Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teéjesenmindegy

0 bejegyzést írt és 4497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
teéjesenmindegy 2020.12.02 22:04:44
@vackor1:
""Ismert buzibárban voltak, ezen IS felesleges vitázni."
Úgy néz ki, ebben nem volt igazam, bocs, de ez a lényegen nem változtat."

1, Tényleg nem változtat. Csak nem buzik voltak és nem buzibárban. Szóval házibuli, vagy háziorgia ahogy tetszik.

Sőt, a végén ki fog derülni, hogy a drog sem igaz, mert tényleg nehéz elképzelni azt az idiótát, aki elmenekül a táskájában a droggal.
teéjesenmindegy 2020.12.02 22:17:28
@Patreides: Értem, tehát lehet ilyen leszbi pár, és ezt az álombeli leszbi párt hasonlítgatjuk egy valóshoz.
Nos, elmondom, hogy amíg a leszbikus pár is emberekből áll, ott is van veszekedés, harag, megcsalás, bulizás, meg minden.
Mindenkinek megvannak a hibái.
teéjesenmindegy 2020.12.02 22:17:29
@Gábor Révész: "Nem így, hogy ebből is Lölő húzza a hasznot, de energetikailag nem elhagyható."
Akkor? Mész betonozni? Vagy csinálja a strabag?
Biztonságos utcák, munkalehetőségek, nagyszerű életminőség – ez csak három dolog azok közül, melyekért diploma után egy külföldi fiatalnak érdemes Dániában maradni...
teéjesenmindegy 2020.10.25 17:19:53
@Visceroid: Villamost mér..
teéjesenmindegy 2020.10.25 17:20:03
@padlogaz: Ja, az nekiállt és dolgozott. A többi meg pont ellébecol, eltartja valahogy a rendszer, de biztos isten, hogy nagyon tudják osztani az eszet a saját blogjaikon.
Az előző poszt óta Doktor Gődény magasabb fokozatra kapcsolt: október 13-án meghirdetett országos aláírásgyűjtési felhívására már több, mint 34 ezren adták meg neki az adataikat. De miért is? Gődény megtévesztő felhívásából úgy tűnik, mint ha a koronavírus elleni védőoltás kötelező beadásának…..
teéjesenmindegy 2020.10.25 16:54:04
@Exploiter: "És meghaltál?
Nem.
Tudsz élni?
Tudsz.
Akkor meg?
Ez van. Mit tudunk vele tenni?"
Gyere el ide, levágom a kezed. Tudsz élni, nem haltál meg, nem lehet egy szavad sem, te idióta.
Idegen nyelven élni nem is olyan egyszerű, de egy második (többedik) nyelv ismerete rengeteg lehetőséget rejt – no és persze jó sok kihívást is. Peti posztjából kiderül, hol tart 9 év angliai élet után és mi az, amivel kénytelen megbékélni...
Az észak-amerikai országban azt tanítják, hogy a szerelem az szerelem, nemtől függetlenül, a gyerekekben pedig nem merül fel, hogy a bőrszín miatt ne lehetne barátkozni egymással. Legalábbis ez a Juharszirup szerzőjének tapasztalata...
Ha nem a mi bőrünkre menne a játék, egész szórakoztató lenne a számháború a felek között. Még jópofább, hogy az egyik oldalon csak a Fideszes politikusok küzdenek, a másikon meg az ellenzékiek mellett ott az összes kormánynak dolgozó szakértő is, meg amúgy az egész világ.  Érvek, tények? Mármint a…..
teéjesenmindegy 2020.10.19 21:50:27
@white999: "Soha, semmilyen jarvanyt nem sikerult megallitani korlatozo intezkedesekkel"
SARS?
teéjesenmindegy 2020.10.19 22:09:19
@Közlekedő tömegközlekedő:
És? Akkor meghalt az összes öreg már, vagy most akkor mi van?
Vagy esetleg tényleg érnek valamit a korlátozások
teéjesenmindegy 2020.10.19 23:22:44
@NoNight: Jaja, érdemes utánanézni.
"az influenza A nevű vírusa okozott 1918–19-ben, és ami a Föld teljes lakosságának mintegy 3-5 százalékát[1] elpusztította. Már 1918-ban több áldozatot követelt, mint az egész első világháború."
Remek kis példa. Mennyi is a Föld lakossága most? 7,8 milliárd? 4% csak 312 millió lenne.
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
teéjesenmindegy 2020.10.15 22:26:26
@Ad Dio: Influenzásoknál szoktak kórházak megtelni? Jelen pillanatban 1555en vannak kórházban, 170en meg lélegeztetőn. Ilyen van az influenzaszezonban?
Aztán. " És ma már látszik a halálozásokból, hogy ahol megvan a 10-15%.os átfertőzöttség, ott már nincs kiugró terjedés és a halálozás is minimum egy nagyságrenddel alacsonyabb."
Ez úgy hülyeség ahogy van. Ember! Vannak gyógyszerek, amik hatnak. Vannak terápiák, mint a vérplazma. Ja, túlreagáltak mindent, hogy vannak lélegeztetőgépek. Nem azért csökken a halálozás, mert elérte a 15%ot az átfertőzöttség (sehol a világon nem érte el), hanem azért, mert mindent megtesznek, hogy életben tartsák az embereket.

És le lehetne szakadni állandóan erről a nyomorult halálozásról. AZ egy dolog. AZ meg egy másik dolog, hogy egy erősebb vírus után fél évig szarul vagy, ha nem is lesz maradandó sérülésed.
teéjesenmindegy 2020.10.16 09:44:36
@A kiló nem százat jelent.: Igen, láttam, sőt olvastam is a brit tanulmányt, ami szerint a covidtól való félelem miatt nem hívták a szívrohamosok a mentőt. Kapitális faszságnak tartom, de egyszer leírta valaki, aztán te túlragoztad, és azóta magadra hivatkozol.
teéjesenmindegy 2020.10.16 18:00:00
@Ad Dio: "ez a vírus egy új valami. De első találkozás csak egyszer van. Az eső találkozó már ma ltszik hogy sokkal-sokkal durvább volt mint a második. Szvsz prognosztizálható, hogy ez tendencia."
Szvsz pedig levonod a következtetést, hogy a kutya megsüketül, ha levágod a lábát, hiszen nem jön oda ha hívod...
Mi az, hogy az első találkozó? Nekem még az első sem volt meg. Meg másik 9,9 millió embernek az országban.
Mégis miről beszélsz? Van vérplazma. Van gyógyszeres kezelés, van léggép, vagy terápia. Az orvosok meg vért izzadnak, hogy megmentsenek embereket. Erre levonod a tendenciát, hogy gyengébb a vírus...
Lószart. A vírus ugyanazt hozza, amit eddig. Azért terjed jobban mint tavasszal, mert gondatlanok az emberek. Főleg a fiatalabbak. Ha beszabadul megint az idősotthonokba, akkor aratni fog megint.
Színművészek, tudósok, szakemberek, környezetvédők, aktivisták, dél-pesti lakosok aláírásával indult a „stadion helyett PARKOT a Duna-partra” petíció az aHang.hu felületén. Stadion helyett PARKOT a Duna-partra! Az aláírók 4 pontban fogalmazták meg kéréseiket, melyet Orbán Viktornak és a magyar…..
teéjesenmindegy 2020.05.20 01:14:14
@Az oxigén kiválik a széndioxidból: Már miért lennék ideges? Ezt miből szűrted le?
teéjesenmindegy 2020.05.20 01:16:40
@Az oxigén kiválik a széndioxidból: De hallgatlak, mennyi volt a vizes vb vesztesége. Na, mesélj már valamit végre.

Ugye még indig nem mondtam, hogy a co-t kell bontani, de erőltesd csak, ha ettől áll fel, meg a 14 évesektől.
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
teéjesenmindegy 2020.05.17 00:08:03
@math0: "Néhány ügyvéd, orvos és pap azért beszéli. " :D:D:
Megint letolt gatyával a faszerőben mátyás.

Láttál már latin nyelvvizsgafeladatot? :D:D:D:
"Epameinóndasz, a thébai hadvezér tekintélyes apától született. Híres férfiaktól tanult lanton játszani, énekelni és táncolni. Ifjúkorában a gyakorlótéren nemcsak testi erejét, hanem gyorsaságát is edzette.
Testi erejéhez több lelki erény is járult. Szerény, elırelátó, tekintélyes, szelíd, a hadügyekben jártas,igen nagy lelkő volt. Annyira szerette az igazságot, hogy sohasem hazudott. Sohasem nısült meg,gyermekei nem voltak. "

Ez amolyan beszélt nyelvnek tűnik, faszfej?
Ilyenekkel van tele, hogy " Szép időnk van, menjünk kirándulni" vagy hogy " Mikor indul a géped Párizsba? " :D
teéjesenmindegy 2020.05.17 01:48:25
@math0: Mosz komolyan keressek neked helytelen idézeteket?
Tessék Petőfi kurvanyádat írt, pedig kurva anyád a helyes. A vogymuk se helyes, pedig az egyik első írásos nyelvi emlék.
Te meg akkor is szarul tudsz angolul, ha egy évig bizonygatod. De nem is kell bizonygatnod, aki olvasott téged hunglishül megnyilatkozni, az tudja.
És én igen megmondom neked, hogy mi helyes, és mi helytelen angolul, mert én tudok, és biztos is vagyok magamban, ellentétben veled :D

Szerintem egyszer nem kértelek, hogy mutass nekem bármit is. Elmagyaráztam, hogy a rendőr sem kedd délelőtt szondáztat, mert annak nincs értelme. Kedd délelőtt nagyon kevesen vezetnek részegen. Elhanyagolhatóan kevesen. Ezért nem szondáztatnak.
Erre találsz egy akciót bazmeg, az egész interneten, ami tartott 2 hétig, napi 2 órában, és erre vered magad. Ez azért van, mert autista vagy.

"A budapesti hókotrókon talán nem felszerelt hóeke van, te elmebeteg?! DE"
Nem, gyökér, de te még ezt sem tudod. Mert megint beleugatsz valamibe, amiről fingod nincs. Az unimogot erre gyártják, érted? Az első csavartól. A Boss (nem bosch) pedig utólag ráteszi a cuccait egy autóra - arról beszél az igazgató.
Látsz némi különbséget?
www.tfltruck.com/wp-content/uploads/2015/03/2015_ram_hd_hemi_snow_plow-620x331.png
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1211/20121121-hokotro-unimog5.jpg
Mint két tojás, ugye? A százmilliós gépet nyilván 7 évre tervezik, ugye? FŐleg itt nálunk, ahol egy évben mondjuk meg 50-100 munkaórát.
:D::DD:
Annyira szánalmasan ostoba fasz vagy... Miért nem írsz inkább egy-két senkit nem érdeklő balfaszkodást a finomhangolt univerzumokról? Amit csak azért nem cáfol meg senki, mert annyira senkit sem érdekel, és konkrétan nem ér annyit, hogy az ember végighallgassa. Életed okossága... a főműved. Bazmeg, a 44. percnél az operatőr se figyel, elmegy a kép :D:D:
teéjesenmindegy 2020.05.17 01:52:30
@math0: Azzal meg menj az angolokhoz reklamálni, hogy miért úgy mondják, hogy to know latin or to know ancient greek, és miért nem speak,
Menj és magyarázd el nekik.
Az Orbán-kabinet úgy tekint a koronavírus-járványra, mint egy múló rosszullétre. Ez derül ki a Brüsszelnek megküldött legfrissebb konvergenciaprogramból, amely többek között azt tükrözi, milyen gazdasági hatásokkal számol a politikai vezetés a közeljövőben. Bár a mindig optimista Matolcsy…..
teéjesenmindegy 2020.05.15 10:20:01
@Az oxigén kiválik a széndioxidból:
Akkor ebből emeld ki azt a részt, amiben azt írtam, hogy co2-t kell bontani.
Meg van említve a víz is, úgy egyébként...
teéjesenmindegy 2020.05.15 17:55:04
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Örömteli hír, hogy a diszlexiás szót végre helyesen le tudod írni.
Akkor esetleg rátérhetünk, a lényegre, hogy kiemeled, aláhúzod, vagy simán csak beidézed azt, hogy én co2-t akartam bontani. Mutasd már meg, hogy az hol van.

Akkor ennyit erről, asszem.
teéjesenmindegy 2020.05.15 17:56:45
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"azt terjeszteni hogy az oxigén kiválik a széndioxidból, az rémhír terjesztés."
Tehát ez a rémhírterjesztés, ez bűncselekmény. A növények, akik csinálják is mit kapnak büntetésként?
https://index.hu/belfold/2020/05/04/szilagyi_istvan_felesege_a_boltba_rohant_segitseget_kerni/ Sajnos a családon belüli erőszak (domestic abuse) nemcsak védtelen nőket, és gyermekeket érint, hanem nagyon sokszor időseket is. Itt a közös pont a kiszolgáltattság és az, hogy az állam szakszerű…..
teéjesenmindegy 2020.05.07 10:42:33
@chrisred: Melyik részét nem érted a beszélgetésnek, hülyegyerek?
Hogy jöttek ide a börtönök? Tényleg rohadt fárasztó lenne elolvasni 3 hozzászólást, hogy felvedd a fonalat, mielőtt beleugatsz dolgokba?
Csak a te vízfejed kedvéért: Arról van szó, hogy ha távoltartási végzést kapsz mert megvered az asszonyt, akkor nem mehetsz haza a lakásodba, innentől igen jó esélyed van arra, hogy a közeljövőben hajléktalan legyél. Hacsak nem keresel annyit, hogy vegyél vagy bérelj lakást egymagad, ami kevésbé jellemző a kocsmázós/alkoholista/nőverő rétegre.
teéjesenmindegy 2020.05.07 16:31:07
@chrisred: Miért, hülyegyerek, most szabad verni az asszony? Gyereket? Idegent? Vagy bárkit? Ez most szerinted megengedett?

Miről is beszéltek? Van egy monokli a szemem alatt, ezért kitiltjátok az asszonyt a lakásból? Vagy a gyerekeimet? Vagy mindkettőt? Mert a szakértő megállapítja, hogy a monoklit nem szerezhettem azzal, hogy nekimentem az ajtófélfának.

Jobbat mondok, asszony lefejeli a kád szélét, aztán én már haza sem mehetek a saját ingatlanomba? Azért ruhát kidob utánam, vagy egy szál faszban kell újrakezdenem az életet?

Annyira szeretem, amikor tényleg nulla elgondolkodással nekiálltok világot megváltani. Az szar ahogy van, az állam csináljon valamit. Persze, ha az állam csinál valamit, akkor a szemét orbán az aki nem hagy élni.

Pont mint ez a ferdefejű fasz polgármester. Menjetek harminccal. Minek? Baszod, ha a biciklis betartja a szabályokat, a gyalogos betartja a szabályokat, és az autós is betartja a meglévő szabályokat, akkor nem történnek balesetek. Marha jó ötlet még olyan szabályokat hozni, amit még kevesebben fognak betartani.
Vannak törvények, be kell tartani őket.
teéjesenmindegy 2020.05.07 17:13:10
@chrisred: Na igen. Itt van az, hogy beleugatsz valamibe, aminek csak a közepét vagy hajlandó elolvasni.
Hogy is kapod a végzést? Ott van fent, arról beszéltünk. Nem az asszony jelentett fel, hanem a rendőr megállapította.
Egyetlen elem megmutathatja, hogy a kormányzat komolyan gondolja-e...
teéjesenmindegy 2020.04.28 12:48:18
@white999: Nyilván mindenkit lehengereltél a példáiddal.
Mondjuk az biztos csak valami véletlen, hogy ha a kormány hallgat valakire, akkor az nerlovag orbánseggnyaló lesz, ha nem hallgat valakire, akkor az attól a pillanattól szakértőnek számít.
A 444 en nyilatkozott a hős orvos, persze helyszín és név nélkül, hogy az alibabáról rendeltek maszkot. Ő hős, aki teszi a dolgát. Ha esetleg kiderül, hogy szar amit vettek, és kárt okoz, akkor a kormány a hibás. Ha az OMSZ kivisz egy olyan tesztet ami nem jó, akkor ő nem hős, hanem áldozat, a kormány a hibás.

Te tényleg úgy gondolod, hogy mind a százezer eü dolgozó mellett ott áll a patás, és irányítja? Megmondták, hogy mit kell csinálni, minek van értelme és minek nincs.
Azért azt is megnézném, hogy a bezzegmáshol országokban vajon honnan szerezték a teszteket. Mintha a spanyoloknál lett volna valami gáz velük szintén.
teéjesenmindegy 2020.04.28 17:20:15
@white999: Na, ez valami új. Tehát mi nem fizettünk Kínának a tesztekért meg a maszkokért? Azt csak úgy adták?
Kezdem elveszteni a fonalat egyébként. Szóval az tény, hogy az eu se nekünk se másnak nem adott lófaszt sem. Az egy remek dolog, hogy valami pénzt nem kell befizetni júniusban (amit amúgy se tudna senki, mert nincs állami bevétel) de ugye pénzzel nagyon nem lehet tesztelni. Szóval a filantróp Soros is hiába adott Karigerinek pénzt, ugyanúgy kínai tesztet tud venni.
Egyébként az eu-t kurvára jogosan kritizálja mindenki aki él és mozog. Tudtad, hogy van járványügyi központ, 230 dolgozóval? Hallottál róluk bármit is?

Hány lett pozitív abból a 13 ezer tesztből egyébként? Mert olyan sok nyilván nem, hogy semennyire nem ugrott meg a hivatalos szám. Milyen alapon találták ki, hogy kit tesztelnek?

Egyébként azon túl, hogy rohadjon meg az Orbán, mit akarsz mondani? Komolyan.
Vannak hullahegyek? Szétesett az egészségügy? Pánik van az utcán?
Tényleg értem, hogy szarul hangzik a türk tanács meg a csipcsák akármi, de mi rosszat is csináltak azzal, hogy adtak pár maszkot?
De, csak az alibabás mondja, hogy nincs védőeszköz. Természetesen az ilyenek valahogy mindig megtalálják a 444. hu-t. Meg ugye a "nem tesztelnek senkit" dumával is megtalálják.
Belekötöttél te konkrétan már abba, hogy mi ez a duma a nagy "fegyelmezettségről". Ok.
Belekötötté abba, hogy keveset tesztelnek. Ok
Nyilván mondtad már, hogy szar az egészségügy. Ok.
Na, ha a magyarok nem fegyelmezettel, szarul szervezett minden, szar az eü is, nem is tesztelnek, és amúgy is mindenki alkalmatlan, akkor nem kéne itt térdig gázolni a haldoklókban?
Esetleg azt a következtetést még el tudom fogadni, hogy a kipcsák vért azt nem bírja a vírus, és ezért vagyunk ilyen szuperek.

Szóval azért a kis felépített alternatív valóságodat nem zavarják a tények? Ha igaz lenne a 444 meg a többi független (höhö) média minden marhasága, akkor nem kéne valami sokkal szarabb eredményeknek lenniük?
teéjesenmindegy 2020.04.28 22:38:45
@white999: "Viszont Vitya szerint csak és kizárólag a türk tanács és kipcsakok meg kína segít rajtunk"
Tudsz másról? Nem pénzről, hanem eszközről?

"Amikor nem fizeted be a pénzt valahova az pont olyan segítség mint a hitel moratórium amivel az Orbán kormány menti az embereket. A különbség, hogy azt egyszer majd be kell fizetni. Csak nem azt mered állítani, hogy az Orbán kormány haszontalan dologgal menti az embereket.."
Most akkor megint. Ha ég a házad, akkor víz kell vagy az, hogy ne fizesd be majd a jövő havi részletet?
Már bocs, teljesen jó döntés, hogy eltolják a hiteleket. Viszont közben az országnak lélegeztetőgép kell, nem pedig pénz. Érted? Baszhatod, ha elengeded mondjuk a kórház adósságát, ha az nem tudja ellátni a beteget.
Azokért a kurva gépekért meg megy a harc.

"Még nincs és reméljük, hogy nem is lesz. Még nem esett szét de esélyes."
Nem is fog. Most tényleg nem azért, de attól mert 1000 ember kórházban van nem fog összedőlni a rendszer. Sőt, van egy olyan sejtésem, hogy itt tapsoljuk az eü dolgozókat, meg kapnak fél millát sokkal kevesebb dolguk van mint egy átlagos napon.

"Csak vicces a türk tanácstól várni a megmentést. "
Szerintem nem várja tőlük senki a megmentést. Legalább is egyszer nem hallottam olyat, hogy majd ők megmentenek.

"Szerintem te is elismered hogy az eu gazdasági ereje nem mérhető a kipcsak tanácséhoz."
Az biztos. Ezért is érthetetlen, hogy a kipcsak küldött eszközt, az unió meg képtelen rá.
És baszki, továbbra sem lehet pénzzel lélegeztetni. Ha nincs eszköz, akkor baszhatod a pénzt, mert nem tudsz venni.
Az meg külön kurvajó, hogy a németek leállítottak és nem engedtek kimenni eü konténereket.

"Mert időben zártak be mindent amit most fognak kinyitni."
Nofene, akkor csak jó döntéseket hoztak?
"Németek pár napja nyitottak és már emelkedik a dolog."
Itt is fog. Csak elvileg nem letolt gatyával várjuk a lófaszt, hanem felkészült rendszerrel.

"A suli bezárás nem Orbán műve volt sokkal inkább az a bravúr, hogy az Ő akarta ellenére végrehajtották."
Ez meg mi? Ott voltál? Most akkor hogy is van? Diktátor, vagy meg lehet győzni? Vagy változtatja a véleményét ha érvekkel találkozik? Akkor nem is annyira diktátor?

"Ezért is lett a rendelti kormányzás, hogy még a sok hülye beszari fidesz képviselő ne tudjon belepofázni. "
Meg úgy mondjuk Kunhalmi ne kezdje el magyarázni a mindent...

"Hiszen zseniális vezetőink vannak Orbán mindenhez ért de ma"
Figyelj, a fóbiádat kezeltetni kéne. Orbán mellett ott állnak a szakértők. Persze tudom, hogy azok nem igaziak, mert az igazi szakértők mindig a 444-en vannak.
Az iskolabezárásról: Nem zárták be. Megy a tanítás. Hétfőn érettségi. Kitalálták, hogy hogyan lehetne többé kevésbé megoldani, hogy ne legyen bezárás, de ne is menjenek be a suliba.
The Milkman Nézd meg, Imre ! 2020.04.25 16:49:43
Bevallom kevés szoborral szimpatizáltam annyira, mint a Vértanúk terén álló Nagy Imre alkotással.. A gyermekeim is sokszor felmentek a hídra, és együtt nézték a mártír miniszterelnökkel a parlament épületét. Hm. Volt benne valami jó dolog. Egy kis büszkeséggel kevert részvét, egy kis (?) történelem,…..
teéjesenmindegy 2020.04.26 10:00:54
Úgy tűnik, a Fidesz arra építette fel a koronavírussal kapcsolatos kommunikációját, hogy a járvány végén Orbán Viktort, mint látnokot ünnepelje a nép. A miniszterelnök ugyanis kijelölte a védekezés csúcspontjának dátumát, és ezt követően beindítja az élet megszokott menetét az országban. Mindez azt…..
teéjesenmindegy 2020.04.25 14:36:08
@white999:
Ja, tényleg el is felejtettem, hogy itt mindenki haldoklik, és a képviselők arra bazíroznak, hogy őnekik a lélegeztetőt szakképzett ápoló fogja kezelni. Úgy már biztos sokkal jobb kórházban élet és halál között lebegni...
Továbbra sincs túl sok eszed.
teéjesenmindegy 2020.04.25 14:43:07
@vanRob:
Hát igen, ha lopásnak hívjuk azt, hogy építenek dolgokat, és az építőnek kifizetik az ezért járó bért, akkor tényleg nem lopott a baloldal. Vagy nem épített lófaszt sem, vagy nem fizette ki az építőket.

Klára asszony nyilván nem "a saját politikai céljaira használja még ezt a helyzetet is." Nyilván égető szükség volt a 20 maszkra amit odavitt, és milyen szerényen csendben tette.

" agyhalott zombikat tudjon 4 évente a szavazófülkékbe csábítani"
Agyhalott zombikra speciel az ellenzéknek nagyobb szüksége van, azok nyalják be a minden szar, mindent elloptak dumát. Aki picit tud gondolkodni, az látja, hogy jobban él..
teéjesenmindegy 2020.04.25 16:10:43
@vanRob:
"ogy független felügyelő bizottság előtt számolódnak a szavazatok."
Delegálni kell a bizottságokba embert, és akkor ott vannak.

Egész konkrétan az összes szavazókörzetben fideszes egyéni lett (minusz néhány bp). Oda pedig nem szavaztak a határon túliak. Van még gondod?
Előzmény: Hogy mondják rendőrnyelven, hogy hány évig tart még a bál?  Még egy bőrt a medvéről: miután befejeztem három sláger rendőrnyelvre alkalmazását, eszembe jutott, milyen viccesen mutatnának mindezek egy számomra teljesen idegen nyelvezettel, a propagandamédia szemszögéből. Nem volt túl nehéz…..
teéjesenmindegy 2020.04.25 09:43:09
Ment a huzavona Nem kell a maszk. Mégis kell a maszk. Csak arra jó, hogy mi magunk ne fertőzzünk. Hatékonyan csökkenti a megfertőződés veszélyét. Csak a legprofibb maszkok segítenek. Bármilyen maszk is hatékony lehet. Mindannyian tanúi voltunk a maszköt övező, egymásnak ellentmondó…..
teéjesenmindegy 2020.04.22 14:13:43
@Emmett Brown: "mondjuk jó lenne, ha nem mi lennénk az utolsóak a V4-ben, illetve hátulról harmadikak az EUban."
Akkor megint, újra, sokadszor. A betegek kontaktjait kell felderíteni, nem úgy bele a világba tesztelni.
Ha németben a harmadik napon volt 100 fertőzött, mert hazament a sípályáról akkor annak van 1000 kontaktjuk összesen- 1000 teszt. Ha itthon nem tömegesen jöttek haza, hanem egyesével, akkor sokkal kevesebb a kontakt.
teéjesenmindegy 2020.04.22 14:29:05
@math0: Milyen érzés annyire autistának lenni, te nyomrult fasz? A fél blog.u rajtad röhög :D:D:D
teéjesenmindegy 2020.04.22 14:42:13
@Emmett Brown: Mi köze a halálozásnak ahhoz, hogy milyen silány az egészségügy? Van gyógymód? Nincs? Van gyógyszer, eljárás, bevett gyakorlat a kezelésre, gyógyításra? Nincs.
Attól függ, hogy ki kapja meg. Remek, hogy a németeknél az öregeket elkerítették, az olaszoknál meg itt nem sikerült annyira.
Olaszban is 10% a halálozás, ott is annyira szar minden?

Nem nagyon mondtad el, hogy mit számít, hogy mennyi egy ország lakosságszáma...
Fenekestől felforgatta a nemzetközi sport világát a koronavírus-járvány, de ami itthon történik ezen a területen, szinte példa nélküli. A kormányfőnek ugyanis annyira fontos a sporton keresztül népszerűsítenie a politikáját, hogy igyekszik a súlyos gazdasági következmények hatásaitól mentesíteni a…..
teéjesenmindegy 2020.04.17 13:28:31
@midnightcoder2:
"Hobbi szinten hosszú távon az átlagpolgár nem fog sem csapatsportot sem látványsportot, sem olimpiai sportágat űzni."
Mint foci, röpi, pingpong? Úszás? Ember, menj már el egy parkba amikor nincs karantén..

"Én legalábbis kétlem, hogy aki gyerekként mondjuk hokizik vagy vízilabdázik, vagy tőrvív, vagy kenuzik, az mondjuk 30 évesen is ezt fogja tenni. Legalábbis a többség nem."
Igen, csak tudod valami kibaszott sokat számít, hogy mit csinálsz gyerekként. Konkrétan az egész életedet meghatározza. A keringéstől a mozgásszerveken át az izomzatig mindent. A mentális részt az hagyjuk. Egészen máshogy fut, mozog az, aki gyerekként sportolt és tanult meg egy mozgást, mint az aki 28 évesen nekiáll valami internetes blog hatására életmódot váltani.
teéjesenmindegy 2020.04.17 13:35:47
@math0: Ja. Kívánom, hogy minden eü problémádat a Karácsony intézze el :D:DD:
teéjesenmindegy 2020.04.17 13:48:25
@Emmett Brown: 10 év alatt?
Tehát 120 milliárd évente? 12ezer forint/fő évente?
Napok óta döbbenetes számadatok érkeznek az Egyesült Államokból: április másodika óta 30 ezer felett van a napi koronavírus fertőződések száma. Április 2 óta csak egyetlen alkalommal volt 30 ezer alatt: április 5-én. Az USA területén már majdnem fél millió a fertőzött (április 10-én késő este: 496…..
teéjesenmindegy 2020.04.13 22:54:18
@math0:
"Dél Korea 10000 teszt per egymillió fő
Orbanisztán 3600"

Akkor most nagyon nagyon sokadjára, te ostoba fasz, mi köze annak, hogy hány millió fő van az országban??????
Mi?
Ennyire kibaszottul nehéz felfogni, hogy elmehetsz te csinálni 300.000 tesztet Békés megyében, amikor az a 11 fertőzött, aki ott van képtelen végignyalni 300ezer embert? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy az USÁban az egymillió tesztet nem Luisianaban meg Coloradoban kell megcsinálni, hanem NY-ban, ahol esetek is vannak?

Magad mondtad bazmeg, hogy feleslegesen sokat teszteltek Orbánék. Most akkor szájbaszarod magad? Ha elmennek és elszarnak 300.000 tesztet békésben, azzal mit érnek el, ha ott még véletlen se köhög senki?
teéjesenmindegy 2020.04.13 23:02:58
@Emmett Brown:
"nálunk két lehetőség van: vagy a tesztelés szar, vagy a halálozási ráta túl magas."
Mihez képest túl magas?
Leginkább attól függ, hogy kik kapják el ezt a kurva vírust. Szlovákiában van 770 fertőzött meg 2 halott.
Nem hinném, hogy a szlovák eü annyival mindenki felett állna. Vagy valamit máshogy számolnak, vagy hermetikusan elzárták az összes öreget valahova.
teéjesenmindegy 2020.04.14 00:54:08
@math0: " sokan vannak, sokan utaznak el, sokan jönnek vissza, sok a turista, sok a vendégmunkás náluk, sok a saját vendégmunkásuk. óriási városaik vannak, ha megjelenik egy pár ponton a vírus, sokkal több embert kell letesztelni."
Miért te fasz??? Hát áruld már el bazmeg, hogy egy darab koreai fertőzött mivel tud több embert megfertőzni, mint egy magyar? Csak emlékeztetlek, hogy szoros kapcsolat kell, nem elég az, hogy több embert lát az utcán.
Mi a jó kurva anyádat számít az, hogy egy várossal arrébb hány millióan laknak?
A buta beteg autista agyad szerint miért nem az számít, hogy KIM hány embernek adhatta át a betegséget?? Miért az, hogy abban a városrészben, ahol soha nem járt mennyien laknak?
A közép-kelet-európai térséget március első heteiben érte el a koronavírus-járvány. Az országok kormányai talán jobban rá vannak szorulva egymás segítségére, mint valaha. De vajon van-e egy egységes válságkezelési stratégia a visegrádi négyek közt? Megnéztük!..
teéjesenmindegy 2020.04.12 00:32:20
@math0: Na, nem látjuk a bizonyítékot, hogy anyádnak van picsája. Tehát nincs.
Ez azt bizonyítja, hogy a valagán szült téged. Tehát szar vagy.
Ennyi-.
teéjesenmindegy 2020.04.12 01:22:20
@math0: Szerintem meg a pinanélküli anyád
teéjesenmindegy 2020.04.12 01:25:37
@sóhegy049: Ezek közül melyik ország az, aki random tesztelget embereket, akinél úgy hozza a kedve?
Dél koreánál pl. kibaszott komoly a kontaktfelderítés. (pont mint nálunk)
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
teéjesenmindegy 2020.04.11 00:16:51
@sóhegy049:
"A "hathat" még nem biztos."

Miért, ha lenne gyógyszer a Health holnapján, akkor boldogan fertőződnél meg? Mennél nyalogatni a korlátot a Pesti útra?

A hathat még nem biztos - ez tény. Ha már két hete fuldokolnál, égne a szemed, lázad lenne, köhögnél akkor nem bevennél bármit ami hathat?

Baszki, fingom nincs, hogy ki a Barta Sylvia, miért így írják a nevét, mik a politikai nézetei. Nem gondolom, hogy pont téged akar hülyíteni, hogy nyugi, van gyógyszer. Szerintem pont el van foglalva a levegővétellel, mint hogy téged jól átverjen. Meg kinek lenne az érdeke?
teéjesenmindegy 2020.04.11 00:18:05
@math0: Igen, ezt írtam, teljesen felesleges volt idemásolnod. :D:D:D
teéjesenmindegy 2020.04.11 00:30:14
@BiG74 Bodri:
"az egy fő fertőzöttre eső tesztek száma bármit is jelent, eltérő mintázások esetén, azt tagadom. Ez egy nulla értékű mérőszám."

Hogyne jelentene. A járvány jelenlegi szakaszában ha elkezdesz futkározni és random tesztelni akárkit, akkor van mondjuk egy a százezerhez esélyed, hogy találsz vírusost. Annak van értelme, hogy olyanokat teszteljenek, akik el is kaphatták. Mondjuk, aki olaszből jött, azt érdemes tesztelni, aki meg Kubából azt elég felesleges (példának mondtam)
Ha van egy fertőzött, akkor annak a kontaktjait érdemes felderíteni, nem pedig az osztág ásik végén nekiállni és találomra tesztelgetni. Szóval, ha a fertőzött kapcsolatban volt x emberrel akkor x tesztet kell elvégezni. Ha találnak fertőzöttet, akkor annak is utána kell menni.
A járvány terjed, van egy iránya, nem random szűrés, mintha azt kezdenéd el tesztelni, hogy kinek van lúdtalpa. AZ az egész országban bárhol lehet. Vírust meg olyan tudja megkapni, aki valahol valamilyen kapcsolatban volt fertőzöttel.

Aminek nincs értelme, az az, hogy lakosságszámhoz viszonyítva mennyi tesztet csináltak. Marhára lényegtelen, hogy Kínában 1,3milliárdan élnek, ha Wuhan-t lezárták.
Indiában február elsején egy fertőzött volt, mondjuk Delhiben. Akkor (a belépőkön kívül) az ő akárhány kontaktját tesztelték, nem pedig kétezer embert Kalkuttában.
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
teéjesenmindegy 2020.04.07 23:34:17
@math0: " egy pár elszállt agyú esetleg meglincselne valakit. és még akár tévesen is egy ott lakó valaki mást."
Bravó. Szerintem ez senki másnak nem jut az eszébe, hogy otthon köhögő embert nekiálljon meglincselni.
teéjesenmindegy 2020.04.08 00:43:34
@sóhegy049:
"simán ráhívták valakiket."

Nem teljesen látom a logikai összefüggést. A beteg barom azt mondja, hogy meglincselnek, ha koronavírusos vagy. Azért mert koronavírusos vagy.

Ha valakik valakit megvertek akkor annak nem az volt az oka, hogy köhögött
teéjesenmindegy 2020.04.08 01:07:08
@math0: Beszarás a vergődésed. Te egy igazán és komolyan beteg ember vagy.
Komolyan azt bizonygatod anonim embereknek, hogy te mennyivel felettük állsz, mert a te Hirsch számod mekkora meg lovári nyelven tudsz írni?
Aki okos, annak nem kell leállnia bizonygatni, hogy mennyire okos. Az átjön. Aki tud angolul az nem áll neki magyarázkodni, hogy ő tud. Pont leszarja, hogy más mit gondol.
Egy kibaszottul bizonytalan, istenkomplexusos barom vagy. Nem veszed észre, hogy az élet a szádba szart, már jó sokszor?
Akár itt fent, akár angolul, akár a számokkal, akár az idézeteiddel, akár azzal, hogy egy műveltségi játékból kiestél a picsába. Illetve persze, hogy észrevetted, azért vergődsz, és azért feszülsz és csinálsz magadból egyre nagyobb hülyét.
Menj el, kezeltesd magad. Ez egy jótanács.

Természetesen nem fogod megfogadni, el sem olvasod, hanem nekiállsz bekopizni valami szart...
Én tényleg megpróbáltam befogni a számat! Napok óta nem írtam semmit, pedig jó néhány olyan intézkedés volt, amitől viszketett a billentyűzetem, de az előttem álló lakhatási problémákat nem úgy kívánom megoldani, hogy a következő egytől öt évben az állam oldja meg helyettem… Hallgattam, amikor…..
teéjesenmindegy 2020.04.06 22:43:00
@tapolcai evolúciós zsákutca:
Az tény, hogy hagytam neki a szalmabábját építgetni, és most örül mint egy debil csecsemő.
Odáig már nem jutott az agya, hogy arc nélküli, noname nickeket teljesen értelmetlen karaktergyilkolászni.
teéjesenmindegy 2020.04.06 22:44:18
@MammyPress Média:
"Most viszont szobafogság van, és korlátozott létezés!"
Hát menjél baszod. Aztán legfeljebb gépre tesznek...
teéjesenmindegy 2020.04.06 22:46:44
@Megbolondoult V. Orbán pápa: Akkor elég jó keresett az a harminc nyugdíjas..
Utólag is legitimálhatja eddigi hazugságait a kormány azzal, hogy különleges felhatalmazást adott magának, ráadásul meghatározatlan időre. A legnagyobb gond, hogy az öncenzúrát erősíti majd a sajtóra nehezedő nyomás, ugyanakkor az első vonalban küzdő egészségügyi dolgozók is háromszor meggondolják…..
teéjesenmindegy 2020.04.06 00:52:36
@Homyak:
"hogy mi indokolja az ingyenes parkolást, amikor az a cél, hogy mindenki maradjon a seggén? A parkolásért általában a belvárosokban szokás pénzt kérni. Aki ott lakik, annak van alapból engedélye ingyen parkolni, aki meg nem az meg ne most akarjon turistáskodni"

1. nem kéne tömegközlekedni most
2. A pék, a boltos, a patikus, a doktor a mentősofőr nem árt, ha bejut a belvárosba, ugye?
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
teéjesenmindegy 2020.04.05 22:58:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: de, csak dislexiás vagy és nem tudod elolvasni te szerencsétlen fasz
teéjesenmindegy 2020.04.05 23:08:22
@math0:
Dehogy volt.Mellesleg én kérdeztem, nem válaszoltam. Az a kurt trollnak a szalmabábja volt faszfejke.
De nyalogasd csak a vén aranyeres valagát. Pont olyan szép lehet mint a te fejed :D:D
teéjesenmindegy 2020.04.05 23:14:42
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én itt tényleg nem látom azt a mondatot, hogy te kúrt, figyelj már, én szeretném bontani a co-t. Mondjuk a növények megcsinálják..

Te viszont kijelented, hogy nincs olyan anyag, amiből "energia közlésével kiválik mondjuk az oxigén, és akkor a maradék tárolható, illetve később elégethető, amikor energia szabadul fel."
Mi van a vízzel? Az sem bontható, te dislexiás fasz. (Te, apám, aláhúzza pirossal. Neked nem?)
    Időnként érdemes beleolvasni régi idők híreibe. A múlt nagy igazságokra tanít minket.  2009-ben influenza világjárvány tört ki, az ún. H1N1 altípus egy sertésekből eredő, agresszív mutációja okozta. Mexikóból indult év elején, 2009 júniusában nyilvánították pandémiának. Az áldozatok 80…..
teéjesenmindegy 2020.04.05 19:08:22
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ezek ugye kérdőmondatok, jól látom?
Hol van ebben az, hogy én co2-t akarok bontani?

Szóval, mondd már ki, hogy a CO2 az úgy van ahogy van, az a nirvána, ahova minden vegyület törekszik, megváltoztathatatlan állapot. Te vagy a vegyész, hát mondd már ki, légyszi.
teéjesenmindegy 2020.04.05 19:10:05
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Igen, az jobb volt, amikor az mnb veszteséges volt, ugye? :D:D:D
Daliás idők voltak.
teéjesenmindegy 2020.04.05 20:19:28
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"A CO2-t csak más anyagokkal reagáltatva lehet átalakítani. Remek."
Tehát akkor csak szét lehet szedni? Hm? Ahhoz esetleg kell bármilyen külső energia, vagy csak úgy magától történik? Tudod, mint a napfény esetleg...

És akkor a vizet is, ugye?
Több ilyen anyag nincs még mindig nincs a világban? Csak ez a kettő?