Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sáros Hilda

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy Mike él folyamatos pechszériában, vagy a UPC-nek tényleg megvan az a szokása, hogy időnként megpróbál a hűségidővel rendelkezők esetében is díjat emelni, eufémisztikusan mondva: módosítani. Mike nem hagyta annyiban a dolgot, és volt is, hogy sikerült valami köztes megoldást találnia. Aztán…..
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
Sajnos elég egyértelműnek tűnik, hogy Krisztiánék hibáztak, amikor elfelejtettek befizetni egy Invitel-csekket, amin aztán megcsúszott az egész sztori. De vajon az Invitelnek és a követeléskezelőnek miért nem érdeke, hogy részletfizetésben kiegyezve megoldásra törekedjenek? Gondolják, ha 180 000…..
Sáros Hilda 2017.07.07 10:32:02
@RosszQtya: Ha jól tudom törvény van rá, hogy figyelmeztetést kell küldeni.
Ráadásul egyik cégnek sem érdeke, hogy egyből szerződésbontás legyen. Lehet be lehet hajtani egy kicsit nagyobb összeget, de hosszú távon veszteség.
Sáros Hilda 2017.07.07 11:05:00
@KaTe: Ezzel csak egy a baj..
- költözni volt pénze a poszternak
- arra van pénze hogy tovább fizessen egy nem használt szolgáltatást

Akkor arra is legyen pénze hogy befizesse a saját hülyesége miatt keletkezett összeget.
Fogadnál arra, hogy senki nem  hajlandó fizetni egy olyan csomag átvételéért, amit nem ő rendelt meg? Akkor jól el is buknád! Mert az élet tényleg nagyobb sztorigyártó, mint  Tolkien és George R. R. Martin együttvéve.  Kedves Hilda, Az alábbi történet van folyamatban, nem tudom, hogy mi a teendő…..
Sáros Hilda 2017.07.07 08:39:45
@Darth Revan: Ahhoz már némi IQ is kellet volna....
Sáros Hilda 2017.07.07 08:44:21
@nyúúlacska: Nekem úgy tűnik, hogy nem online vásárolták, hanem a boltban személyesen, csak kértek házhoz szállítást.
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Sáros Hilda 2017.07.06 09:03:31
@Kondom Keselyű: Sok mindent elmond az értelmi színvonaladról az hogy így értékelsz meg egy céget, mert valakinek nem teljesítette a kívánságát.

Neked van saját céged? Ahol a saját pénzed teszed kockára minden nap??
Sáros Hilda 2017.07.06 10:18:18
@Kondom Keselyű: "fel ora alatt megtanulsz 1-1 szakmat,egy het utan mar minden profi leszel."

Azért megnézném, ahogy te fél óra tanulás után felépítesz egy házat (kőműves szakma), bevezeted az áramot (villanyszerelő szakma), bevezeted a gázt (gázszerelő), bekötsz egy padló fűtést, felépíted a etetőt (ács), elkészítesz egy full konyhabútort, beépített szekrényeket (asztalos).
Ezek leírva szerinted 2,5 - 3 óra tanulással elsajátíthatóak.
Hát nem hiszem hogy sok ember szívesen lakna abban a házban.
Sáros Hilda 2017.07.06 10:35:46
@Kondom Keselyű: Hatalmas érvek.. Látszik az IQ-d kevesebb mint a nicked betűinek száma..
Június 15-től egységes lett a roaming az EU-ban. Végre nem lesz egy vagyon a telefonszámlám, ha külföldre utazom! Juhéj! Gondolta az egyszeri telekomos ügyfél. Aztán meglepődött. (A témával kapcsolatban képbe kerüléshez ajánlom az Indexes szájbarágót.) Tisztelt Homár Hilda! Mivel nemsokára meg…..
Sáros Hilda 2017.07.06 09:34:53
@Darth Revan: Ja.. megnéz egy optimalizálatlan weboldalt, és husssss adatkeret.. :)
Igaz, ami igaz, az OMV honlapján van bőröndös akció meg utazós akció, de kuponos akcióról  egy szó sincs. De vajon miért postáztak szép műnyomó papíron ilyesmit, ha nem is volt? Vagy ha volt, akkor miért nem tudta olvasónk kihasználni? Rejtély rejtély…..
Sáros Hilda 2017.07.05 09:51:35
@Darth Revan: Sztem alap helyzetben simát tankol... de úgy gondolta a +5Ft megéri a jobbbik üzemanyag.

"na de nem számít, a jobbik lőré majdnem annyiba kerül, mint a sima, hisz van kuponom."
Sáros Hilda 2017.07.05 11:49:53
@Rejtélyes: Nem tudom menyire örülnék neki, ha egy minimálbéres, unott benzinkutas elkezd egy csővel matatni a kocsimnál.. mert mi van ha mondjuk beleszakítja (volt már ilyen a történelemben nem is egyszer)
Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy…..
Sáros Hilda 2017.07.04 14:46:51
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Sáros Hilda 2017.07.04 10:57:47
@Bendeguz..: Aha.. csakhogy a T-s rendszerbe is látni kell, hogy mikor, milyen formában ment ki a figyelmeztetés.. ezt hívják zárt rendszernek.
És hogy ez működjön, bizony le kell fejleszteni (ami pénzbe kerül), üzemeltetni kell( ami pénzbe kerül), és ügyfélszolgálatot kell fenntartani a reklamáló ügyfelek miatt (ami pénzbe kerül).
Betti beleesett egy az utcán kikötött, de majd egy éven keresztül nem mozdított bicajba. Először csak szemezett vele, később szerelmes levelet tűzött rá, hátha eladja a gazdája, végül aztán, amikor semmi reakció nem jött rá jó ideje, megpróbálta a hivatalos úton megszerezni.…..
Sáros Hilda 2017.07.03 15:30:41
@Darth Revan: Ha én 4-5 hónapig nem használom (pl télen), és felé sem nézek akkor tavaszra elviszik a bringámat? Micsoda öröm lehet ott lakni.
Sáros Hilda 2017.07.03 15:53:22
@Darth Revan: Nálunk kimondottan kérik hogy a mélygarázsban tárolják a bringákat, ne pedig a folyosón. (mert azért büntet a katasztrófavédelem) De sok hülye mégis inkább a folyosó tartja.
Sáros Hilda 2017.07.03 18:19:18
@metal: "Ott van benne, hatósági engedéllyel."

Tehát akkor nekem van igazam mert én azt mondtam hogy rendszám.
Az alábbi sztoriban nem teljesen volt világos elsőre, hogy hol a bibi, hiszen elég egyértelműnek tűnt, hogy ha több, mint 7 személyes, és nem is 3,5t feletti a kocsi, akkor jónak kellett volna lennie a D1-nek. Aztán kiderült, hogy az ördög a részletekben lakik megint: olvasónk…..
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
Épp az ilyen sztorik miatt van az embernek az az érzése, hogy a bizosító társaságoknak csak addig fontos az ügyfél, amíg alá nem írja a szerződését. Onnantól aztán eltűnik a kellem és a báj, a határidők megnőnek, a válaszok ritkulnak, a gondoskodás szertefoszlik, és az ember egy szélmalomharcba…..
Sáros Hilda 2017.06.30 10:46:10
@Csokis: "Beballagunk az ocsmányirodára, és bemutatjuk az adás-vételit, hogy vegyék le a nevünkről az autót."

2017 van. Online feltöltöd az adásvételit és készen is van. Egyből megkapod a visszaigazolást is.
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Sáros Hilda 2017.06.28 10:43:13
@GiaMarie: Innentől kezdve mindenki azt mondaná, hogy hányingere van, ha 2 megálló közt akarna leszállni.
  Gyógyteákat nemcsak patikában és bioboltokban vagy drogériákban kapni, hanem piacon, 100 forintos shopban, sőt, akár a sarki kisboltban is. Ennek megfelelően a termékek minősége is széles skálán mozog. Kamillatea néven pl. vehet az ember szép, nagyfejű kamillavirágzattal…..
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
Ugye milyen szép harmonikus ez a szoba, és hívogató a vetett duplaágy? Na, Gergőék lakása egés biztosan nem így néz ki, köszönhetően az Ikea szállítóinak, akik jól otthagyták a régi ágyat, hiába volt kifizetve és az egész vásárlásba belekalkulálva az elszállítása. Kedves Homár! Szeretnék veletek…..
A Brands.hu állandó, na jó, visszatérő vendég nálunk, annyira, hogy  a panaszok mellett már külön "Hogyan szerezd vissza tőlük a pénzedet?" posztunk is volt róluk. Hát most itt a tippek-trükkök rovat következő eleme: mit teszel, ha a facebook-oldalon nyomasztás nem működött? Hát továbblépsz az…..
Sáros Hilda 2017.06.23 12:31:05
@KaTe: Gondolom itt már jóval a 14 nap után voltak.
Sáros Hilda 2017.06.23 13:01:26
@KaTe: Szerintem nincs boltja ott a cégnek. Gondolom az irodák vannak ott. Szóval szerintem egy darab eladó sem lesz ott. csak irodista.
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Zsombibácsi szegény valahogy teljes aszinkronban van kiszemelt szolgáltatójával, a UPC-vel: bármit is állít határozottan, a cég makacsul ragaszkodik az ellenkezőjét. A fura felállásból fakadóan például csak modemet vittek neki, hiába jelezte, hogy először madzag kéne, mert nála ugyan nincs kiépítve…..
Sáros Hilda 2017.06.22 12:05:04
@RosszQtya: Saját tapasztalat digiről alig 1 hónapja.

Sávszéleséget akartam növelni, a 100/100-ról 200/100-ra. Bementem az ügyfélszolgálatra, ahol közölték hogy elsőnek a weboldalon kérvényezni, kell hogy ezt akarom, és vizsgálják meg hogy lehet-e.
Hazamentem megírtam, és 20 perc múlva megjött a válasz hogy lehet. Visszamentem az ügyfélszolgálatra, ahol 5 perc alatt megcsinálták a papírokat.
Ha tudtam volna hogy ennyi idő alatt megvan a válasz, nem megyek haza, hanem ott megcsinálom a telefonomról.
Emag, külföldi székhelyű webshop, bekrepált háztartási gép, ezúttal hűtő. A vásárlással nyert egy kicsit levélírónk. A többit elég szemléletesen meséli el. Tisztelt Hilda! Sajnos, én is beleestem abba a hibába, melybe oly sokan. Csillog, - villog, és még olcsóbb is. (…..
Vannak olyan - jellemzően extrém sok ügyféllel bíró - cégek, amikkel kapcsolatban 2-3 hetente biztosan jön panasz, így általában már csak a nagyon extrém elemeket tartalamó sztorik kerülnek ki az oldalra. Ilyen cég a Magyar Államvasutak is.  Ez az eset is extrém, de a másik irányba kilengve zengi,…..
Sáros Hilda 2017.06.16 12:02:01
A fizető parkolás elsődleges célja elvileg a forgalomszabályozás, annak elérése, hogy a korlátozottan rendelkezésre álló helyet ne sajátíthassa ki senki egész napra, hanem amint végzett a dolgával, a lehető leggyorsabban hagyja el a terepet. Ez a pörgetés különösen fontos a kórházak környékén,…..
Sáros Hilda 2017.06.15 11:10:39
@Rohadt genya: aha..érdekes mindig akkor vannak az embereknek megváltó ötletei amikor egy vélt vagy valós sérelem éri.
Sáros Hilda 2017.06.15 11:35:01
@tothcsab: Aham.. és mégis melyik BKV járatnak a végpontja?
Ha jól tudom az 1-es villamosnak nem ott van a végállomása, és a 3-as metró is megy még pár megállót..
Szóval tévedésben vagy.. NEM tömegközlekedési végpont. Azt meg ki ne találd hogy a volánbusz pályaudvar miatt kéne oda P+R parkoló.
Sáros Hilda 2017.06.16 09:19:48
@Nouby: HU de megkaptam..
Tudod van egy nagyon jó mondás.. nem az a lényeg mit mondanak, hanem hogy ki mondja.. :)
via GIPHY Olvasónk azt írja, hogy webshoppal így még nem járt. Leírása alapján ez kisebb fajta csoda. 2 bődületes szarvashibát is sikerült elkövetnie: - csak utólag csekkolta cégről szóló véleményeket a neten- előrefizetést választott, bár ismeretlen votl a webshop. Elrettenető példa…..
Sáros Hilda 2017.06.14 16:00:48
@Dezsike: Pont ezért kell utánvétellel rendelni.