Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Cobb

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június volt, s ujjongtunk: nyaralás! Összecsomagoltunk, és irány a reptér, hiszen repülni hív a magas ég! Viszonylag jól értünk ki, csekkolni nem kellett, mentünk a biztonsági ellenőrzéshez. Ilyenkor mindig eszembe jut Robert Harris Szellemíró című könyvének sokkolóan mély gondolata: "Az utazást…..
Sokan nem tudják, hogy a Paks 2-t építő orosz állami kriptocég, a Roszatom nemcsak arról híresült el, hogy az ő létesítményük okozta minden idők harmadik legdurvább atomkatasztrófáját. Utoljára tavaly volt náluk Európában mindenütt érzékelhető, de rejtélyes üzemzavar,…..
Az utóbbi időben történt,eddig a Független Diákparlament, mostantól a Diákvagyok Mozgalom szervezésében való diáktüntetések tökéletesen mutatják, hogy a Magyar Oktatási rendszerrel nincsen minden rendben. Próbáltam rájönni a válaszra, miért tart ott az oktatás ma Magyarországon ahol?  Először is, a…..
Bizonyára Ön is, mélyen tisztelt Olvasó, áltélte már azt az elképzelhetetlen horrort, amit a magyar utakon tapasztalhatunk: balesetből származó roncshalmazok minden utcasarkon, letarolt óvodáscsoportok hullahegyei az út szélén… még jó, hogy szeretett gondnokuk, a nanny state Magyar Állam kiemelt…..
Mr. Cobb 2018.05.26 21:40:14
@Hajdú Peter: Ha a mélyen tisztelt rendőreink nem a 30 helyett 32-vel száguldókat büntetnék, hanem esetleg az ilyen tirpák balkáni k.csögöket szednék ki a sorból, szó szerint életeket menthetnének. Tele van ezzel a román/török/bolgár autócsempész maffiózó söpredékkel az M1, az 5-ös út, konkrétan kilométerenként életveszélyes helyzetet teremtenek maguk körül, de tényleg, fontosabb a kinnfelejtett táblánál a "gyorshajtás". Aki ezt nem képes megérteni, az ne üljön autóba, mert nem ismeri a mai magyar helyzetet. :)
Lezárult az idei középiskolás felvételi folyamat. A gyereket felvették, megvan a programja a következő évekre. Nem is rossz, alapvetően jó iskolába került be, oda, ahova ő is szeretett volna. Szóval van egy nagy sóhajtás, ezen túl vagyunk. Viszont összegyült bennem pár megjegyzés, ami…..
Niki négy gyerekével él egy kicsi, de hangulatos, kétszobás lakásban. Érkezésünkkor szabadkozva meséli, hogy két nagyobbik gyereke közül az egyik épp súlyemelő-edzésen van, a másik pedig moziban. Otthon van viszont Dorina Anikó, Niki négy éves kislánya, akiről egykettőre megtudjuk, hogy az oviban…..
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Mr. Cobb 2018.04.14 09:40:44
@Brix:
index.hu/gazdasag/2018/03/08/meg_soha_nem_kerestek_ennyi_penzt_a_magyar_bankok/

Szegény bankocskák, joggal terhelik át az emberekre a többletköltségeket, különben egészen biztosan le is húzhatnák a rolót. Ja, nem!
"A hazai bankok 2017-ben 694 milliárd forintos összesített adózás előtti nyereséget értek el. Ez 38 százalékkal magasabb érték, mint a megelőző évi, és egyben minden idők legnagyobb hazai szektornyeresége."
Nem tudom, te hogy vagy vele, én valahogy nem tudom sajnálni őket. :)
Vagy talán azt mondod, az Index nem hiteles forrás???????
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Mr. Cobb 2018.04.10 19:03:16
@Attilajukkaja: Ha valaki 2018-ban még mindig lehetséges alternatívának gondolja Gyurcsányt, akkor ő is legalabb annyira beteg ember. Amíg a jelenlegi ballibsi bagázst az utolsó félkegyelműig bezárólag nem kergetik ki a parlamentből, addig Viktor akár meg is koronáztathatja magát, és haláláig uralkodhat. Vegyétek már észre magatokat! Lehet összeadni, szorozgatni a szavazatokat, de akkor is látszik, hogy ennek az ellenzéknek semmilyen választási rendszerben, semmilyen médiahátszéllel nem lett volna esélye. Egyszerűen azért, mert alkalmatlanok. Nem csak a politikára, hanem bármire.
Ahogy Kelemen Annácska mondta: "Az ellenzék impotens, a győztesünk remélem nem az." :D
Mr. Cobb 2018.04.10 19:55:23
@Glasses: Akkor lenne esély arra, hogy 2022-ben ne legyen újból. De így Gyurcsány minden erejével azon fog dolgozni a következő 4 évben (is). Eddig egész jól ment neki :)
Volt idő, amikor rendszertelenül ugyan, de össze-összefutottunk. A szó szoros értelmében. A pályakezdő politikus egy körgangos ferencvárosi bérházban, a fölöttünk lévő lakásban élt feleségével és csecsemő kislányával. Olykor a lépcsőházban húzott el mellettem rövid gatyában, telente pedig…..
RTL Klub, Comedy Central, Sport TV, AMC, TV Paprika. Ezeken az adókon biztosan futnak a független, szavazásra buzdító szpotok. A 2018-as országgyűlési választás kampányába - eddig szokatlan módon - a televíziós csatornák is beszálltak, hogy arra ösztönözzék nézőiket, éljenek alkotmányos jogukkal, és…..
A Momentum elkezdte a politikai elit ügynökmúltjának feltárását - legalábbis ezt állítják magukról a lánglelkű fiatalok. Ennek keretében lerántották a leplet Medgyessy Péter múltjáról. Épp időben. A kormányt azonban véletlenül sem hozzák kellemetlen helyzetbe...
    "Jézus feltámadása a kereszténység hitének olyan tartóoszlopa, melyet, ha megingatunk, az egész felépítmény dőlne össze." - írja Zsengellér József református teológus a Test és lélek című írásában. Valóban így van, a kereszténység mindent egy lapra, a húsvéti ünnepkörre tett fel. Jómagam nem…..
Igen, okostelefont még ennyi pénzből is ki lehet hozni. Egyes gyártók megpróbálkoznak előállni a legolcsóbb okostelefonokkal, ez valakinek sikerül valakinek nem. Azt sejthetjük, hogy nagyon alacsony árért nem nagyon kaphatunk erős hardverrel ellátott készülékeket, hiszen a tervezés, anyagköltség,…..
Az egyértelmű helyzeteken túl, mint elviselhetetlen munkahelyi körülmények, balesetveszélyes munkahely, stressz, személyes konfliktusok, van pár olyan speciális faktor, amikor akármilyen jól el is vagy a munkahelyeden, muszáj lenne váltani, a későbbi karriered – de akár csak szimplán a szakmai jövőd…..
Mr. Cobb 2018.02.28 15:38:15
@kukatr: Az első kommenthez.
Informatikus végzettségem van, fejlesztői tapasztalattal. És nem érti senki, miért nem megyek programozónak fél gurigáért.
Mert utálom. Inkább keresek jóval kevesebbet, nehezebb munkával, de pár éven belül ki tudok építeni magamnak egy olyan munkakörnyezetet, amiben jól fogom érezni magam. :)
Barsi Balázs ferences szerzetes atya követte az elmúlt napokban a Katolikus Válaszon megjelent tudósításokat a német egyház anomáliáiról. A sorban utolsó hír kapcsán az atya az alábbi kommentárja közzétételére kért meg minket. Ha valaki végignézte az aacheni egyházmegyében tartott "bolondmisét" -…..
Egyszer eltolták az új rendszer indulását, de jövő hétfőn életbe lép: lényegében arról van szó, hogy aki fel akarja tenni a csomagját a csomagtartóba, annak fizetnie kell érte. Ingyen csak azt a csomagot lehet felvinni a gépre, ami befér az ülés alá. Átnevezték az elsőbbségi beszállást "elsőbbségi…..
Mr. Cobb 2018.01.12 22:49:04
@Skorpió53: Szerintem nem is a lopás a legnagyobb probléma. Láttál már reptéri dolgozókat ki- vagy bepakolni a gép hasába? Gyakorlatilag Németország kivételével mindenhol úgy dobálják össze a bőröndöket, hogy a kemény falúak eltörnek, a puháknak meg a tartalma lesz szilánkos. Na, ezért tépem le én is mindig a sárga matricát.
A szabad vélemény nyilvánítás megsértése, avagy jogos igény a hivatal részéről, hogy ne nyilatkozhassanak szabadon a tanárok, az iskolaigazgatók? Az iskoláknak demokratikus rendszerben kellene működniük, hiszen a vezetésnek nincs közvetlen kapcsolata a tanulókkal, sok-sok pedagógus közös munkájáról…..
Profigrammer's Durran vagy nem? 2017.12.30 14:37:37
Megvolt az első Bitcoin rablás Magyarországon! Ezúttal nem virtuális pénztárcát raboltak ki, vagy fiókot törtek fel. Sokkal egyszerűbben jutottak pénzhez. Találtak egy befektetett, aki úgy döntött, hogy három jóvágású fiatalembertől az egyik sötét belvárosi kapualjban éjnek évadján fog Bitcoint…..
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Naperőművek épülnek Pakson, de mindenki nyugodjon le, nem az atomerőművek helyett tervezik a napelemeket használni. Nagyon úgy tűnik, hogy kimondottan az atomerőművek ellenzői és a megújuló energia felhasználását támogatók bosszantására és nem utolsó sorban kényszerből döntött így a kormány. A…..
Mr. Cobb 2017.12.05 21:54:12
@sumes67: Ha az atom helyett napenergiára építenénk az országos ellátási stratégiát, legyen 1 olyan hét, amikor nem süt 3 óránál többet a nap összesen. Akkor mi van? Leáll mindenki? Országos kényszerszabadság? De legalább a zöldek nyugodtan szívhatják el a napi spanglijukat...
Automatizálással Magyarországon a munkahelyek 12 százaléka – ami több mint félmillió foglalkoztatottat érint – lehet kiváltható. Korábban a Magyar Szakszervezeti Szövetség nőtagozata tartott tanácskozást erről, s a negyedik ipari forradalom jelentette kihívásokról november elején a közlekedési…..
Mr. Cobb 2017.11.02 07:24:19
@FayRodisz: Ha nem ért egyet valamivel, nem biztos, hogy vele van baj. Valószínűleg megértette a cikk mondanivalóját, de ennél tovább ment, és arra is rájött, hogy hülyeség.

Akik minden, velük egyet nem értőre kapásból rámondják, hogy fidesz propagandista, azok általában libsi propagandisták. ;)
Az október végén esedékes óraátállítás – ellentétben a tavaszi váltással – az informatikában számos esetben kezelendő üzemeltetési problémát okoz és emberi beavatkozást igényel számos informatikai rendszernél. Ennek oka, hogy az ősszel egy órával vissza, míg tavasszal egy órával előre állítják az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv, Nem tudom illik-e bármilyen témába a levelem, de gondoltam megosztom. Ha megosztásra kerülök, akkor a nevemet és az e-mail címemet légyszi ne tegyétek közzé. Köszi. Nem is olyan régen jelentkeztem Európa…..
Mr. Cobb 2017.10.05 22:19:29
@Elek Heck: Google a barátunk, a "luxus kád dabas" keresésre azonnal kidobja a kérdéses céget... Valószínűleg a levélíró nem akart magának kellemetlenséget okozni a név kiírásával. Akinek esetleg még mindig nem lenne meg, esetleg lusta rákeresni: Wellis.
Mr. Cobb 2017.10.06 13:59:51
@Szumátriai Patkánymajom:
átkozott mocsadék, féregtetű undormány
zsírszuka kitalált, pinavakaró, lófaszt se csináló pozíció
háeres geci-kurváját
ocsmány pofájú, műkarmos hányadék ribanc-geci-kurva
A tetves isten a faszát húzza bele...ebbe a rühes, tetves, kibaszott országba...
A jó kurva egit neki...
fideszes kis geci a haverja, rokona, fattya, kitartott ribanc kurvája
pár idióta, egysejtű, dilettáns nyomorék, senkiházi, stb., vadbarom pár napot lubickoljon
Átkozottak legyetek...
Megdöglik a narancs geci, ijá-ijá-ó,
Takarodik a picsába, ijá-ijá-ó,

Mit ne mondjak, te se felfelé húzod a színvonalat. Nem akarsz lelépni? :)
Legjobb lenne ha az országból is eltűnnél. Semmi szükség az ilyenekre....