Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kátai Artúr

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején szögezzük le. A Köpönyegforgatók, mint zenekarnév legalább annyira rossz, mint a Tankcsapda. De mivel ott is a tartalom teljesen megváltoztatta viszonyunkat a névvel, így simán lehet, hogy a Köpönyegforgatók névről is pár éven belül nem egy gimnazista zenekar jut eszünkbe, hanem a profi,…..
Ritka manapság, hogy instrumentális rocklemezek jelenjenek meg, bár, ha jobban belegondolunk, ez soha nem volt trend itthon. Most egy 22 éves ifjú titán mégis úgy döntött, hogy ezen a rögös, sok elhullott tehetséggel szegélyezett, semmibe vezető úton indul el, és minden energiáját abba fekteti, hogy…..
Megjelent a legendás 1000 tagú zenekar, a Rockin’1000 új klipje, amit a Mont Blanc lábánál vettek fel. Sok kérdést hallok ilyenkor. Ezt hogyan csinálják? Hogy lehet 1000 embert így összehangolni? Hogy veszik fel a zenét? Hogyan működik az egész? Elmondom. Mert ott voltam. Egy voltam az ezerből.…..
A hétvégén Kaliforniában lezajlott a Coachella fesztivál első fele, ezzel pedig kezdetét vette a fesztiválszezon. Ami ugye nettó marhaság, hiszen fesztiválok egész évben vannak, de akkor nevezzük nyári fesztiválszezon-indítónak a legendás amerikai bulicunamit. Te hová mész idén? Igen, tudom, unod a…..