Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akishugod

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
akishugod 2017.12.07 17:25:55
@Ritkabeteg: Nincs mit, szivesen.
Igen, mindent meg tudnak nézni ami fertőzés jellegű, de látod, ott van a Bemutatkozásban, hogy ilyen "rejtélyes" eredetű betegségeknek is utána mennek. Első alkalommal 19 ezer, utána 16. A laborok számától függetlenül.

Magától a rekeszizom nem szakad csak úgy el, ahhoz valami trauma kell. Sérvesedni tud, vagy "renyhülni", sok ülés, fekvés, nulla mozgás esetén, de akkor is ritka. Ettől függetlenül a felvételből fogják tudni, ez megnyugtató.

Esztóéknál az a baj, hogy semmi mással nem foglalkoznak a Lyme műsoron kívül. Pedig a laborjuk alkalmas lenne rá bőven. Felvet ez pár kérdést...
akishugod 2017.12.08 23:03:40
Az említett erek elzáródása esetén már intenzív osztályon feküdne minimum, ha nem még rosszabb helyen.
A gerinc problémái okozhatnak ilyen belszervi problémákat, de orvos egyáltalán nincs, aki foglalkozna ezzel. Pedig elvileg tanulják.
fenymag.hu/a-csigolyakhoz-tartozo-szervek-betegsegek/
Vagy orvosi minőségben : https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Autonóm_idegrendszer
A csontmester.hu oldal fenntartója elég jó lehet kezdésnek.
Orvosokkal biztos nem fog ezen a vonalon továbbjutni. Konkrétan ezzel az összefüggésel kór-ok-tani szempontból egyik sem foglalkozik.
akishugod 2017.12.12 00:22:34
@Igazság, hol vagy?:
Sajnos van. Most már heteket kell várni egy leletezésre, amire a kérő irvos azt mondja, erre nincs ideje, megy szabira, stb, majd ő megnézi a felvételt. És simán kiadják DVD-n. Gépről írja ki, így ez nem gond.
Arról hadd ne beszéljek, hogy az én MR leletemet 3 orvos 3 féleképpen eletezte. A radiológus szerint vascularis eredetű elváltozás, neurológus szerint neeem, ilyen autoimmun betegeknél szokott lenni, de nem jelent semmut, a harmadik, doki szerint lyme okoz ilyen elváltozást agyban.
Ugyanez endokrinoologusoknál. Egyik leírja, Hashimoto,, közben hülyéz mindenkit, aki ezt nem látja. Ezután másik 3 endokrinologus hülyézi emezt, ogy honnan szedte a Hashimotot?
Na ez igazán az alja mindennek. És közben csodálkoznak, hogy ilyen oldalakon sztják betegek egymásnak az észt, szidják a természetgyógyászokat, stb.
Ha lennének eredményes diagnoszták és gyógyítők, akkor ezekre nem lenne szükség. Ez az orvosok szégyene. Már internetes oldalon yűjtik a betegek a László kórházból elküldött emberek leleteit, amik máshol érdekes módon nem lesznek negatívak.
Hagyjuk, mert ezer sebből vérzik ez. És ez nem pénz kérdése. Ez annak a kérdése, hogy az orvosit is el lehet végezni kettessel. És ugyanúgy dr kerül a neve elé.
Szénhidrát. Egy szó, aminek hallatán sok emberen kitör a frász. Te vajon képben vagy a szénhidrátokkal kapcsolatban? Vajon mi is az a glükóz? "Keményebb" egy testépítő? Cukormentes egy tál répa? Töltsd ki ezt a 15 rövid kérdésből álló tesztet, és most megtudhatod! Mindenhol csak egyetlen helyes…..
akishugod 2017.06.07 09:09:00
Látom nem tegnapiak a hozzászólások, mégis írok, más is tévedhet erre.
Végre egy normális oldal, ami igyekszik azt a hisztériát rendezni, ami kis hazánkban eluralkodott némelyeken. Akik fel sem fogják milyen butaságokat beszélnek és ezzel milyen anorexiás problémákat indítanak el fiatalokban.
A szénhidrát bűnösségével szemben nem okoskodnak ennyit a rengeteg húsféle bevitelének káros hatásairól, ami márpedig több szinten bizonyított.
Hogy a különböző testtípusokról és az azokhoz tartozó ételtípusokról sosem hallottak, az nyilvánvaló. Pedig ott még azt is megtudhatnák, miért nem mindegy, hogy nyersen vagy főzve eszi valaki a zöldséget. Hogy ami az egyik egészségét támogatja, ugyanaz a másikat megbetegíti.
Rájuk az evolúció sem hatott, úgy kell táplálkozni, mint az ősidőkben. Mellesleg a gondolkodásukon meg is látszik :) Persze ezt a mozgásra és egyéb környezeti tényezőkre nem ültetik át, arról nem beszélve, hogy nem sűrűn forszírozzák, mennyi ideig is éltek a bizonyos előrángatott ősök?
Csuda nagy tájékozottságukban még azt sem veszik észre, hogy imádott kolomprázójuk, összeszűrte a levet a nagy szénhidrát-bizniszes másik csoda-guruval és hát nem az erősen tiltogatott péksüti bizniszhez adta magát?! Hiába, pénz beszél. Így aztán egyik őrület hívőitől bezsebelt profitból sem marad ki.
Ügyeeeees.........
Tudom javasolni esetleg a testépítős és sportorvosi cikkeknek a böngészését, mivel ott szintén extra profit származik, csak ott valóban az egészségből. Egy-egy verseny sok milliót mozgat, így van mire odafigyelniük, mit mikor hogyan vigyen be a sportoló, hogy max egészséges maradjon.
Hátha megszabadulunk végre a tömeghisztériát keltő szénhidrátmentes franciakrémesek és a köszvényt, extra savasodást okozó húst-hússal típusú gasztro-pszichopatáktól.
Köszönöm az oldal létrehozójának erőfeszítéseit, egy lépés a józansághoz vezető úton :)