Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenusKa

31 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BenusKa ^^ BlóÓógJa. Update 2008.06.08 12:59:00
Nagyon régen írtam...Kurvára szeretem a Timit :'( (L) mindenkinél jobban. Basszus pénteken majdnem elbőgtem magam Ady tér felé :D Bonnie(L)Lássuk csak lassan itt a szóbeli érettségi... hát egy kalappal nekem, mert nem mennek :Dpedig max pontosok jól esnének :DKépzeljétek semmiből…..
BenusKa ^^ BlóÓógJa. Update 2008.06.01 19:16:00
Nah most jó sokáig nem írtam semmit sem....Pedig történtek dolgok.. dillemmában vagyok 1 dologban is amiről nem szeretnél beszélniaz érettségi jó sok mindent tönkretesz szabadidőt, barátságot, magánéletet, szülőkkel való viszonyt, testvérrel egyaránt...Kedden infó érettségi…..
Íme megérkezett a népszerű Hooligans 7. stúdióalbuma, ami követi a Bohémélet által megkezdett utat, csak úgytűnik egy visszalépés volt, mert a lemez sokkal gyengébb mint a fennt említett album, amely a banda 2006ban megjelent előző albuma.Pár adat előjáróban:Megjelenési…..
BenusKa 2008.06.01 19:07:09
Amikor megírtam nem voltam beszívva csak már elég sok ideje foglalkozom zenével, hogy tudjam, hogy melyik cd kiemelkedő zeneileg. Mivel 8 éve gitározom ezért tudom, hogy milyen minőséget képviselnek a gitártémák, 3negyed évig volt zenekarom is, emiatt, tudom, hogy milyen összerakni a számokat, résztevettem dobtéma komponálásban is, próbálkoztam a gitárhoz megfelelő ritmus találni ezután egyeztettünk, hogy milyen legyen a dobtéma.
Na de, hogy a Hooligans mit ért el ? Lássuk csak, ha megtudnak írni egy slágergyanús dalszöveget akkor majd énis meghajlok elöttük, kár, hogy egyik slágerüket sem ők írták. Nyertek 1 viva comet díjat, wow. Alvin és a Mókusok is nyertek egyet. 1-1. Az összes dalszöveget ők készítették. 16 éve létezik a zenekar ! Mikor még nemis gondolta a Hooligans, hogy együtt fog zenélni, Alvinék már koncerteztek ! Nem Alvinékat istenítem nekik is vannak hibáik, csak az a baj, ezzel az új Hooligans anyaggal, hogy nincs rajta semmi kiemelkedő ami hátán vinné a cdét. A Hotel Mámor és a Félember nagyon ütöttek a Bohéméleten ! Ilyen dal az új lemezen nincsen ! Az első single kiválasztása is egy szakmai malőr ! Egyáltalán nem a legjobb számot választották ki hozzá !

kedves valentin15, nekem sincs semmi bajom a Hooliganssal, padtársam imádja (hooligansboy), énsem vetem meg, viszont, Alvin az punk, a Hooligans pop, ilyen hangszereléssel nem lehet nevezni rock zenekarnak, hiába van ott a gitár és a dob. A pop populárisabb mint a punk, nyomják a médiában, rádióban, a tévében, Az ilyen zenekarokat a média gépezet nyomja! ( pl: No Thanx... 0 zene, de mégis sikeres ).

kedves danneee, köszi, hogy írtál, azt azért szeretném kifejteni, hogy a letöltés csak 1 lehetőség, hogy meghallgasd milyen a cd, utánna ha tetszik érdemes meglátogatni egy közeli zenekereskedést az új Hooligans albumért. Semmit sem kötelező letölteni! Ha továbbadod abban az esetben illegális is! Ez pl nem az én feltöltésem, ez csak 1 link.
Mivel csak link és csak az oldalra van kitéve és nem feltöltve ezért nem bűncselekmény. Vagyis ami itt van az teljesen legális, letöltöd.. meghallgatod... nem tetszik letörlöd, tetszik: megvásárolod.

Ez a kritika egy saját vélemény, novemberben jön az új Alvin és a Mókusok lemez és lesz 1 összehasonlítási alap. Ennél a lemeznél nem lesz nehezebb jobbat készíteni, de meglátjuk !

Mindenkinek szép napot !
BenusKa ^^ BlóÓógJa. Beteg 2008.05.23 20:15:08
Ma sikerült reggel összesni mert leesett a vércukrom.. keddig írt ki az orvos, de kedden meg infó érettségim lesz....arra be kell mennem, faszán betegen segáz...90% fölé kell írnom... muszáj.. szorítást kérek.Most fekszek a betegségtől sajna és kúrálom magam.....
Furcsa megmagyarázhatatlan érzéseim vannak magammal kapcsolatban....Erről senkinek sem szeretnék beszélni, igazából mintha megint kezdenék bekattani, vagy vmi fura.. :S.. nemtom...majd eldől...Elkezdtem Doktor House-t nézni német tételek mellett igazán vérpezsdítő tud lenni az…..
BenusKa ^^ BlóÓógJa. Baleset... 2008.05.16 21:46:00
Ma késő délután mentem haza biciklivel és a zebrán mentem ám, ami ugye nekem előnyt ad...és 1 bekanyarodó autó pedig elütött! Én meg fejjel az aszfaltba... rohadtúl fáj a fejem...és ez a f*szkalap továbbhajtott, megtagadta a segítségadást.. ami ilyen helyzetbe…..
Jelentem: Dean meghalt... ahogy várható volt.Szóval utolsó előtti részben Bela, az utolsóban pedig Dean és Ruby halt meg...Rubyt Sammy ölte meg miután beleköltözött Lillith és rászabadította a pokolkutyát Deanre akit az szétmarcangolta...Maradt Sammy és Lillith párharca a 4.…..
Ps-ben készítettem egy új képet :) itt megleshetitek:http://xmyheroine.deviantart.com/art/Avril-Lavigne-Wallpaper-85744421Avriles háttér remélem tetszik ! ;)..
Ankou - Fiatal Voltál Get your own valid XHTML YouTube embed code Fiatal voltál tizenhat éves Hatalmas buli volt a barátnőd nézett Átültök hozzánk a haverról kérdez Szomorú vagy és mégis olyan édes Dumáltam veled erről meg arról Mindketten szédültünk az alkoholtól Volt…..
Nah lássuk csak, ma volt az első nap az érettségi után a suliban...hát kellemes volt.. sok nevetéssel, tesózással(L), röhögéssel, tesi focizással a lányokkal és persze Balázzsal, egy félreértéssel... Ági azthiszi, hogy kárörvendő voltam vele :S totál nem.... de ő tudja ;)..…..
Szeretnék köszönetet mondani, minden olvasómnak, hogy a tegnapi nem során a blog átlépte a 100 látogatót, ami 1 hét után számomra egy nagyon jó eredmény :) Szóval köszönöm! Szeretném, hogy aki csak tud az mindennap nézzen be, mert szerintem nem uncsi a blog :) és olvassgasson.…..
Get your own valid XHTML YouTube embed code A legjobb magyar punk-rock zenekar: Alvin és a Mókusok. Erre a zenére nincsenek szavak, olyan fan vagyok, hogyha meghallom ezt a számot, akartalanul is éneklek és tombolok ! :D Zenekar Tagjai: Alvin: Ének/Gitár Viki: Ének/Bass Gergő: Dob A…..
A rész címe: No Rest For The Wicked lesz. Ez a sokak által várt évadzáró epizód. A brutális !!! 15. rész után jött a promó és mindenki padlón van, pontosan az állak. Az enyém is.... A promó alapján, az idő letellik és Dean az alku szerint, meghal... a képsorok is ezt…..
1891-ben az USA-beli Georgia államban egy házat furcsa jelenségek háborgatták. Ajtók vágódtak be, csengők csengtek és bútorok mozogtak minden látható ok nélkül. Egy Walshingham nevű farmer lakott benne a családjával. Először nem izgatták őket a kísértetjárások, mivel azt…..
Nah új napra ébredtünk, valaki jól aludt, valaki kevésbé, hát én még a nyakam is elfeküdtem, de ez semmi ahhoz képest ami ma éjjel történt...éjjel 2kor körül arra ébredtem, hogy nyikorog a lépcső... tudni kell, hogy nekünk 2 emeletes házunk van és 1 lépcső van a két szint…..
Nah az utbbói 1-2 hónap során jöttek ki a jobbnál jobb cdk, amik átlagon felülien sikeredtek. Mindenképpen próbáljátok ki ezeket: Millencolin - Machine 1536 Crazyfists - The Tide And Its Takers (Advance)From First to Last - From First to Last Story Of The Year - The Black Swan Forever…..
Nah kéremszépen, sok ideje ismerem ezt a videót, sztem már lassan 1 hónapja... és egyszerűen ez a srác szánalmas.. :D Tök jól ellehet rajta nevetgélni :D.... Oké, hogy hagyjuk békén Britney-t de azt másképpen is ki lehet fejezni :) Amúgy már egy idei filmben (Meet The Spartans)…..
Nah, ez egy érdekes dolog lesz a blogon, remélhetőleg be fog indulni a dolog és kis idővel özönlenek majd az infók különböző érdekes dolgokról, legendákról, természetfeletti avagy megmagyarázhatatlan dolgokról, persze ha az érettségi mellett lesz időm, nyáron biztosan lesz sok…..
Megvolt a német is...Megoldások ide érkeznek majd...http://oktatas.origo.hu/20080509/nemeterettsegi_-_reformokkalNah lássuk csak, mosthogy, egy időre végre kicsit megkönnyebültem, de sztem brutálisanalulteljesítettem magam... ez a német + 1 szövegértés engem kicsinált :S...A…..
Megvolt az angol.. -.-'...Megoldások:http://oktatas.origo.hu/20080508/angolerettsegi_megoldasokhát :D... kezdjük azzal, hogy, itthon megírtam a 2005 tavaszi > 88% 2005 őszi > 92% 2006 tavaszi > 82% 2006 őszi > 90% 2007 tavaszi > 92% 2007 őszi > 94% -ra ...…..
A méltán egyre jobban elismert Supernem zenekar 3. stúdiólemeze 2007 novemberében jelent meg, és az évvégén akkorát robbantott vele, hogy csak na ! Nyugodtan mondhatjuk, hogy a 2007es év magyar korongjai közül a legjobban sikerült, a rajongók körében nagy tetszést aratott, rengeteg…..
A visszaszámláló 1nél tart :S... Holnap angol középfokú érettségi, kemény lesz, remélem megértem egy jó 5ösre :) 90%+.... :S kéne... sztem nem lesz meg :( DE NAGYON REMÉNYKEDEM....Pár ismerősőm aztmondta, jó lett nekik a töri érettségijük, hát gratulálok nekik ! :)Holnap…..
Nah, ma május 6.-a van. Nagyban tart az érettségi időszak, ma írták az érettségizők a matek érettségit, akikkel eddig beszéltem azok aztmondták, hogy nem sikerült nekik jól... az eddigi hírek alapján a magyar érettségik jók lettek az országba várjuk a…..
Nah május 5.-e van, ezzel együtt 3... sajnos 3 nap van hátra az angol érettségimig...Akik most mentek ma irodalomérettségire azoknak sok sikert!Nah ma fél10kor keltem fel, kissé szar állapotban voltam xD...már 3napja nem csináltam meg a hajam hegyesre és úgy néztem ki mint 1 pulikutya…..