Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiatal tanulmányozó

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, kedves olvasók! Az én történetem Jehova Tanúival kapcsolatban a következő. Még a történetem elején leszögezném, hogy sem a Tanúkat, sem a tanítókat, sem pedig a katolikus egyházat nem akarom bántani és nem is haragszom rájuk. Az időben lehet, ugrálni fogok kicsit, mert hét hosszú…..
Fiatal tanulmányozó 2018.01.01 20:25:58
@a századik juh:
Kedves Századik! :) Nagyon jól összefoglaltad a gondolataim, így nem is szaporítanám tovább a szót, de még csak annyi, hogyha Jehova a szép öltözéket akarja mindenhol, akkor az otthonunkban is legyünk öltönyben illetve szoknya habosbabos blúz kombinációban. :) Kedves Szabóné: Egy farmer és felső is lehet egyszerű és tiszta, nőként szerintem nem annyira fontos a szoknya, mert ez valójában az emberi szemeknek fontos csak, Istennek jók vagyunk egy farmerben is. Ha valaki elfogadja önmagát farmerben is, akkor nem érzi magát jobban egy szoknyában se. Miért baj az, ha nem akarok egy gyülekezetben olyan ruhában feszengeni amiben nem érzem jól magam? :) Elnézést ha picit csípős voltam, nem annak szántam és senkit se akartam megbántani. :)
Sziasztok kedves olvasók! :)Előre is elnézést kérek tőletek ha túlfűszerezem ezt a bejegyzést személyes érzésekkel és gondolatokkal, de úgy érzem, hogy picit én is érintett vagyok most.A nagyon kedves úriember köszönt minket amiből érezhetjük, hogy "fontosak" vagyunk és…..
Sziasztok!!Egy új rovattal jelentkezünk nektek amelyben a JW TV aktuális havi adásainak néhány morzsáját elemezzük sajátos szemszögemmel és stílusommal. Kis bevezetés a JW TV-s élményeimhez és megfigyeléseimhez:..
Sziasztok kedves olvasók! Az előző blog bejegyzésemből megismerhettetek, ismét én vagyok. Ezt a bejegyzésem próbálom megfűszerezni sok-sok humorral, mert tudva az előzményeket ez egy kicsit vicces helyzet volt, de ki-ki hogyan látja. Szerintem nagyon-nagyon humoros szituációba…..