Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conneciton live

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog a földön, de a vele járó öröm, boldogság, vagy csalódás és fájdalom még egy felnőtt embert is komoly érzelmi viharokba tud keverni. Ezért biztos, hogy szülőként aggódva hallgatjuk, ha gyermekünk bejelenti, hogy ő bizony szerelmes. Erre a helyzetre való…..
connection-live 2017.06.09 11:06:56
Minden szerelmes párnál eljön az a pillanat, amikor úgy döntenek, hogy meg szeretnék osztani az életüket egymással, és összeköltöznek. Azonban a sok együtt töltött idő és a felhőtlen boldogság nem mindig úgy sül el, ahogyan azt szerettük volna. Azt mondják, hogy „Lakva ismerszik meg az ember”, és ez…..
"Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat,Csapjad össze, csapjad össze, csapjad össze a mancsodat!" A nyári táboros emlékekre mindenki szívesen emlékszik vissza neki. A tábortűzre, a kalandokra, az új barátságokra, és az önfeledt pillanatokra. Hamarosan itt a nyári szünet és a…..
A felgyorsult világunkban kevés olyan ember van, akit nem érint a stressz. Azonban kevesen foglalkoznak vele és veszik komolyan az intő jeleket. Tudtad, hogy a stresszes életmód számos egészségügyi probléma forrása? Ha te is sokat idegeskedsz, és nem tudod, hogyan változtathatnál ezen, akkor ez a…..
A napozás, illetve a napon való tartózkodás egészséges, hiszen a napfény hatására fokozódik a D-vitamin termelődése, amely főként a csontok szilárdságához és az erős immunrendszer miatt kiemelten fontos. Ezért nem is csoda, hogy szinte ösztönösen vágyunk a napon való hempergésre. Általában a nyári…..
A nyári hőségben az ember csak is valami hűsítő finomságra tud gondolni. Elhoztuk nektek a legjobb jeges kávé receptet, amelyet valaha kóstoltatok! Kezd már a reggelt egy krémes, frissítő itallal, amely garantáltan be fogja indítani a reggeled! A jegeskávét általában hideg…..
connection-live Summer love 2017.05.26 15:20:43
A tavaszi szél feléleszti, a szerelem parazsát a nyár pedig feltüzeli azt. A nyári szerelmeket általában a kaland szüli. Végre kiszakadunk a megszokott kerékvágásból és valami izgalomra vágyunk és a szerelemnél mi is lehetne izgalmasabb?  Azt mondják, hogy a nyáron született románcok csak…..
connection-live Kerti partira fel! 2017.05.24 16:01:16
A nyári esték legnagyobb slágere vitathatatlanul a kerti partik. Nincs is jobb, mint kiülni a szabadba a családdal, vagy barátokkal és finom falatok elfogyasztása mellett eltölteni egy kellemes estét. Általában a kerti partikra az a jellemző, hogy spontán, hirtelen ötlettől vezérelve lesznek…..
A nyár nem csak a jó időről, nyaralásról, vagy fesztiválokról szól, hanem az esküvőkről is. Napjainkban egyre divatosabbá vált, hogy a meghívó mellé kívánságlistát is ad az ifjú pár, hogy mit szeretnének nászajándék gyanánt kapni. De vannak olyan esetek, amikor nem kapunk listát és magunknak kell…..
A diákmunka évről évre egyre népszerűbb. A felmérések szerint több százezer tanuló és hallgató keresi fel az iskolaszövetkezeteket szezonális, vagy állandó foglalkoztatás céljából. A diákszövetkezetek számos lehetőséget nyújtanak a diákok számára. Nem csak karrier lehetőséget biztosítanak, de teljes…..
Emlékszem arra, hogy gyerekként a nyaralás előtt pár nappal az egész család papírokkal a kezében rohangált bőröndről bőröndre. Természetesen a helyszínen mindig kiderült, hogy valami fontosat otthon hagytunk. Az okos telefonok világában ezt már mind magunk mögött tudhatjuk. A számtalan hasznos…..
connection-live Előre a jövőbe! 2017.05.06 12:43:00
Az érettségi az első nagyobb megpróbáltatás minden ember életében. Ilyenkor a diákoknak számot kell adniuk a tudásukról, és ezzel együtt megalapozzák a jövőjüket is. Sokan mégis félvállról veszik és a tanulást az utolsó percre hagyják. Az írásbeli érettségik hamarosan…..
Hamarosan itt az anyák napja. Emlékszem, hogy kisgyermekként az anyák napi ünnepségeken szép ruhába öltöztettek minket, énekeltük az Orgona ágát… és verset mondtunk minden anyukának, aki ott volt. Később a barátokkal együtt indultuk orgonaszedésre, hogy egy óriási csokorral köszönjük meg azt a sok…..
connection-live Le fogok fogyni! 2017.05.02 15:29:34
Mindannyian ezzel a nagyon erős kijelentéssel kezdjük, aztán valahogy alább hagy a lelkesedésünk - ki tudja miért? Vagyis biztosan megtudja mondani, hogy ő pont miért adta fel, de általában ezek csak gyenge kifogások, aminek mi most az elejét vesszük! És ha már az appok világát éljük - mert ugye az…..
Ha te belföldi nyaralás párti vagy, akkor ne is olvass tovább. Komolyan. :D De ha benned is ott mozog a mérgezett egér és mennél, látnál, tapasztalnál, vagy csak a napfényes homokos tenger parton lazulnál, akkor ez most neked szól! Az előző cikkünkben a safe travel list-ről olvashattál, úgy hogy…..
Kiváltképp nyáron, amikor fokozottan figyelni kell. Hőség, hideg koktél, egy kedves molyos és máris kész a gond. Na most épp nem arra gondoltunk :D Az elmúlt években különösen nagy jelentőséggel ruházták fel a biztonság szót - mármint a nyaralások terén. Ügyeljünk otthonunk biztonságára,…..
Az van, hogy ami manapság elromlik azt nem megjavítjuk, hanem kidobjuk és újat veszünk. És valóban így. Újat veszünk minden kütyüből, ruhákból és megannyi olyan termékből amik nélkül egyébként simán elboldogulnánk, de nekünk csak azért is kell. Valamiért... A lényeg azonban most nem az esztelen…..
connection-live Hazudni bűn! ?? 2017.04.16 13:48:00
A kutatások szerint az emberek naponta 5-10 hazugságot mondanak. Őszintén, te hányszor füllentettél már ma? Ezért nem is csoda, hogy mindenki át szeretne látni a hazugság sűrű fátylán. Van egy jó hírünk, mert egy kis odafigyeléssel könnyedén kiszűrhetjük, hogy ki az, aki…..
Meghatározó pillanat egy ember életében, amikor először mondja ki: Függő vagyok. Drámai szavak ezek, és számtalan – mások szemében akár jelentéktelen – függést jelenthetnek.   Ez a kijelentés jelezheti a személyes mélypont átélését és a változtatás megfogalmazódásának a szándékát. Jelentheti…..
Nem rég még egy aranyos kis tipegő volt, aki alig tudott tőlünk elszakadni, de ma már mindent a fejünkhöz vág. Tíz éves kora körül minden gyermek egy természetes, és megállíthatatlan változáson megy keresztül. Egyre kevesebb dolgot oszt meg a szüleivel, sokszor undok és pimasz, talán lusta is, na…..
Lesz időd a kedvencedre? Naná, hogy igen a válaszod, de azért óvatosan a gyors kijelentésekkel! Tégy egy lépést hátra és gondold át végig a jelenlegi napirended. Vizsgáld meg a lehetőségeidet és a körülményeidet! A zsúfolásig megtelt menhelyek nem arról tanúskodnak, hogy az emberek képesek a…..
Jön a nyár, a jó idő, és az esküvőszezon! Valószínűleg a nyárra már sokkunk hivatalos legalább egy esküvőre. Érthető, hogy ez az évszak a legkedveltebb a szerelmes párok körében, hogy összekössék az életüket. A csodaszép tavaszias vagy nyárias idő kiválóan megalapozza a hangulatot egy álomesküvőhöz.…..
Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy külföldön folytatják tovább az életüket. Lehet, hogy csak egy tanulmányi út, vagy jobb pénzkereseti lehetőség miatt indul neki valaki, de végül hosszú időkre, vagy akár örökre is külföldön köthet ki. A legnehezebb minden esetben a szándékot követő első…..
Legalább is az idegen nyelvek terén. Közismert tény - sajnos -, hogy hazánk nem jeleskedik az idegen nyelven megszólalni is képek lakosok számában. Ennek megoldására több cég, sőt még az állam is kínál megoldást - bár az inkább a diplomásokat érinti -, de az igyekezetek ellenére is rossz a…..