Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illegal beauty

238 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani Bonprix kuponomból választottam egy fehér kötött szoknyát, egy fehér feliratos pólót és egy fehér sportcipőt. A három közül a sportcipő lett a kedvencem, konkrétan hetekig le se szakadt a lábamról, annyira kényelmes, Rómába is csak ezt az egy cipőt vittem és tökéletes volt! Egyszer sem…..
Ebben a bejegyzésben szerettem volna összegyűjteni a leggyakrabban használt bőrápolással kapcsolatos szavakat, kifejezéseket, hogy picit könnyebb legyen eligazodni ebben a hatalmas témakörben. Természetesen ezeket is még a végtelenségig lehetne ragozni, de nekem most is az a célom, hogy egy laikus…..
Arra gondoltam, hogy a mai bejegyzésben összeszedem, hogy milyen alap bőrtípusok vannak, hogyan tudod megállapítani ezt te otthon magadnak, illetve, hogy miket kell szem előtt tartani, és milyen bőrápoló termékeket érdemes használni egy-egy bőrtípusnál. Természetesen ez egy óriási téma és rengeteget…..
Már egy ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy a teológiai egyetem után szeretnék még valamilyen kapcsolódó képzést elvégezni. Arra jutottam, hogy a coaching áll még a legközelebb ehhez a témához. Első körben csak egy tanfolyamot szerettem volna elvégezni, hogy lássam, mennyire tetszik, mielőtt…..
Én a várandóságaim alatt a nadrágokon kívül szinte sosem vettem kifejezetten kismama ruhát. A legtöbb nem is volt divatos és természetesen rendkívül túlárazott volt, tisztelet a kivételnek. Szerintem simán lehet várandóság alatt is olyan ruhákat találni, amik csinosak és teljesen megfelelőek a…..
Már rengeteget hallottam az Estée Lauder Double Wear híres-neves Stay-In-Place alapozójáról, nagyjából mindenki pozitívan nyilatkozott róla, megemlítve, hogy egy erősebb fedésű alapozóról van szó és nem feltétlenül mindennapi használatra való. Bevallom én még nem próbáltam, mert most éppen a Lancome…..
Mai alkalommal egy képes bejegyzést hoztam Nektek csupa kényelmes, szép, otthoni darabokkal :-) A ruhákat a Lascana cégtől kaptam és igyekeztem úgy összeválogatni, hogy valamennyire egymáshoz is passzoljanak. Az összes ruhát nagyon megszerettem, tényleg minőségi darabok, elképesztően puhák és…..
Arra gondoltam, hogy a mostani bejegyzésben összegyűjtök nektek pár saját tapasztalat alapján nyugvó hajápolási tippet. Igyekeztem olyanokat összeszedni, amit nem olvashattatok már hatszázszor, mint vágasd rendszeresen a hajad és szedj vitaminokat, mert ezeket tényleg sokan, sok helyen leírták már.…..
Sokan szeretnének elkezdeni sminkelni, de nem biztosak benne, hogy mi az, amire szükségük van, ráadásul akkora a választék, hogy teljesen el lehet veszni a termékek rengetegében. Éppen ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtöm Nektek a saját tapasztalataim alapján, hogy milyen eszközöket érdemes…..
Megvan az az érzés, amikor végre van egy kis időd és kedved is filmet nézni, a gyerekek is alszanak,  leülsz izgatottan, kezedben a távirányító, majd hírtelen beléd csap a felismerés, hogy jó, idáig eljutottam, de mi a csudát nézzek? Elkezdesz keresgélni. Ezt már láttam, ez uncsi, ez bénának tűnik,…..
A mostani bejegyzésben arra gondoltam, hogy összegyűjtök pár ötletet, amivel kicsit kényelmesebbé, és szebbé tudjuk varázsolni ezt az otthon eltöltött időszakot. Mivel a kialakult helyzet miatt a legtöbben most nem jutunk el a már jól megszokott szépítőinkhez, ezért ajánlok Nektek néhány alternatív…..
Vajon hogyan lehetséges egy 10 gyermekes családban egy kis énidőt tartani? Belefér egyáltalán? És ha igen, hogyan? Joób Dóri és Marci már 17 éve házasok, 10 gyermeket nevelnek, és úton van a tizenegyedik gyerkőc is. Nagyon kiváncsi voltam, hogy mi a titka a jól működő családjuknak, és hogy ennyi…..
Jómagam nagyon szeretek kreatívkodni, már egész kiskoromban beszippantott az alkotás öröme, engem teljesen ki tud kapcsolni. A gyerekkel is szeretetek csinálni ezt-azt, viszont őket valahogy nem igazán köti le ez a pepecselés... (5 és 3 éves örökmozgó kisfiúk :-D ) de azért időnként megkísérlem,…..
Az a helyzet, hogy mi édesanyák tudunk a legkegyetlenebbek lenni egy másik anyatársunkkal, könnyen mondunk ítéltet, vagy törünk pálcát valaki felett, mert az nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy mi.  Szerintem ott kezdődik a probléma, hogy ha valaki elmondja az álláspontját egy dologról, azt sokan…..
Azt gondolom, hogy a mostani kialakult helyzet mindenkitől megkívánja azt, hogy újra tervezzük az előttünk álló időszakot. Ez senkinek sem könnyű, sokunknak különböző módokon borította meg az életét a koronavírus miatt létrejött új szituációk és élethelyzetek. Mivel természetesen engem is érint a…..
Az előző cikkemben már említettem, hogy zsíros bőrrel rendelkezem, és sajnos ez alól a fejbőröm sem képez kivételt. Már ott tartottam, hogy két naponta mosnom kellett a hajamat, ami az én esetemben nem túl praktikus, mivel hosszú és sok hajam van, és két ovis gyerekem... :-D Szóval úgy döntöttem pár…..
Mint azt már a korábbi bőrápolással kapcsolatos cikkemben is megírtam, elkezdtem sokkal tudatosabban odafigyelni az arcbőrömre, aminek fő kiváltó oka többek között, hogy a miteszerektől a mai napig nehezen tudok megszabadulni. Most összegyűjtöttem Nektek 10 dolgot, amit én is igyekszek követni, és…..
Ugye mindenkinek ismerős a szituáció, amikor hazajön az oviből, suliből a gyerkőc, és a "mi volt ma? "  kérdésre a leggyakoribb válasz: SEMMI. A nagy semmi :-D Az óvoda és az iskola tipikusan az a hely, ahol soha semmi nem történik. Ugyan nekem még nem sulisok a gyerekeim, mindketten óvodába járnak,…..
Mivel közeledik a Nőnap, ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtök pár olyan dolgot, aminek biztosan örülnénk, ha valaki meglepne bennünket vele ez alkalomból :-D Nyilván ilyenkor elsősorban a férfiak szokták kifejezni nagyrabecsülésüket a hölgyek felé, de hol van az megírva, hogy ne szerezhetnénk mi…..
Nem rég kértelek Titeket instagramon, hogy írjatok nekem kérdéseket a szempilla hosszabbítással kapcsolatban, ugyanis 6 év után nagy nehezen újra rászántam magam, hogy elmegyek megcsináltatni a pilláimat. Sajnos az első elég rossz élmény volt, feszített, zavart, nagyon éreztem, hogy van ott…..
Jó szokásomhoz hívem idén is kigyűjtöttem az idei Oscar-gála számomra legszebb ruháit, bár bevallom őszintén egyiktől sem voltam különösen elragadtatva, de azért akadt így is pár említésre méltó darab. Az én személyes kedvencem Natalie Portman Dior csodája volt, szerintem fejedelmien festett…..
Ahogy azt már az előző bejegyzésben is megemlítettem, összeállítottam magamnak egy sokkal komplexebb, és több lépcsős bőrápolási rutint. Rengeteget olvastam a témában szakértői oldalakon, hogy mik azok, amik az én bőrömnek megfelelőek lennének. Nekem alapvetően nem problémás vagy érzékeny a bőröm,…..
Instragamon már áradoztam Nektek a Neutrogena Hydro Boost termékcsaládról, amivel még egy rendezvényen ismerkedtem meg, és azóta már többször is újra vettem a sminklemosó gélt, számomra az eddigi legjobb, amit próbáltam!  Neutrogena Hydro Boost tisztító gél  Amit a márka ígér: hatékonyan…..
Megtalálni a tökéletes alapozót majdnem olyan nehéz, mint megtalálni álmaid szerelmét... Passzoljon az arcszínedhez, legyen természetes hatása, ne legyenek benne káros anyagok, a pénztárcád se lássa kárát, és persze a bőrtípusodnak is legyen megfelelő. Nem könnyű dolog, de azért nem is lehetetlen…..
Manapság kismillió olyan alkalmazásba botlunk, amivel kicsit feltunningolhatjuk a külsőnket, vagy legalábbis egy kép erejéig eltüntethetjük a ráncainkat, pattanásainkat, óriási dús pillákat növeszthetünk, és egy pöccintéssel menő sminket is varázsolhatunk az arcunkra. Azonban a MakeApp alkalmazás…..