Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szikszai Katalin

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg fajtaleírás található az interneten az argentin dogokról is, azonban sajnos a többség nem fedi teljesen a valóságot és talán ennek is köszönhetően sokan tévesen választanak maguknak argentin dogot társként. Régóta tervben van már egy fajtaleírás is részemről, ennek úgy néz ki most jött el…..
Antu Makto Frissültünk :) 2020.09.14 17:40:59
Blogunk frissült, a kanok és szukák rovatunkba végre felkerült minden aktív kutyánk...
Antu Makto 2019. év 2019.11.27 15:24:22
Az idei év gyorsan elment már majdnem teljesen, és az életünkben is nagy változás következett be. Családunk egy csodaszép kislánnyal gyarapodott, akit kutyáink is örömmel fogadtak. Pár kiállításra is eljutottunk, Hodor megszerezte a Hungária Champion címet, a tőlünk származó Jiren szépen szerepelt…..
Antu Makto Veled is megtörténhet 2019.01.17 07:37:36
Ez a bejegyzés is érlelődik már egy ideje, de azt hiszem eljött az ideje, hogy megírjam ezt a történetünket is - hátha tanulnak belőle mások is. Történt, hogy L betűs almunkkal szeptemberben hallásvizsgálatra mentünk. Sajnos a doktor úr akihez szoktunk járni nem tudott fogadni minket, mivel a…..
2018. őszre is a MEOESz tenyésztői tanfolyamot szervezett, amire sikerült időt szakítanom. A jelentkezés után kapott tematika elolvasásra után nagyon vártam az előadásokat. Nem mondom, hogy az élet és kutyák mellett egyszerű volt a szombati napokat a tanfolyamra szánni, de megérte. A MEOESz…..
Hodor Antu Makto a President's Cup CACIB-on CAC, CACIB, BOB címeket szervezett. Ezzel az idei kiállítási szerzont lezártuk, jövőre újra találkozunk a kiállításokon!..
Antu Makto M alom 2018.12.17 12:54:00
M almunk 2018.10.26-án megszületett, a picik szépen fejlődnek szerencsére.  ..
Antu Makto Ki is a tenyésztő? 2018.08.20 15:39:37
 Sajnos régóta nem volt új bejegyzés a blogon, de ez a pihenős augusztus 20-a talán alkalmat ad arra, hogy leírjak valamit a gondolataimból. A napokban egy facsebúk csoportban megint téma, hogy sajnos egy másfél éves kutya gazdija még nem kapta meg a „tenyésztőtől” a származási lapot. Hasonló…..
Dp, HD, diszplázia...sokat emlegetjük így is, úgy is. Figyelem, a cikk megint a saját tapasztalataimat, magán véleményemet írja le.  Forrás: http://gallery.site.hu/u/Scubulorum_Buda_Marcus/Scubulorum_Buda_Marcus_005/Scubulorum_Buda_Marcus_004/k6.jpg.html Az argentin dog véleményem szerint nem…..
Indul az idei kiállítási szezon, és úgy tűnik szerencsére azoknak sem kell otthon maradniuk, akik kutyáikat nagy mezőnyben, hozzáértő bíró előtt szeretnék megmérettetni. Az eddig publikus, minden dogo rajongó számára érdekes kiállítások Európában, 2018-ban: 1. MMTE Klubkiállítás 03.16 Pécs. BÍró:…..
Antu Makto Argentin dogos cikkek 2017.10.25 10:18:52
A kövelmúltban Dr. Eduardo 'Toro' Lavado ( de los Medanos kennel, fajtaspecialista küllembíró) Európában járt, és a bosnyák klub (SDAK) sokunk szerencséjére interjút is készített Toroval. Angolul tudóknak melegen ajánlom az interjú elolvasását, főleg a tenyésztőknek. Magyar fordítással remélem…..
Hodor Antu Makto - kit.1, HPJ, Fiatal KlubgyőztesHilda Antu Makto - kit.1, HPJ, Fiatal KlubgyőztesAymore Antu Makto - kit.1, CAC Klubgyőztes szuka, FajtagyőztesBíró: Siklósi Béla (HU) Köszönjük az MMTE-nek a szervezést és barátainknak a jó hangulatot :)  ..
2017.09.02-én a boszniai Gradiskában jártunk az ottani argentin dog klub klubkiállításán, ahova 92 kutyát neveztek. A nagy nevezési létszám a bíró személyének tulajdonítható, ugyanis Dr. Eduardo "Toro" Lavado (de los Medanos kennel tulaja, fajtaspecialista küllembíró, állatorvos) bírált, akit…..
 Sajnálatos módon az argentin dog, mint a többi fehér alapszínű kutya "hajlamos" a vele született süketségre. Szerencsére ez a probléma egyszerűen szűrhető. Saját tapasztalat is alátámasztja, hogy egy több generációs, mindkét fülre halló felmenőkkel rendelkező alom esetén az esélyek arra, hogy egy…..
Üdvözöljük az Antu Makto argentin dog kennel magyar nyelvű oldalán, és blogján. Eddig megszokott honlapunk, a www.antumakto.com zavartalanul üzemel a továbbiakban is, azonban mivel annak magyar átdolgozására nem nagyon jut idő, jobbnak láttam egy könnyen kezelhető magyar nyelvű oldalt is létrehozni,…..