Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Hazaáruló Viktor

0 bejegyzést írt és 521 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.11.25 12:16:08
@paraszthajszal: látom sikerült megragadni a lényeget hogy a fidesz közpénzből a tv-ben a saját propagandáját tolja, ami uszítás és két bűncselekmény is elkövet általa. De ez titeket nem zavar.
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.11.25 12:17:57
@Lacapapa44: elhiszik, neked viszont már az értelmezésével is gondok vannak.
VI-VII. kerületi szervezetként kezdettől nyomon követjük a Városligetben zajló építkezéseket. Adatbázisunkban külön aktában gyűjtjük a ligetes cikkeket, most pedig arra vállalkoztunk, hogy a közbeszerzések alapján összegezzük, mennyi pénzt költöttek már biztosan el a Liget projektre és hogyan…..
Ma újabb válogatást olvashattok, ezúttal azon országok közül szemezgetünk, amelyek méretükhöz képest viszonylag nagy és erős haderőt tartanak fenn (miután múltkor a hadsereg nélküli országok között néztünk szét, illik a mérleg másik nyelvére is tenni valamit). Választásunk szubjektív alapon esett…..
Gerillamarketing Erkölcsök online 2018.10.24 21:02:50
Erkölcs az interneten Ó idők, ó erkölcsök! O tempora, o mores!Cicero A mi időnk immár a web, a hálózatok és hálózati társadalmak ideje, s így az erkölcs fennhatóságát is ki kell terjesztenünk a hálóra, ha már az erkölcstelenség is kiterjesztette birodalmát a bitekre-bájtokra. Cégek és az…..
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.10.27 13:19:03
@maxval balcán bircaman: Breovik Neonáci ahogy gazdád és te is. Gondolom mindkettő képe kint van a faladon.
A burgenland.orf.at október 24-én tett közzé egy listát, amin a továbbra is használható határátkelők szerepelnek. Azon lista alapján az osztrák-magyar átkelők a következőképpen változnak (pirossal az autók előtt lezárt átkelők):..
Csak kimondták, amiről eddig is tudtunk? Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Bíróság egy magyar devizahiteles ügyben nemrég kimondta: nem elég az, ha egy pénzintézet általánosságban ír az árfolyamkockázatról egy kölcsönszerződésben, hanem köteles kimerítő tájékoztatást adni az ügyfélnek a várható…..
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.10.05 18:59:53
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt városszépítő, színesítő akcióval már az ország több pontján is felbukkant. Nekem - politikai véleményemtől függetlenül - mindig tetszenek ezek, a sivár utcaképet vidámabbá tevő, egyszerű pingálások. Ne kapj a szívedhez, ez egy LEGO rajongóknak szóló blog, ám most…..
Gazdátlan szemétdomb, balesetveszélyes aknafedél vagy lekopott zebra. Ilyen és ehhez hasonló problémákra keres megoldást a Járókelő. 6 éves fennállása óta csaknem 19 ezer esetben eredményesen. A felület olyan önkéntesek segítségével működik, akik maguk is bejelentőként kezdték. Ez a tevékenység…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
2019-ben változás történt a Budapest Airport szabályozásában. Jelen írásunkat aktualizáltuk, illetve a változásokról külön írásban is beszámoltunk. A frissítéskor hozzátett/módosított részeket pirossal írtuk, az aktualitásukat veszített részeket törlés helyett áthúztuk, hogy azért megismerhetőek…..
Mostanában többször futottam bele olyan posztokba vagy élő beszélgetésekbe, ahol a közös feszültséglevezetés az éppen aktuális politikusfeleségek, modellek, üzletasszonyok, valóságshow sztárok személyisége körül történt...
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.09.05 18:07:12
Tekintve, hogy mennyi közpénzt költ a magyar kormány futballra, nem csoda, hogy a köztévé azt hiszi: a magyar futball a világ közepe. A Ferencváros ugyanis 1,5 hónapon belül másodszor készül megnyerni a vb-t! Először július elején, a vb hajrájában szembesülhettünk azzal, hogy Magyarország nemcsak…..
Orbán 2006-ban bírta ezt nyilatkozni. Azóta viszont, úgy tűnik, nagyon belejött...
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.08.15 20:26:35
@Cycmen: Nincs az a hazugság, amire azt mondanátok, hogy elnézést, igaz?
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.08.15 20:29:47
@Quercus a gondolkodó: Csak Orbán éjjel is hazudik, 0-24-ben. Az MSZP kormányok idején még az volt a balhé, ha leakasztottak 1-2 milliárdot, most meg 100 milliárd úgy tűnik el, hogy csak pislogunk, miközben egy kórházban 5 milliós gépet nem bírnak megvenni.
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.08.15 20:32:01
@6.Lenin: A lényeg hogy gazdád annyit lop, hogy előbb utóbb lámpavason végzitek.
Azért intézte el, hogy ne világítson annyira.
Annak, aki szereti a vélemények és értelmezések szabadságát, sokféleségét, minden sajtótermék eltűnése rossz érzés. Mindig csodálkozom azokon, akik képesek kárörvendeni akkor, amikor valami megszűnik - legyen az akármilyen politikai oldalhoz tartozó -, ami korábban létezett, ahol emberek írtak,…..
Reggel elindulsz egy átlagos kirándulásra és úgy érsz haza, hogy megőrülsz a látottaktól! Ritkán adatik meg ez az érzés, de ma megesett, bezsebeltem egy medve sziluettjét a Pilisben! Futnál, kiabálnál, fújogatnád gázsprayvel? Lehet, hogy egyszerűen az egymás iránti tisztelet kifejezése segített?!…..
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.08.07 13:43:51
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Bár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek...
Rövid idő alatt kétszer is megszívatta az utasokat a Ryanair, akik Gran Canariára repültek Budapestről. Először állítólag a csomagszállító berendezés romlott el, és hagyta itt a csomagok javát a gép, másodszor bizonyosan túlsúly miatt pakolták le a bőröndök egy részét. A történtek után sok téves hír…..
Július 16-tól új vezetője van az MTVA kulturális-ismeretterjesztő csatornájának, az M5-nek, írja az MTI. Az új vezető Siklósi Beatrix, aki Dér Ágnest váltja ebben a pozícióban. Siklósi eddig az MTVA kiemelt programok, valamint kisebbségi- és határon túli műsorok főszerkesztője volt, de többször…..
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
Októberben tér vissza a 9. évadával a Walking Dead és az eddigi kiszivárgott hírek alapján úgy tűnik, hogy komolyabb válaszúthoz érkezett a sorozat. Először is új showrunner veszi kezébe az irányítást, Scott M. Gimple feljebb lép és egyszerre fog foglalkozni az összes Walking Dead projekttel, helyét…..
Orbán Hazaáruló Viktor 2018.07.14 12:47:04
@teéjesenmindegy: A lovak alapjában véve jól megélnek a természetben, füvet esznek és ha megriadnak, elszaladnak. Ott élnek, ahol a zombisűrűség alacsony, a fű sűrűsége pedig magas.. Nem pusztulnak el akkor sem, ha nem patkolják őket, mivel a patkolás a köves utak miatt kell. Te kevered a terepjáróval, amit az emberek találtak ki, építettek meg, tankolják és tartják karban. Ha pedig nem gondozzák, lepusztul. Magától pedig végképp nem tölti meg magát üzemanyaggal és nem születik kicsi terepjáró sem.
Részeg hajtók, száguldozó gazdagok és Fedák Sári rettegett autója. Ilyen veszélyek fenyegették a gyalogosokat a századfordulón, Budapesten.  ..