Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.28 02:25:51
Engem mindig örömmel tölt el, ha olyan sajtómunkás munkáját olvashatom, amin érződik, h fontosak számára az angolul nem tudó/értő olvasók. Ezért a saját idejét sem kímélve elolvas x elemzést a témában, majd azokból átemel gondolatokat, amit megpróbál a sajátjaként eladni, természetesen ennek megfelelően forrásmegjelölés nélkül.
Stan Brakhage Mothlight című alkotása vajon azért szerepel e cikkben, mert a c:c sajtómunkása figyelemmel kíséri az avantgárd kísérleti filmek történelmét?
A Mothlight című alkotásra egy külföldi, Twin Peaks elemzés is hivatkozik.
Stan Brakhage több, a Mothlight-hoz hasonló művet volt képes megalkotni, bármelyikre hivatkozhatott volna a c:c sajtómunkása, hiszen lényegi különbség nincs köztük.
Bocs, de kurvára irritál ha valaki a sajátjaként akar eladni valamit, amiért még csak meg sem dolgoztatta az agytekervényeit. (Kopipészt és a google fordítója.)
Ám lehet én vagyok rosszindulatú, és eme cikk szerzője teljesen érti, átérzi Brakhage alkotásait, de főleg a Mothlight-ot. Ha ideje engedi, egyszer igazán csinálhatna egy szakértést róla.

Aztán itt van ez: „...de hogy úgy menjen le, hogy az oroszlánrésze valójában csak mozgás, szín, és elviselhetetlen zaj, miközben nagyon is sok újat mond a saját mitológiájáról, hát én nem is is tudok erre mit mondani hirtelen.”
Sok újat mond? A c:c sajtómunkásának nagyon is sok újat mond, de ezt nem fogja megosztani velünk, elég ha azt tudjuk, h ő értette Lynch, egy véletlenszerű lsd trippet is megszégyenítő agymenését.
Cicám, pedig jó lenne ám ha azt a sok újat ide bepötyögnéd, oké tudom, most hirtelen nem is tudsz mit mondani, de majd ha nem lesz hirtelen, akkor majd mondj már valami sok újat, amit te már tudsz, kösz!

Aztán ez: „Nagyon bírtam az eddig 7 részt is, de nekem itt átszakadt a gát, mert nem sejtettem, hogy valami ennyire öntörvényű, egyedi, és megdöbbentő dolgot fogok látni, ami teljes mértékben azt akarja, hogy érezzem, és ne értsem.”

Eme gondolat olvasásakor akaratlanul is elemelkedett a kisujjam a többitől, és magamelőtt láttam, ahogy egy félhomályos szobában feszítek garbóban, a kezemben egy pohár minőségi bor, és a falon egy kortárs képkeretbe ágyazott LCD-n megy a Twin Peaks 8. része.

Na most, hiába próbálják úgy beállítani a 8. részt, mintha Lynch & Frost ketten együtt lennének a megváltók, mert bevállaltak egy olyan alkotást, amit saját magukon kívül senki nem ért.
Én a mai napig nem olvastam egy olyan kritikát/elemzést sem, ami elejétől a végéig elmagyarázza a 8. részt, azt, h mi mivel függ össze, minek mi az értelme.
Mindenhol csak annyit olvasok, h az aktuális sajtómunkás nagyon érti a 8. részt, és kurvára érzi a 8. részt, és már az elejétől a 8. részre várt, mert az eddigi 7 az leginkább egy gyengébb brazil szappanoperához hasonlított, és az anyám úristenit, Lynch mekkora zseni már, stb..
Az a pár hivatkozás, egy-egy mondat, jel, ami a 8. részben volt, majd mind olyan, h aki nem fújja kívülről, szóról szóra a régi sorozatot, plusz a mozifilmet, plusz a könyvet, plusz a hangkazettát, az inkább az asszonnyal ténykedjen, mint a 8. részt nézze! Aki azt állítja, h ő márpedig totálisan érti a 8. részt az elejétől a végéig, az egy hazug ember, és mint ilyen, további szörnyűségekre is képes lehet, ezért vigyázni kell vele!
A cikk többi részével nem kívánok foglalkozni, mert azok tartalma majdnem megegyezik az általam tegnapi éjjel olvastott külföldi „szakértésekkel”.
A végén még azért én is linkelek egy alkotást, h olyan művelnek tűnnek, mint a c:c sajtómunkása, meg azért, mert 10 éves korom óta avantgárd filmművészetet tanulok, garbóban, és már nagyon értem, érzem ezeket a műalkotásokat, ezért is vagyok annyira hiteles, h a véleményem megkérdőjelezhetetlen.

Ne akarjátok érteni, ezt érezni kell, hajrá!
youtu.be/F4mgxLG756g?t=4m52s
Subba Jó reggelt, amúgy 2017.06.23 11:13:25
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.23 12:56:53
Az RTL Goldra érkezik majd Nádai Anikó, a VV egykori szereplőjének Maunikasó-utánérzése (ami eleve egy utánérzés volt, de itthon bevonult a köztudatba/nyelve, szóval ez van) aminek a címét hallva sajnos nekem az Anikó golden shower ugrik be, az meg kurvára más műfaj,de nem…..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.22 21:39:23
ripost.hu/cikk-tv2-konkurencia-verseny
Érdekes, h tévés blogként erről nem számoltok be, ja, h azért, mert TV2? Ez csak titeket minősít.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.18 08:37:30
Subba Bárom 2017.06.14 22:41:05
Mind én vok B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.17 11:16:03
@SunyiSanyi: Elég egyértelmű, h ki van a képen, hiszen a képen olvasható a neve, én nem lehetek ő, így nem is szerepelhetek a képen, pont ezért kínos a pojénkodásod, ami valójában ~10-15 sor baromság.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.17 11:25:24
@vitéz Beverneky: Neked „i pad"-od? Még leírni sem tudod normálisan a nevét,...de persze én mindent elhiszek, csak nem neked.
A 28 éves nő meg nem az anyád, hanem a húgod, mondjuk felőlem aztán nyugodtan megbaszhatod.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.17 11:26:40
@SunyiSanyi: Még valami?
Subba Vótmá: Klutty 2017.06.16 23:17:41
B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.17 11:07:33
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.12 23:44:16
Hahahaaa, ezen a videón akkorát nevettem, h nem, pedig már egy héttel ezelőtt sem volt vicces, mikor a Blikk elsőként lehozta. Oké, a Blikk az Blikk (mindig ébren), a Subba meg leginkább egy betépett teknősre hasonlít, ami csak szédeleg a neteken, de végülis nem baj, jobb később, mint soha, ugye.
A román-magyar meccset cinkelő videó százszor jobb, mondjuk nem csoda, hiszen azt nem egy lipsi kínlódta ki magából, hanem olyan, aki érti is azt, amit néz.

-Tomi bazdmeg, hallod, érted, tegnap éjjel támojgok haza a romkocsmából és nem elmegy előttem az éjszakai, a következőn meg nem volt ülőhely, faszom, teljesen offon vagyok, köcsög BKV.
-Neeee Dávid, komolyan? Pedig én azt olvastam, h Magyarország erősödik.
-Hahahahaha, Tomi bazdmeg, ez mekkora pojén volt, ááá gecc, adom, plusz1, ment az ápvót. Csapj bele! Ts-ts-ts-ts, ezaz haver. Úram atyám, te hogyan tudsz ekkora pojénokat mondani? Istenkirály vagy ember! Te, amúgy ma mi a szar lesz az értekezleten?
-Nem tudom, de az előbb Fruzsi 3 doboznyi szerződést baszott le az asztalra, majd beszart alatta szegény.
-Na és segítettél neki? Melle is van, segge is van, ha a műtét sikerül fel év múlva farka is lesz, igazi lipsi álom.
-Dehogy segítettem, hiszen azt olvastam, h Magyarország erősödik.
-Áááahhháááhááááá-hááá-hááá, ez nemigaaaaaz, megint mekkora pojént toltál, és nem is számítottam rá, mert ki gondolta volna, h ez jön, anyám bazdmeg, teljesen kész vagyok tőled öregem. Csapj bele! Ts-ts-ts-ts, ó bazdmeg, mindjárt leszoplak, annyira jó vagy.
-Na oké, nyugodj már le, hugyoznom kell, jössz?
-Miért? Egyedül nem bírod tartani a faszod? Pedig én is azt olvastam, h Magyarország erősödik.
-Áhhháhhháhhá-nyííííhihííí, neeee, behugyozok baszod, hallod, te is vicces vagy ám, értem, Magyarország erősödik, de én nem bírom el a faszomat....áhhháhhá. Csapj behhehelee! Ts-ts-ts.
-Jajj a kurva életbe, a hasam, hallod, minden szarra ezt a Magyarország erősödik szöveget toljuk, akkor kibaszott viccesek leszünk. Csak úgy repkednek majd a plusz1ek, ápvótok!
-És ha emiatt lesz olyan, aki hülyének néz minket?
-Fideszbérencek, szard le őket! Mi lipsik mindig, minden körülmények között leszopjuk egymást.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.13 16:49:40
@Hugyecsek Máté: „kurvára nem vagy se vicces se jópofa, egy erőltetett szar trollkodás amit művelsz, már nagyon unjuk.”

Unjuk? Ki? Te meg a hangok? Vagy a travitól átvetted a házmesteri posztot?
Óha, se vicces, se jópofa nem vagyok, ez milyen szomorú, de állj, hiszen itt vagytok ti, akik viccesek (nem) és jópofák (nem) vagytok.
Figyelj csak bogaram! Én nem azért kommentelek itt, h te jól érezd magadat. Fogod? Én szarok a plusz1-re, ápvotra meg az adomozásra.
Értem én, h hithű lipsihez méltóan te nehezen viseled, ha a véleményeddel ellentétes állásponton vagyok egy adott témában, és ezt trollkodásként éled meg. De én ezzel nem tudom mit kezdeni. Elsősorban neked kellene felismerni, h egy tetves véleménynáci vagy. Amint ezzel megvagy, utána máris sokkal színesebben fogod látni a különböző kommenteket. Lépj hát a helyes útra, és csatlakozz a többségi társadalomhoz!

„Mért nem fogod magad és mész el a picsába innen jó messzire? Senki nem szeret téged. Haszontalan here vagy. Az ilyen minek él?”

Ha többé nem jönnél a subbára, akkor soha többé nem látnád, amit írok, problémád megoldva, mert ez megint a te poblémád nem az enyém.
Szóval Isten áldjon, a 444-en jó helyed lesz!
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.13 16:57:20
@Georges: ”Ajjaj! Valakinek nagyon fáj valami! A partra vetett hal vergődése elkezdődött? Meg "aki érti is, amit néz"? Persze te nem értesz semmit, ezért nézel fel olyanra, aki ért valamit.”

Már megint zagyvaságokat írsz bazdmeg, légyszives kérj már meg valakit ott a közeledben, aki mentálisan jobb állapotban van, mint te, h segítsen neked kommentelni!
Aw B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.11 16:12:27
B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.10 23:26:36
@Döglött Keselyű: „Szegény Sasjózsi isten nyugosztalja...”
Megdöglött a vén sikkasztó, ó, bocsánat, adócsaló? Nem is tudtam róla, ez számomra egy örömteli hír, köszönöm, h megosztottad velem.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.10 23:46:03
@vitéz Beverneky: „ne irigykedj, te most is vagy olyan kínos mint ők, de legalább nem vagy vicces.”
Komcsikám felébredtél?
Persze, vagyok annyira kínos, mert le mertem írni a véleményemet a szarháziakról, neked meg ez nem tetszik, te gyökér.
Nos, szarügy ám, h másnak is lehet véleménye, ugye komcsi?

„ők megpróbálják viccesen felfogni a véresen komoly, siralmas nagy magyat tolvaj nemzeti maffia valóságát.”
Viccesen? Nézd, én úgy gondolom, h aki egy Gálvölgyit, Kató nénit, Sasjozskát viccesnek talál, az pont jó helyen van ezen a Subba nevű trágyadombon, mivel ő maga is egy kupac trágya szellemi tulajdonságaival bír.
Egy ilyen egyén engem ne akarjon kioktatni bazdmeg, hanem takarodjon az RTL híradója elé böfögni meg fingani, és közben kiabálja azt, h „le a maffiaállammal”.
Világos számodra amit írtam, te büdös gyökér?
Akkor ehhez tartsd magad, és majd akkor szólj hozzám ha megszólítottalak!

„ja és az általad felsorolt "komcsik" összesen nem keresnek annyit mint egyetlen tizedrangú nemzeti focista, nembeszélve a stricijeikről.”
Ja, és ez igazolja azt, h Gálvölgyi kurva vicces? Vagy Sasjozska? Vagy a többiek, akiket felsoroltam? Lófaszt igazol, azt.
Akkor meg mi a kurva anyádért írsz nekem ilyen, a proli kirohanásokat is megszégyenítő szarságot?
Most pedig takarodj az anyádba, te vén csoffadt szar!
 ..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.10 10:16:27
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.10 10:39:39
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.10 19:02:28
Hogy terelnek má'..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.09 13:15:59
@Georges: „Ez mitől weblap, te imáTTTTTkozós balfasz?”
Ha nem az, akkor mi a kurva anyád bazdmeg?
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.09 13:19:09
@lábatlan: „Te teljesen hülye vagy bazdmeg! :) nem nem olyan kicsit, hanem totál!”
Te meg anyád apja, akit még tavaly félholtra baszott egy kecskefejű törpe.
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.09 13:21:37
@vénkujon: Nincs olyan, h ősapa bazdmeg, de ezt már leírtam neked. Menj már el egy orvoshoz!
Demcsák Zsuzsa kilenc évi meló után hagyta ott a TV2-t nemrég, (itt meg is írtuk, hogy miért) és nagyon úgy nézett ki, hogy nem is fog a médiával foglalkozni, hanem más pályára lép. De akit a képernyő szele egyszer megcsapott ugye, azt nehezen ereszti, ennek megfelelően várható volt, hogy megkeresik…..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.06.09 13:12:41
@Arckönyves biztatasért környörgő lelkinyomorék: tény, h elég sok közös vonás van bennük, csak Zsuzskáért még nem jött el az ő milliárdosa.
i.imgur.com/5tT2ytp_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high
Subba Subba másnap 2017.06.04 12:34:34
Akármelyik is vagy B)..
Subba Kedd! 2017.05.30 06:57:50
Csatt B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.05.30 16:25:45
@Hugyecsek Máté: „azért haragszol ennyire a biciglistákra mert a majomházban ahol felnőttél senki nem tanított meg biciglizni mert az egyetlen kismakit aki tudott széttépte egy bicigliző medve”

Nem tudom mi az anyátok picsájáért érzitek úgy, h ti született humoristák vagytok bazdmeg.
Te inkább takarítsd továbbra is a ganét a disznók alól, az való neked, a humorizálást meg felejtsd el, te béna fasz.
Subba Hapcitüssz 2017.05.23 21:18:38
Csavarta az orrát B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.05.24 11:06:22
Omg, milyen kis idegesek...
Vigyázz, hosszú B)..
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.05.21 23:18:04
@Döglött Keselyű: „Összetetszik foglalni egy mondatban? Ennyit nem tudok olvasni. Még csak elsős vagyok. :S”

Szopjatok le mind!
Dr. Szopjatokle Mind w0rKLu399uSrmQSczgID 2017.05.21 23:20:42
@lábatlan: „Házmester:)”

Szopd le őt is, a postás után már úgyis mindegy neked!