
Cicmen. 2020.11.08 18:21:22
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Ez egy krumplifejű trumpli. Egy parókás bohóc. Latinul kretenikus retardaltikus............................................................................

Aki ellen kiállítottak egy agyilag zokni vén korruptat és ezek a tulajdonságok nagyon bejönnek a lumpenproli fajtádnak!
Cicmen. 2020.11.08 19:11:32
@Gazz: : a közel keleti béke tető alá hozása alatt a kurdok elárulását, vagy a még mindig zajló szír polgárháborút érted?.................................................

Ja, az tényleg jó sztori, félig igazad is van, valahogy úgy volt, hogy az USA támogatta az ISIS-t amíg Asszad ellen tudta használni, aztán az ISIS másba is belefogott, akkor megtámogatták a kurdokat, aztán a törököknek nem tetszett, hogy a kurdok nyűzsögnek és odabasztak, amit az amerikaiak ölbetett kézzel néztek, miután Törökország nagyon fontos szövetségesük! Namármost ennek a nagy része még Trump előtt kezdődött, másrészt bár benne van Trump keze is elnöksége okán, de hasonló felfegyverzésre, majd dobásra és kihasználásra rengeteg példa volt már, ez az USA bevett gyakorlata, tehát nem kell itt örvendeznetek elnököknek, hogy majd segítenek Orbán ellen, mert csalódni fogtok! Fogadunk, hogy ha Orbán elkezdi vásárolni a palagázt és a fegyvereket, amire "asszem" van már szándéknyilatkozat, akkor dobni fognak benneteket a gecibe, ugyanis a gáz és fegyverlobbi fontosabb, és nagyobb a szava, mint néhány balfasz elkúró magyar libsi!
Cicmen. 2020.11.09 09:45:04
@Gazz: Na, ha vagyok, akkor olvasod, ha meg nem, akkor számomra mindegy, mert kimerítettem nagyjából a témát!
Bocsánatot nem szoktam kérni, mert azt az teszi csak, aki olyat csinál, amit nem gondol meg és egyébként is csak buzis lelkizés az egész, a sértés elhangzott, segíteni már nem lehet rajta!
Annyi igaz, hogy kissé nyers voltam és arra nem szolgáltál rá, illetve a kommentem mondanivalójára igen, de a stílusára semmiképpen! És most lássuk, kiírja e, hogy itt nem kommentelhetek! :D
A nyári főszezonban hétről hétre kerül bele a Wizz Air a hírekbe, legtöbbször inkább negatív kontextusban. Megkérdeztük a légitársaság kommunikációs illetékesét, hogyan élik meg és hogyan kezelik a mindennapi kríziseket, mi a kríziskommunikációs megközelítésük. Interjú Radó Andrással, a Wizz Air…..
Cicmen. 2019.07.13 11:12:46
@Midnight Run: Ja a magyarok mindig gyűlölködnek, ahelyett, hogy örülnének az elveszett csomagoknak, meg a kimaradt járatoknak!
Szeretném kérni érzékenyebb lelkű -- esetleg a hozzáértés látszatára is adó -- ismerőseimet, hagyják abba a konzervatívozást Orbánék kapcsán, akik a legjobb esetben is csak etnonacionalistának látszó, hatalommaximalizáló, rosszabb esetben (ténylegesen) a politikát eszközként forgató gátlástalan…..
Cicmen. 2019.07.06 16:50:15
m
Először csokorba, majd ízekre szedtük az állampárt hivatalos indokait a társadalmi nemek egyetemi szakkal kapcsolatban - hogy önnek már ne kelljen ezzel fáradnia...
Cicmen. 2018.08.14 16:10:46
@morpho: Egyetemeket meg szakokat a nácik, meg a komcsik szüntettek meg.

Ha a hülyeséget is megszüntetik, akkor neked nem lesznek megnyilvánulásaid. :D
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
Cicmen. 2018.08.14 09:56:20
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: :DDDDDDDD!
Nem kell ilyesmitől tartanod, egyszerűen elvernélek mint szikvizes a paripáját! :P
Cicmen. 2018.08.14 10:03:27
@szekertabor: "az előfeltevések ugyanarról a Magyarországról szólnak-e, mint amit a valóságban tapasztalunk."

Valóság csak egy van, viszont egyesek másként élik meg!
Azt, hogy miért jó egy negatív álomvilágban élni, ne tőlem kérdezd! :D
Én néha direkt húzom őket, hagy szenvedjenek még jobban.
Cicmen. 2018.08.14 10:11:05
@HaFr: "és mi van, ha ha éppen a rombolási engedély ellen fellebbeznek?"

Azt nem tudom, de hogy nem ugyanazt tekintjük rombolásnak az fix! És innentől sajnos kilátástalan a vita, mindenesetre a kormány van pozícióban, nem is kis felhatalmazással.
Kedves Híveim! Kedves Alattvalóim! Először is közölném, hogy győztünk! Nagyon nagyot győztünk! Akkorát győztünk, hogy még Magam is meglepődtem rajta... Köszönöm nektek, hogy kezembe adtátok a hatalmat, mert ezzel igaz emberré váltatok. A döntéssel amivel Rám és csipetcsapatomra adtátok a…..
Cicmen. 2018.04.13 16:31:03
k
Subba Úgy táncolnék veled! 2018.01.17 21:09:58
Cicmen. 2018.01.21 13:04:01
@venszivar: cicmen :D
A pártok elkezdték visszaléptetni a jelöltjeiket egymás vagy függetlenek javára. Kivéve az egyiket...
Cicmen. 2018.01.21 11:47:27
@taga20: Na itt álljunk meg egy pillanatra, mert én a múltkor próbáltam normálisabb stílusban kommunikálni de persze nem működött veletek! Fel sem tűnt ugye, most meg panaszkodsz?
Cicmen. 2018.01.21 12:54:19
@taga20: Az elég nagy baj, ha egy neked nem tetsző hír hatására elveszted az önuralmadat!
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
Cicmen. 2018.01.20 09:02:44
@nu pagagyí:" Miután Orbánék mindent megtesznek, hogy megfosszák a magyar fiatalokat a boldogulás minden lehetőségétől (lebutított oktatás, "

Most tüntettek hogy sok a tanulnivaló! :D
Cicmen. 2018.01.21 10:18:52
@látjátok feleim szümtükkel: Na fuss neki újra mert zavaros vagy és nagyon kérlek ne fölényeskedj, mert nem megy a gumicsizmához a stílusod!
Most képzeljük el, mi lett volna akkor, ha még látnak is. ..
Cicmen. 2018.01.21 09:28:05
@BAZINGA2: Van patkány bőven, nézz a tükörbe. A többi libsivel elmentek a francba hogy Fideszeztek most is! Az egészségügy egy dolog, főleg pénzkérdés. Jobb ha kussoltok mert a baloldal privatizálni akarta, az ám a megoldás mi?
Patkány meg akárhol lehet és az ottaniaknak kel lerendezni pártfüggetlenül! A Fidesz dolga csapdákat kirakni meg tacskókkal, vadászgörényekkel lerendezni az ügyet?
Tömören KUSS, HELYETEKRE!
B1 BLOGCSALÁD Orbán, a szélkakas 2018.01.18 13:35:21
Alig két hét telt el az évből, de máris összejött a magyar miniszterelnöknek. Mind a program, mind a gond. Ám kitűnően érzi a széljárást ennek megfelelően azonnal módosítja mondandóját. Ehhez persze megfelelő gerinc is kell, de ővele ebből a szempontból szerencsésen bánt a sors...
Cicmen. 2018.01.18 15:47:45
@morpho: De ez hazudozik és megosztja súlyosan a társadalmat.

Már eleve két részből áll! Libbant prolik és MAGYAROK!
Cicmen. 2018.01.18 17:01:48
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nem értek egyet vele.

Akiknek ez "szar ország" azok a libbant prolik akiknél a másik gyakori kitétel "a magyarok"!
Na ezek közé sorolom magam! És még csak nem is én határoztam így meg mindezt!
Gondolom te is gyakran olvasod mindkettőt kedves kommenttársainktól!
Kurz modell a hatalomra törekvő populisták számára és csak fokozza a megosztottságot Európában. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy meddig mehet el Brüsszelben, de esze ágában sincs kilépni, viszont a populisták belülről igyekeznek átalakítani az Uniót. A magyar kormány tovább szigorítja a civil…..
Cicmen. 2018.01.18 14:49:30
@morpho: @Colonel H. Stinkmeaner: "migrikvóta, kötelező betelepítési terv"

Nemnem! Tudod arról van szó, hogy 1294 embernek a menekültkérelmét Magyarországnak kell elbírálnia. Itt a történet vége. Egyébként meg is történt, csak elfelejtették elmesélni neked."

Arra emlékszel, hogy a kerítésépítés előtt hány ezer migráns menekültkérelmét akarták elbírálni?
Mit csinált a nyugat? Hisztiztek hogy miért nem engedjük őket tovább, kocsikkal jöttek értük, zajongott az egész bagázs!
Tudod itt a fő baj a kiszámíthatatlanság, az hogy Merkeltehénnek hogy áll a szénája, Juncker mit delirál, Macronnak milyen ötlete támad nem életbiztosítás!
Cicmen. 2018.01.18 15:14:18
@morpho:Igazad lehet. Nem a te szinted. Más is olvassa, a kommented jó apropó volt leírni a gondolataimat.Ne dimenzionáld túl hogy reagálok a kommentedre, ne válaszolj, amúgy sem szoktál kétszer egymás után érthető lenni, annyi nincs benned.
Szerintem már azt sem értetted amit írtam!
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
Cicmen. 2018.01.18 09:38:23
@zsaruvér: Akkor minden rendbe lehetne ha a fent említett urak megdöglenek, de addigra felnő a másodvonal! Persze ők még a festegető korszakuknál járnak,de az aljasságfaktor nagy dolgokra predesztinálja őket!
Cicmen. 2018.01.18 10:29:38
@1ghost: A mai parasztfelkelést letudtad , talpon vagy drága barátom! A disznóólat is kitakarítottad már, mert csak úgy hullik a trágya a pofádból! Mondd sokszor hogy április 8!
A Fidesz városügyi minisztere ezt akkor válaszolta, amikor érdeklődtek nála, miként lehet, hogy 82 éves, nyugdíjas óvónő édesanyja sertéstelepet vásárolt, amire rögtön kapott is 123 millió forintos állami támogatást. (Forrás)..
Milyen tömeges bevándorlás? Minden hazugság volt, amit eddig mondtak...
Cicmen. 2018.01.17 13:50:28
@FCUK16: Te télleg olyan hülye vagy, hogy elolvasod amit ír? :D
A Közös Ország mozgalom aktivistái az ellen tiltakoztak, hogy az Állami Számvevőszék beleavatkozik a választási kampányba, és a fideszes hatalom érdekeinek megfelelően bünteti az ellenzéket. Az akció miatt szabálysértési eljárás indulhat ellenük. Gulyás a CEU-törvény aláírása miatt festékkel dobta…..
A NER sajátos elképzelése a demokráciáról...
Cicmen. 2018.01.17 12:01:55
@morpho: Ezzel az akasztással nem szórakoznék....

Nem lamlam szórakozott, hanem Daróczi akasztotta fel magát! A rideg tények bármennyire kellemetlen, ezek voltak! Amúgy sem mérvadó a véleményed!
  Mert ugyebár aki nem a Fidesz, az mind Soros.   Hosszabb cikket közölt a Financial Times – ezt szemlézte hétfőn a 444.hu – a különböző országokban működő, Soros Györgyhöz köthető civil szervezetekről, ennek kapcsán kérdezték Kovács Zoltán kormányszóvivőt is, aki hozta a formáját, és sikerült…..
Cicmen. 2018.01.17 11:30:22
@Terézágyú: annak idején, amikor orbán létrehozta a polgári köröket, akkor még más volt a véleménye...

Tudod a kezdeti tervek nem mindig realizálódnak, anyádék is gyereket vártak, aztán te jöttél! Naugye!
Aradszki András már nem a sátántól óvna minket: Facebook-posztban hívja fel a figyelmet a hazánkra leselkedő legnagyobb veszélyekre...
Cicmen. 2018.01.16 16:41:55
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mondom, komoly szövegértési problémáid vannak,"

Nem így van, megértettem hogy a liberális mentalitás pogány oltárán álló köcsögökről beszélt a képviselő úr! + te is megjelentél, szóval minden világos!
Cicmen. 2018.01.16 17:23:06
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:" Mondjuk az elején basztam el, hogy anyádat nem vettem rá hogy vetessen el téged."

Nagyon jó hogy itt tartunk! Én először valami animalszexet gyanítottam a fogantatásod körülményeként, aztán rájöttem hogy anyukád fasorban sétálhatott várandósan és a szálló pollentől lettél ilyen tuskó!
Cicmen. 2018.01.17 11:10:49
@David Bowman: Mint ahogy a baloldal szavazótáborát bunkó prolik alkotják akik még az utolsó paraszton is túltesznek! Ez mondjuk újságban nem jelent meg mert köztudott!
Majd felrobbant a közösségi portál az után, hogy Geréb Ágnes perújítási kérelmét elutasította a Fővárosi Ítélőtábla. A vita „természetesen” most sem arról szólt, amiről a büntető eljárás. Mert – minden ellenkező híreszteléssel szemben - a Geréb Ágnes elleni büntető ügyeknek (több is volt) nem az…..
Cicmen. 2018.01.16 14:59:19
@Éhes ló: ez a kurt geci! :D
Cicmen. 2018.01.16 15:23:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Dehogy is nem!

:DDDDDDDDDDDDD
Cicmen. 2018.01.16 16:48:57
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ismerhetnéd, hogy a tények és a valóság nem nagy szerepet játszik az életében!
Megvásárolt pap, bekamerázott és kirúgott ellenzéki vezető, ál-ellenzéki ellenjelölt. Hódmezővásárhelyen időközi polgármester-választást tartanak egy hónap múlva...
Soros György nem akarja hagyni, hogy nacionalista populisták szétzúzzák az életművét; A választási kampány finisében kínos helyzetbe került Orbán Viktor, amiért eltitkolta 1300 menekült befogadását; Magyarországon minden "kaputt" és ha így folytatódik, az ország átvitt és konkrét értelemben is…..
A Közös Ország Mozgalom molinót tett ki az Alagút tetejére, amelyre azt írták: "Orbán: Kezemben az ÁSZ". Bővebben az Állami Számvevőszék pártállami felhasználásáról itt, itt és itt írtunk. (Kép forrása: Közös Ország Mozgalom, Facebook).    ..
Cicmen. 2018.01.14 19:57:21
@Zoltan Hazafi: zoltán, nekem pofázoltán?
Cicmen. 2018.01.15 11:52:38
@Zoltan Hazafi: " Ja, a te barom anyádat... ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor fröcskölsz? "

Nem tudok érdemben hozzászólni?????
Hozzászóltam veled ellentétben, mert ott van a poszt, amihez nem szóltál hozzá, hanem egyből engem találtál be! Amúgy tedd csak ha jól esik, hiénák is kellenek a világra, viszont hogy a közmondást idézzem, " aki kurvának áll, ne sírjon ha b.sszák" !
Cicmen. 2018.01.15 14:53:11
@babbaba: : Durván primitív tahó vagy,. Nem csoda, hogy a Köpcöst imádod.

Látnád csak a köpcöst nem imádók kommentjeit! :D
Az idegengyűlölő politikusok közül kirí Orbán Viktor. Gondban Polt Péter, mert az OLAF vizsgálatot javasol a miniszterelnök vejének volt cége ellen. Robbanásveszélyes a légkör a magyar választások előtt, bár Orbán számára a kétharmad sem kizárt, miközben a magyarok 62%-a nem jól érzi magát…..
Cicmen. 2018.01.15 10:36:06
@talgaby: "Az más kérdés, hogy a magyar lakosság nagyjának a jelek szerint fogalma sincs arról, hogy egyes idegen szavaknak mi a jelentése, csak hajigálják őket."

Fogalma sincs, mert alapból hülye ugye? A kedves libsik vezették be a xenofób szót a szokásos ködös címkézési szokásukhoz híven! Ha a magyar megfelelőjét az idegengyűlölőt használnák az túl direkt rágalom lenne ugyebár! A kerítés mióta xenofóbia? Bárki jelentkezhet a határátkelőn magát igazolva belépésre tudtommal! Ja, hogy papírok nélkül, "mi a fasz közöd van hozzá hogy hova megyek" felkiáltással nem lehet átgázolni az országon?
Cicmen. 2018.01.15 12:11:08
@Duplaxiii:" A 80-as években legalább volt szamizdat, volt stratégia, voltak minőségi ellenzékiek."

Mármint a Kádárt balról bíráló maoista, szamizdatos ellenzékre célzol akikből az SZDSZ lett?
Cicmen. 2018.01.15 14:29:00
@talgaby: Persze ilyen egyszerű nyelvtani kérdésbe is állandóan politikát látni kissé szánalmas, de a blog.hu-n már megszoktam, hogy alig akad ember, akiben lenne önmérséklet és higgadtság.

A választ tenmagad adtad meg! A bloghu politikai blog, itt politikát látni nem oktalanság!
Szánalmas ezenokból nem lehetek!