Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evel Knievel

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 19-én felcsendülnek a harangok, és végre oltár elé áll Meghan Markle és Harry Herceg. A királyi esküvő gondolata és részletei már az eljegyzés óta lázban tartják a világot, így a közelgő ceremónia kapcsán összegyűjtöttünk mindent, amit eddig biztosan tudni lehet! Ez történt eddig…  A pár…..
Mi a közös a 2003-as paksi balesetben és a 2011-es fukusimai katasztrófában? Az ember, aki (rosszul) tervez, az ember, aki hanyagul (nem) végzi el a munkáját, az ember, aki jóhiszemű(en idióta), és az ember, aki téved. Vagyis az ember, aki mindig, minden körülmények között hibázhat. És hibázik is.…..
Pályaorientációs napok toborzással: nagy erőkkel készítjük fel a gyerekeinket egy nem létező háborúra..
Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye…..
Evel Knievel 2018.05.08 13:31:34
@pikírt: Pl ha elkaplak a Kossuth téren ahogy krétával összefirkálod a gyönyörű burkolatot hát én ott a helyszínen fossá rugdoslak mint civil.
A takarítás költségeit vastagon ki kellett volna számlázni az összes gyökérnek aki reggel a helyszínen volt.. Lehet más a politikai véleményed, de ne rongálj.
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
Evel Knievel 2018.05.07 22:05:06
@conchita wurst: én ott leszek :)
Evel Knievel 2018.05.08 10:00:49
@conchita wurst: ma reggel voltak a Kossuth téren 27-en :) Ők a többség..
Evel Knievel 2018.05.08 10:02:37
@chrisred: Horthynak az volt a dolga amit tett, minden eszközzel vissza szerezni az elcsatolt területeket. Bárcsak lenne ma olyan politikus aki meg tudja tenni. A köcsög ukránokat is helyre kellene tenni végre, Kárpátalja sosem volt ukrán föld.
Kicsit eltérek a tőlem már megszokott mozgás-életmód-párkapcsolat témáktól és most egy számomra is új világba szeretnék egy rövid betekintést adni. Nem célom senkit meggyőzni, a benzines autók ellen kampányolni, vagy technikai információkat nyújtani, csupán egy-két tapasztalatot szeretnék…..
Evel Knievel 2018.05.07 06:26:39
@Ad Dio: az akkucsomagok nagy része jelenleg is a tengerekben végzi, továbbá az akksik előállításához szétbarmolják a világot jelentős mértékben.. Én nem tudom megvásárolni azt a gondolat menetet hogy nem szennyezik a környezetet. De igen, szennyezik, és nem vagyok meggyőzve arról hogy kevésbé.
A héten elkezdjük a kilencvenes évek feltárását, kanonizálását. Cikksorozatunkban tárgyaljuk a különböző műfajok (rock, pop, hip-hop stb.) történetét, toplistákat közlünk az utolsó igazán forró zenei évtizedről (noha jó muzsikák bőven akadnak ma is). Hogy a kielencvenes dekádot árnyaltan bemutassuk,…..
Evel Knievel 2018.05.06 18:18:29
@Szmöre84: ja, kiválogatták a középszert. Hangszeres tudás nuku, marketing és pr ezerrel. Divathullám lovagok egy dalos zenekarok..
Léteznek-e hatékony ellenzéki stratégiák egy olyan Parlamentben, ahol a kormánypárt csak biodíszletnek tekinti a képviselők egyharmadát? Lehet-e megálljt parancsolni egy olyan centralizált hatalomnak, amely nem tűri a külső- és belső kritikát, és ledarálja azokat a szakmai- és civil szervezeteket,…..
Evel Knievel 2018.05.04 09:05:27
@Budapest a kutyaszar városa: nem tudom melyik dimenzióban élsz de ez az ország fejlődik amióta Orbán kormányoz.
És most meséld el szépen hogy mi a bajod az alaptörvénnyel, és hogy mi bajod van a jogállamisággal.
Figyelek, drága, figyelek.
Thaiföld egyike azoknak az országoknak, amelyek ugyan a világ másik végén vannak, mégis ehhez képest meglepően sok magyar él ott, vagy látogat oda rendszeresen. Érdekes hely, hiszen miközben meglehetősen kemény a saját állampolgáraival szemben (ha finoman akarok fogalmazni), a…..
Kihirdették a választás végeredményét, alakulgat a következő úrsággyűlés, keresgéli az irányait mind a kormánypárti, mind az ellenzéki politika. Persze ebben látszólag, rövid távon az előbbinek van könnyebb dolga. A „sikerrecepten ne változtass” elvén úgy tolják továbbra is fullba a migráns- és…..
• Sem Budapest, sem Varsó nem akadályozhatná meg a támogatások befagyasztását, viszont köteles volna kifizetni a gazdáknak, valamint a megkezdett beruházások után járó támogatást • Merkel már a közeli hetekben személyesen igyekszik meggyőzni Orbánt, hogy az vegyen vissza a nacionalista hangból •…..
Evel Knievel 2018.04.30 22:48:33
@birka menet: mi van kevés a segély?
Evel Knievel 2018.05.01 01:44:47
@birka menet:

nem tudom általad felsorolt nick nevek kit takarnak, de ha kiverték a biztosítékot nálad akkor biztos helyén van a szívük és gondolkodni is képesek veled ellentétben.

Los Angeles-ben szavaztam, ami azért odébb van mint Ócsa és nagyon úgy tűnt hogy senki nem szavazott baloldali liberális pártra az ott megjelentek közül :)

Németország egy fos hely. Pont ugyan olyan nácik és fasiszták mint voltak csak most a ló másik oldalán állnak, de már ott sem sokáig, mert a muzulmánok átveszik a hatalmat hamarosan és a német szolga lesz a saját földjén.

Nem nagyon látom hogy a Magyarok menekülnének nyugatra, inkább azt látom hogy jönnek haza azok az alacsony képzettségű, nyelvtudás nélkül külföldre ment emberek akik azt hitték hogy havi 1100 GBP-ből meg lehet élni.

2019-ben EP választás. Ahol a baloldali liberális terror brigád elveszíti az összes pozícióját, mert minden egyes nyugat európai országban jobboldali kormány lesz. Rettenetesen fogsz szenvedni, mert vagy marad az EU és visszatér a régi irányhoz vagy nem lesz EU.

A magyar gazdasági növekedésnek még a Bloomberg szerint sincs köze az EU támogatásokhoz, amit egyébként nem támogatásnak kellene nevezni hanem jóvátételnek. A nyugati karvaly tőke által ellopott lerabolt és baloldali liberális segédlettel tönkretett gazdaság miatt.

Ostoba gyökér vagy, valószínűleg mindig is az voltál és az is maradsz.
Evel Knievel 2018.05.01 08:44:51
@taga20: Általánosból kint vagy már? A lengyel és a magyar piac együtt simán berobbantja az EU-t. Nem véletlenül próbálják szétszedni a V4-et miden lehetséges módon. Majdnem százmilliós piac vagyunk. Nem véletlenül akartak bővíteni 2004-ben. Nélkülünk nem lett volna nyugat európai növekedés, sőt ma sem lenne. Ha a magyarok, lengyelek és a csehek, akik egyébként a legkevésbé EU fanok, a kilépés mellett döntenek az az EU vége.
A kiváló amerikai közgazdász-politológus, Dani Rodrik nemrégiben írt egy cikket. Ebben azt a sokak számára nem meglepő állítást teszi, hogy a liberális demokráciára leselkedő perverzió az illiberális demokrácia. Nosza, örülhetünk, hogy ezt nem csak hazai ellenzéki politikusok és újságírók mondják…..
Évtizedek óta beszédtéma az egyes médiatermékek politikai kötődése, a vak is látja, hogy az jobbos, ez balos, amaz pedig arra forog, amerre a szél fújja. Tény és való, a médiának óriási súlya van minden ország életében, az újságírói világnézet és politikai kötődés elementáris erővel, sokszor mégis…..
Nem mindegyik NATO-ország lelkesedett az amerikai indítványért. Oroszországra küldte rá a NATO-t Pompeo. Ezzel a címmel ad hírt a moszkvai Cárgrád tévé internetes változata az Amerikai Egyesült Államok külügyminiszterének április 27-ei, pénteki, brüsszeli szerepléséről. Mike Pompeo kinevezését…..
Evel Knievel 2018.04.29 16:25:15
@Világít a torony: Nézd, vannak elkötelezett, ideológiai alapokon Amerika barát emberek mint te, és vannak akik a nagy képet nézik. Én elkötelezett Amerika barát vagyok de ez nem azt jelenti hogy feltétel nélkül elfogadom az amerikai politikusok faszságait. Mert az utóbbi 2 évtizedben szinte kivétel nélkül faszságok jönnek Washingtonból. Kezdjük Szíriával.

Szíria a Szovjetuniónak - Oroszoknak köszönheti egyáltalán a létezését. Az Szovjet - Orosz segítség nélkül Szíria mint állam, ma nem létezne. ez történelmi tény. Ezért a Szíriai - Orosz szövetség és barátság megkérdőjelezhetetlen. Ha valaki beavatkozott valamibe az Amerika, a Szír belügyekbe. Kéretlenül, elfogadhatatlanul.

Ukraja. A Krim soha nem volt Ukrajna része. A Szovjetunión belül Nyikita Hruscsov helyezte Kijevi fennhatóság alá a Szovjetunión belül. Nem ajándékozták Ukrajnának, de addig amíg az amerikaiak el nem kezdtek benyomulni Ukrajnába és egyre több helyen katonai bázisokat létrehozni, rászorítva az ukrán vezetést arra hogy tegyék ki a Krim félszigetről az Orosz haditengerészeti bázist, nem is volt ebből probléma.
Oroszország joggal és ésszel nem engedheti meg hogy a közvetlen határain amerikai katonai bázisok létesüljenek. Továbbá Ukrajna NATO tagságáról korábban egyezmény született, ami rögzítette hogy Ukrajna nem lehet NATO tag.

Az Orosz érdekek az Oroszok számára pontosan ugyan olyan legitim érdekek mint az Amerikaiaknak a sajátjaik. De mint Európai ember és az Oroszok szinte "közvetlen" szomszédja, nem látom be és nem is fogom soha hogy miért kellene Amerikai érdekeket egyoldalúan kiszolgálni. Nem kell. Az Oroszok potenciálisan a legnagyobb kereskedelmi partnerein egyike, és ha normalizálódik a politikai helyzet még nagyobb lehet. Nekünk magyaroknak semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz hogy Oroszország gyenge vagy beteg legyen. Nekünk egy egészséges, fejlődő Oroszországra van szükségünk itt a szomszédságban. Egy éhes beteg ország veszélyes, egy jóllakott fejlődő ország nem.

Magyarázd már meg hogy miért becsülitek alá az emberek értelmi képességeit? Az oroszok beavatkoztak a választásokba. Aha, persze, Oklahomában odaálltak Johnny mögé a szavazó fülkében és rávették hogy Trumpra szavazzon, az egyébként debil, ostoba és hazug Killary Clinton helyett. Rávették a Magyarokat hogy Orbánra szavazzanak, az Osztrákokat hogy Kurz-ra az olaszokat meg Salvinire..

Nem tűnik fel hogy a világ 90% tele a töke az ostoba globalista neomarxista faszfejekkel?
Nem zavar hogy a világ fegyveres konfliktusainak 90% ért az USA felel?
Nektek semmi nem tűnik föl..lassan már a Nap sem.
Evel Knievel 2018.04.29 23:11:03
@Világít a torony: A Te logikád mentén haladva Németország náci fasiszta elnyomó diktatúra a mai napig. Merkel führer és göebbelsi propaganda csapata támad minket naponta mert nem az ő általuk kieszelt agyhalott ideológiát bégetjük nekik vissza. Tehát ha Szovjetek vannak akkor fasiszta náci Németország is van.
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
Evel Knievel 2018.04.24 22:56:33
@morph on deer: ha úgy alakul ne legyen kétséged kiknek a seggét fogják szétrúgni egy '"Majdan" téri akcióban. Buzik? Hazátlan liberális globalisták? Nyugdíjas DK szavazók? Ugyan már forradalmár..vegyél be nyugtatót. Égni fogtok ha égni kell
• Főhet Orbán és Kaczynski feje, mert két év múlva várhatóan elvész a kohéziós támogatások jó része, ha a két ország továbbra is szembemegy az uniós alapértékekkel • Magyarország egypártrendszert épít, vazallushálózatot alakít ki és eltávolodik a jogállamtól, valamint az emberi jogoktól, miközben…..
1000 leütés Lesz áldozat 2018.04.21 06:36:01
Amikor a liberális demokrácia hivatalosan is lekerült a napirendről (nem hivatalosan már régen lekerült, pontosabban sosem volt ott, mert 1989 óta csak darabjaiban létezik, sosem volt értelem és erős vágy az elitekben, hogy dolgozzanak a mély elültetésén), egyszersmind kinyílt a történelem is és a…..
Evel Knievel 2018.04.22 15:25:12
@Guest1654543: Ha lenne is polgárháború kb fél napig tartana. Láttad már a liberális ellenzéket közelről??? Mivel fognak háborúsdit játszani? Vibrátorral meg seggdugóval szivárvány zászlóval??? Ugyan már.. Ha a Fradi közép megindul a ratyi liberális ellenzék kb 2 perc alatt párolog el.. Polgárháború..persze, hogy nem.
Ez a helyzet Bánrévénél. A szlovákok még bíznak abban, hogy a jelenleg állapot csak átmeneti. (Via)..
Evel Knievel 2018.04.22 11:45:42
@csentecsa: Mondjuk ott azért mert nem köztársaság, az államforma :)
A miniszterelnök úgy csinált, mintha a fideszes pártpropaganda tulajdonképpen oknyomozó újságírás lenne...
Evel Knievel 2018.04.20 19:35:13
@Kovacs Nocraft Jczsefne:Te gyökér köcsög, On meg lett választva, demokratikusan, de ha esetleg harcolni kellene, Te meg a fajtád nyüszítenétek a rettegéstől az első napon. Szakadt volna anyádba a fejed..Hazátlan féreg
Evel Knievel 2018.04.20 19:38:53
@Kovacs Nocraft Jczsefne: Te faszarcú retek, hát nem azt ugattátok hogy mennyire jó lesz a magas részvételi arány???? Ti éltek valami párhuzamos univerzumban, ki fasz hitte el köztetek hogy jó lesz majd adó emeléssel kampányolni? Ki hitte hogy a magyarok akarnak ide niggereket meg arabokat? Orbitális nagy faszfejek vagytok, ezt a fővárosi néhány százezer szavazón kívül mindenki így gondolja. Faszfejek :) Ráadásul vesztes faszfejek :)
Evel Knievel 2018.04.20 23:03:06
@Kovacs Nocraft Jczsefne: te nyomornc ha összeadod a végeredményt az ellenzéki oldalon és megtolod még 500 ezer szavazattal akkor sem nyertetek volna se együtt külön külön meg egyébként sem Te fasztojás. ennyire hogy lehet valaki ostoba???
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
Ne várjunk Orbán Viktortól öszödi beszédet, de apránként egyszer szét fog hullani a Fidesz hazugsággyára. A köztévé munkatársai egyelőre név nélkül meséltek arról, hogyan vezették félre a közvéleményt a legutóbbi terrortámadásként tálalt németországi tragédia, és a menekülthullám méreteit illetően,…..
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..
Ha véletlenül nem szavaznának elegen a határon túl, a bűnbak már előre megvan...
Evel Knievel 2018.04.01 16:09:35
@Indriq: soha nem is hagyták el Magyarországot te kis geci.
Boldogsággal tölt el a tudat hogy 8-án ėjjel már vergődni fogsz, mert nem hogy kormányváltás nem lesz, még nagyobbat szoptok majd mint 2010ben.