Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adams90

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az F2 mezőnyéből kerül újabb pilóta a száguldó cirkusz közelébe. Nicholas Latifi csatlakozik a Force Indiához, és teszt- és tartalékpilótaként részt vehet majd néhány pénteki szabadedzésen 2018-ban. Nicholas Latifi 2017-ben a Hungaroringen nyert az F2-ben, és ezen kívül még nyolcszor állhatott…..
Közel voltak az olaszok a Mercedeshez, de a szezon közepén pár futam alatt el is dőlt minden Lewis Hamilton és Sebastian Vettel között. A német pilóta elmondta, miért tekint optimistán 2018-ra. Szingapúr, Malajzia és Japán. Ezen a három hétvégén Sebastian Vettel gyakorlatilag 56 ponttal szerzett…..
A British American Racing 1999-ben csatlakozott az F1 mezőnyéhez, és 2005-ben láthattuk őket utoljára a pályán, ezután felvásárolta őket a Honda. Legközelebb a győzelemhez 2004-ben kerültek, de ez végül nem jött össze az alakulatnak. Ezt az esztendőt nézzük meg tüzetesebben. 2004-ben járunk tehát,…..
Gyakorlatilag a Williamsen és a Sauberen kívül már minden csapat tudta az Abu Dhabiban megrendezett teszten, kikkel fog versenyezni a 2018-as szezonban. Ezúttal a svájci gárda is bejelentette a következő évi felállását. A svájci alakulat megtartja Marcus Ericssont, Paschal Wehrleinnek viszont…..
Nem szerepeltek jól a Yamahák a 2017-es szezonban, hiszen a világbajnoki harc Andrea Dovizioso és Marc Marquez között dőlt el. Valentino Rossi elmondta, mit csinálna másképp, ha visszamehetne a szezon elejére. Az első három verseny után még úgy tűnt, a Yamaha és Vinales éve lehet az idei, de…..
Talán minden idők legszorosabb szezonzárójához érkeztünk a 2017-es szezonban. A bajnoki cím Michelisz Norbert és Thed Björk között fog eldőlni: kettejük között csupán 6,5 pont a különbség. A harmadik helyen tartózkodó Mehdi Bennaninak már vajmi kevés esélye van beleszólni a bajnoki küzdelembe – bár…..
A finn mögött csapattársa és Vettel végzett, tehát a Mercedes tökéletes szezonzárót teljesített, a 2016-os szezonhoz hasonlóan ismét 1-2-ben jöttek be a pilótáik a szezonzárón. A rajtnál mindenki szépen eljött, gyakorlatilag az első 12 pozíció nem változott az időmérőhöz képest. Hülkenberget öt…..
Zajlottak az események a túraautózásban november harmadik hétvégéjén. A TCR Dubajban, a WTCC pedig Makaóban képviseltette maga mezőnyét. A kisebb sorozatban hatalmas magyar siker született, míg a nagyobban hatalmas van születőben, bár ott még egy fordulót kell erre várni, ha összejön. Kezdjük a…..
Fernando Alonso teljesítette az Indy500 időmérő edzését, és nem is akárhogyan. Újoncként sikerült a hetedik legjobb időt futnia, ami azt jelenti, hogy a kilenc leggyorsabb pilóta között küzdhet meg a pole-pozícióért vasárnap este...