Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haXXor

0 bejegyzést írt és 568 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PONYVALEGÉNY Arc a maszk mögött 2021.03.03 22:23:00
Nyugodjon meg, kérem, én hallom, amit mond, de higgye el, hogy vannak, akik nem értik vagy nem akarják érteni azt, amiről beszél. Lássa be, Cecília asszony, nincs ez így jól. ..
haXXor 2021.03.04 08:05:42
Lesz-e polgárháború az USA-ban? Tudom, a cím több mint provokatív. A realitást meg sem közelíti. Azonban nem 2017-et írunk, hanem 2021-et. És tudom, most, a jelenben is nagyon nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán kérdés lehet. Elképzelhetetlen lenne, ha nem lennénk túl a Capitolium ostromán, ha nem…..
haXXor 2021.01.12 19:23:43
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
haXXor 2021.01.07 10:06:08
Európai gondolkodók sorozatunk korábbi vendége meglepő statisztikára hívta fel a figyelmet: Magyarország dobogós a mindennapi kerékpárhasználatban. Mi ennek az oka, és hogy áll a többi uniós ország?..
haXXor 2020.12.29 19:32:36
@Sir Galahad: Magyarországon minden 2.5 embernek van autója. Kurva messze vagyunk attól amit te írsz :D
Tegnap volt egy vitám Facebookon a lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelöltről. Innen jött az ihlet, hogy sorba vegyek néhány lehetséges jelöltet. Összesen 5 politikust tartok esélyesnek a közös ellenzéki lista miniszterelnök-jelöltjének: 1. Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc egyik interjújában már…..
Reggel ránéztem a Facebookra, ahol szembe jött velem a 24.hu cikke. Ezzel a képpel. A cikket elolvasva pár dolgot képes vagyok összefüggéseiben látni, ez azonban nem mondható el a cikk alatt kommentelők többségéről. Nagyon soka a "pártállami diktatúra" bosszújára gyanakodnak, amiért a hős…..
haXXor 2020.12.12 15:26:24
@Fikalnyik Eugén: Ne érts félre, nem basztatásból írom, de a vakcina mellékhatásairól való témázás egy átlag polgár szemszögéből (tiédből vagy az enyémből) pont olyan mint a témák amiket példának leírtál. Pontosan ugyanolyan szubjektív (szakmai tudást nélkülöző) érvek hangzanak el pro-kontra, mint mondjuk a légiközlekedés esetén, miközben a (z egyénre szabott) valóság nem is igazán megismerhető számunkra. Nem akarom nagyon nyakatekerni a gondolatot, nem is lényeges de én úgy vagyok vele, hogy ha gyártok valamit ami alsó hangon az évtized üzlete, akkor elemi érdekem, hogy az tökéletes legyen és még csak véletlenül se jöjjön olyan feedback vissza ami alááshatja a munkám. Én magam részéről megbízom a gyártókban így számomra teljesen mindegy, hogy melyiket kapom és pontosan ugyanakkora kockázatot látok benne, mint mondjuk egy harmadik generációs antihisztamin gyógyszerben vagy egy Neocitranban (szvsz mondjuk utóbbiba akár bele is halhatok ha balfasz vagyok, szóval ha van gyógyszer amitől félek, az pl. az... )
Talán kijelenthetjük, hogy nincs sok egészségesebb étel az olívaolajos tonhalnál, ugyanis mindkét összetevő bővelkedik esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban. Rendszeres fogyasztásával nagyon jót teszünk az egészségünknek, ezért kíváncsiak voltunk, hogy milyen a hazai kínálat ezen a téren.…..
A Haasnál jövőre bemutatkozó Nikita Mazepin legutóbbi tettétől csapata mellett az F1 és az FIA is elhatárolódott. Nem is ez volt ráadásul az első botrány, ami az orosz újonccal összefüggésbe hozható...
haXXor 2020.12.12 08:26:44
@Kukubenko: Ricciardo sztem még az érdekesebb pilóták közé tartozik, de a többivel egyetértek (Hamiltont ilyen szempontból külön kiemelném).

Nekem ez a srác már most szimpatikus :D Kár, hogy egy ennyire gyenge autóval fog menni...
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Új paradigma Zsinórmérték 2020.12.06 01:24:38
Lehet gúnyolódni azon, hogy Szájer József meleg, vagy hogy szexpartin vett részt, aztán drogokkal teli hátizsákkal kimászott az ablakon és leesett az ereszcsatornáról. A közösségi oldalakat rendesen el is árasztották az ilyen tárgyú és hangvételű mémek. Nincs ezzel semmi baj, így működik a…..
Ezt volt képes kitenni a Facebookjára a magyar kormány: Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány 8-10 nap múlva hoz erről döntést. Hozzá Orbán komoly feje, a megfontolt vezető, akinek majd mindezt köszönhetjük. Nos, ha a korlátozás nélkül azt jelenti, hogy…..
haXXor 2020.12.01 07:43:59
@Hakapeszi Miki: Hülyeség. Te mindezt annak tudatában írod, amit már ismersz, plusz fotelből okosnak lenni = nulla felelősség. De a kormány semmit sem ismert, amikor már döntenie kellett... Tudod, volt egy konzultáció, aminek végül is az lett az eredménye, hogy a magyar okos és tud magára vigyázni. Arról pont nem Orbán tehet, hogy ez a valóságra semmilyen formában sem reflektált aztán. Plusz ott van az a tény is, amivel sem Orbán, sem más párt nem tud mit kezdeni: kevés adót fizet az ország ahhoz képest, amennyit költ. Persze, ha hozzányúl bármelyik a nyugdíjhoz vagy a tb-hez, egyből megy a sipákolás (oldaltól/ízléstől függőn), hogy mocskosfidesz/mocskosliberók de a valóság az attól még az marad, hogy az ország alapvetően buta, nem állít elő magas hozzáadott értékkel bíró terméket (audiban soron dolgozni nem érték előállítás) amiért persze a kormányt (és véletlenül sem önmagát) hibáztatja. Így marad a lavírozás meg a matek, aminél bizony kurvára nem mindegy, hogy két nappal tovább maradnak nyitva a helyek, vagy nem...

Őszintén, amúgy kit érdekel a karácsony már? Láthatóan telítődnek a kórházak, fogy az orvos/ápoló így már csak az a kérdés, hogy kinél lesz temetés is karácsonykor és kinél maradhat valami szolidabb ünneplés.

De erről ugyan miért is tehetne SZINTÉN ORBÁN? Talán neki kellene megmondania az embereknek, hogy mossanak kezet ha hazaérnek? Neki kellene megmondania, hogy ne menjen be a szaros sarki boltba dolgozni, ha belázasodott? Neki kellene elmagyaráznia, hogy a maszk az hogyan is működik? A kérdés költői természetesen, hisz az egyénért, az egyéni életért 90 óta nem az állam felel (bár tök felesleges írnom ezt, mikor 30 évvel a rendszerváltás után is az ország egységesen hiszi, hogy az ő jólétéért az ÁLLAM a felelős és NEM ÖNMAGA :D )

Amúgy ez a moderálás meg bohócság. Ha szart írsz vállald, hogy lesznek akik szóvá teszik...
  Áll a bál az IKEA legújabb reklámkampánya miatt. "Legyen minden otthon biztonságos hely" - hirdeti a mamutcég, s propagandafilmjében a narratíva szerint meglehetősen gyakori, családon belüli erőszakot jeleníti meg. A magyar férfijogi szervezetek tiltakoznak, s közösen megfogalmazott, nyílt…..
haXXor 2020.12.01 06:47:42
"A dolog ott indul, hogy egy magára valamit is adó férfi nem köti össze az életét egy nála fizikailag erősebb, termetesebb, magasabb nővel, már csak azért sem, mert roppant hülyén mutatnak egymás mellett... " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban.

Amúgy segítek: férfiként bántalmazott lelkileg, érzelmileg és fizikailag is nő, míg az utóbbi bár az én privilégiumom, hát nem igazán éltem vele eddig. A bántalmazás lelkileg, érzelmileg alatt pedig ne azt értsd, hogy 'megsértődöm', hanem azt amikor tudatosan játszik arra a másik, általában megvonással (főként kommunikáció, de lehet ideiglenes érzelmi megvonás is), hogy fájdalmat okozzon a partnerében. Ezt divatos szóval játszmának hívják, aminek általában a vége sérülés és/vagy még erősebb ragaszkodás (ami már párhuzam azzal a szituációval, amikor a bántalmazott az erőszak hatására a partnere mellett marad..)

A férfiak vagy férfi szervezetek (wtf?) csőrét pedig nem a férfi privilégium bassza, hanem az a tény, hogy a bántalmazás nem egysíkú, egybites téma ami csak abból áll, hogy a faszi lebasz egyet a nőnek (ráadásul itt bele sem mennék, hogy hány olyan eset lehet, ahol a pofon mondjuk egy NŐI játszma végeredménye -> értsd, hetek hónapok de akár éveken át tartó manipuláció szüli). Igenis a bántalmazás komplex műfaj ami ritkán indul OK NÉLKÜL (nyilván az okon lehet vitázni, de akik megélik, számukra ezek az okok komoly súllyal fognak bírni).

Viszont ma ott tartunk, hogy nem komplexen vizsgálja senki sem ezeket az eseteket és elég egy pofon (bocs, elég egy FÉRFI pofon) ahhoz, hogy a férfi bűnös, a nő pedig áldozat legyen. Így nézve pedig az Ikea is egy primitív szart dobott össze, ami a valóság egy része CSAK...

És a végére személyes élmény: férfiként nem könnyű megélni amúgy sem a női hisztit (oké, lehet neked nem volt nőd és nem tudod milyen ez -> de elkeserítelek, ezzel az írással sem lesz több..), mert nem úgy gondolkodunk mint a nők. Az nem igaz, hogy ne lennének érzéseink, csak máshogy fejezzük ki. Ebből fakadóan rengeteg kommunikációs probléma adódhat amit nyilván a nők is máshogy élnek meg. Viszont amikor egy nő megüt, az nem kellemes. Nem azért mert fáj, nem azért mert szégyellem, hanem mert nem tudsz mit tenni... mert normális férfinak neveltek, mert normális gondolkodásra neveltek és akkor ott állsz egy felfokozott szituációban ahol nincs mozgástered. A nő bántalmaz, nem oldja fel a feszültséget, te pedig lenyeled és úgy mész el aludni egyedül, hogy 200-as a vérnyomásod, miközben azon gondolkodsz, hogy mivel érdemelted ki, hogy egy másik ember fizikailag bántalmazzon, aki elméletben szeret, akinek a szerepe a kapcsolatban pont a kapcsolatotok ápolása, stb...

Ne akard megélni, ha meg megélted, szekunder szégyennel olvasol bármi olyan faszságot, amely csak a nőt helyezi áldozati pozícióba...
Nem vagyok orvos, de logikusan hangzik, hogy ha egy vírust többször is el lehet kapni, akkor az immunizálás kimondottan problémás lehet. Márpedig a híradások szerint az új típusú koronavírus kétszer vagy akár többször is megfertőzhet bennünket (ha ilyesmi eddig nem is volt túl gyakori). Az…..
haXXor 2020.11.14 17:11:13
@kewcheg: A probléma ott indul, hogy az orosz kutatói/tudományos orvoslás a világ elitjében van. Ha van ország ahol a gyógyszergyártásra NEM mondható az, hogy szar az Oroszország.
A gyorsfagyasztott pizza időről-időre megjelenik a családok asztalán, hiszen egy rohanós hétköznap este nincs is egyszerűbb dolog, mint a mélyhűtőből elővenni és 20 perc alatt készre sütni a vacsorát. Kíváncsiak voltunk, meliyk húsmentes bolti pizza a legfinomabb. 11 zöldséges pizza vaktesztjének az…..
haXXor 2020.11.11 17:14:35
@Siendor: Ránézésre az 1-es is ilyen (dobozra rá van írva, hogy tejmentes), illetve a 6-os fixen sajt és tejmentes (én azt ajánlani tudom).
A Budát is felölelő Hays megyei szavazókörzet 54%-a tette le a voksát Joe Bidenre a 2020-as amerikai elnökválasztáson...
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
„A hibrid rezsim a demokratikus intézmények és az antidemokratikus hatalomgyakorlás vegyüléke, átmenet a demokrácia és a tiszta diktatúra között” – írja Filippov Gábor politológus sokat hivatkozott cikkében. A Freedom House a május elején publikált jelentésében hibrid rezsimnek minősítette…..
Hétfő óta új szakaszába lépett a járvány, hangoztatja Orbán és az Operatív törzs nap, mint nap. A nagy kérdés csak az, hogy miért és hogyan...
Mikor? Melyiket? Korona III. 2020.05.04 03:32:14
Amikor emberek összejönnek, akár személyesen (illegalitásba burkolózva, vagy megtalálva a kiskapukat), akár virtuálisan, előbb-utóbb szóba kerül a vírushelyzet. Azon belül is a korlátozások, hogy ki miről mit tud, mi a legfrissebb verzió, és vajon a hozott intézkedéseknek mi lehet a célja? Mindig…..
Amióta itthon ülünk, a futáros-csomagos sztorik kaptak egy egészen szokatlan mellékízt. A nem tartózkodott otthon és az átvevő hiánya kifejezésektől hisztérikus kacagva zokogásba kezdünk, főleg ha idősebb olvasónktól jött levélben olvassuk. Persze előfordulhat, hogy nem halljuk a kertben a csengőt,…..