Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VargaDávid

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén szeptemberben 30. születésnapját ünnepelte a Star Trek: The Next Generation (TNG), ami 1987-ben debütált, és egy új korszakot nyitott a Star Trek történetében. Egyrészt száz évvel későbbre helyezte a cselekményt, másrészt teljesen új karaktereket vezetett be. A sorozat az első két évben…..
Nem sok film szól arról, hogy az emberiség igazán, végzetesen, reménytelenül el van cseszve. Olyan szinten, hogy önhitt ostobaságunkban ki fogjuk pusztítani magunkat. Erre a kijelentésemre persze lehet azt válaszolni, hogy „Dehogynem. Minden posztapokaliptikus film erről szól.” Tévedés...
VargaDávid 2017.06.04 07:33:45
@studkell: Köszönöm, hogy rávilágítottál a hibára!
VargaDávid 2017.06.06 09:39:01
@egymilliópicikrisztus: Természetesen, egy 70-es években forgatott filmtől nem szabad elvárni mai látványvilágot. A kétszer vagy háromszor felújított Star Wars persze kivétel. ;)
Az Evil Dead filmek nagy kedvenceim. Ha nem ismernéd, ajánlom figyelmedbe az új Ash vs Evil Dead sorozatot, amiből két évad már lement. Mondhatom, zseniális.
Ha pedig tetszett a cikk, érdemes lesz figyelemmel kísérned, mert főként hasonló, kevéssé ismert sci-fi filmeket fogok boncolgatni továbbra is.