Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jean Moriarty

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
Jean Moriarty 2017.05.16 17:10:33
rtl.hu/rtlklub/reggeli/kielemeztuk-a-hazassag-elso-latasra-parkapcsolatait

Hihetetlenek...Rozs Erika egy vicc (a megjelenésén külön röhögtem, ő nagyon *szexuál*pszichológusnak akar tűnni), Gaál Viktor értelmesebbnek tűnt, de megint csak a bűnbakképzés és a mellébeszélés megy az ő részéről is.

@tingli-tangli: Tökmindegy, milyen teszteket végeztek, ha mondjuk csak kb 20-30 jelentkezőből raktak össze 3 párt, ahhoz végképp nem kell a tudományos rizsa. Ez az egész módszer TALÁN akkor működne, ha 1 emberre százas nagyságrendű lehetőség jutna, ehhez képest az első rész alapján 8 nőből és 8 pasiból hozták össze a 3 párt. Aki ehhez így, ebben a formában a nevét adja, az számomra tévés személyiség lehet, de szakember nem.
A párterápián végzett munkásságukat már nem is említem, az elsőben ágyúval verébre (az, hogy Rozs Erika szépen rövidre vágta Zoliék barátkozási kísérletét, se a műsornak, se az érintetteknek nem tett jót szerintem), a másiknál semmi kontrolljuk nem volt az események fölött.
Lilian&Balázs: Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti…..
Jean Moriarty 2017.05.11 16:36:41
@csincsilla72: holhol?linket pls
Jean Moriarty 2017.05.12 19:39:40
@csincsilla72: igen, úgy tervezem:)
Kinga&Robi: Mivel az együttlakás nem vált be, a pár utolsó (utáni) esélyként Robihoz utazik. De ez másfél órára van Budapesttől, borzadozik Kinga, wellness-szállónak tök király, de itt lakni és innen járni be Budapestre, na azt azért nem. Szakértőnk szerint ez márpedig nem lehet probléma, mert…..
Jean Moriarty 2017.05.10 16:14:00
@nathalie: miss me? :)
<3 :)
Jean Moriarty 2017.05.10 16:55:34
@nathalie: úgy-úgy:)
Adri&Doma: Breaking news, az álompárnál sz@r került a palacsintába, de ha ennek fejében most az évad végén az lesz a csavar, hogy a másik 3 pár boldogan él, amíg meg nem hal, akkor ha lenne tévém, kidobnám az ablakon. Szerencsére nincs és természetesen a műsort sem nézem.…..
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
Jean Moriarty 2017.05.08 13:47:09
@MolnarErik: a Holdas sztorihoz: de olyan fárasztó és esetlen volt, ahogy előadta. Konkrétan ez volt az a pont, amikor megsajnáltam. De rögtön eszembe is jutott, hogy senkinek nem fogtak fegyvert a fejéhez, hogy jelentkezzen egy ilyen műsorba.
Jean Moriarty 2017.05.08 15:09:24
@Warlimont: értelek, szerintem is alapvetően jólelkű ember lehet, csak ez a pózőrség ne lenne, főleg ennyi idősen. Az alkohol lehet h segítene ezen:)
Jean Moriarty 2017.05.09 09:02:13
@#szájbergyerek#: szerintem az ott nem aggodalom volt, hanem eltrollkodta a szitut (ez Zoli reakciójából kiderült) amiből azért lehet következtetni sok mindenre a cécó komolyságát illetően.
1x01 - A gyűrűk szövetsége Az első percek azzal telnek, hogy az Rtl szakértői (egy tanácsadó szakpszichológus, egy klinikai szakpszichológus, egy szexuálpszichológus és egy pszichológus) igyekeznek meggyőzni bennünket arról, hogy naggyon komoly tudományos alapokon nyugvó munka…..
Jean Moriarty 2017.05.08 16:33:22
@Gabba: :) igazad van, nagyon romantikus:)
@breeko: @Natura Qua: köszi, a FB-os Tamásnak is!