Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spamdog

0 bejegyzést írt és 1176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1915 körül. Fotósok Moszkvában, a Kreml falánál..
spamdog 2022.06.07 16:58:49
Elérkeztünk a végéhez, úgy hiszem, hogy a sorozattal méltó emléket állítottak a csernobili katasztrófának. Jöhetnek a mindent eldöntő pillanatok, az utolsó rész a bírósági tárgyalás köré fog épülni, ahol megtudjuk, hogy mi történt az erőműben. Én pedig köszönöm szépen mindenkinek a figyelmet!…..
Szeptemberben új sorozat indul Comedy Centralon Pedagógerek címmel, amiben hat őrült tanító néni lesz a középpontban. A nem mindennapi pedagógusok iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak…..
A vasárnap esti/hétfő hajnali 90 perces finálét tessék szépen az ELEJÉTŐL a VÉGÉIG megnézni. ..
spamdog 2018.06.21 18:13:20
Fotó: HBO / Valkai Réka Elég kemény jelenet játszódik le az HBO saját sorozata, az Aranyélet utolsó, októberben érkező harmadik évadának első kedvcsináló előzetesében: Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) elégeti a teljes, sötét utakon szerzett vagyonát, meg egy szobrot, aminek, mondjuk úgy, elég…..
1066. Vilmos normann herceg és II. Harold angol király titkos találkozója a hastingsi ütközet előtt ..
spamdog 2018.04.01 16:02:55
@kugi: Terry Bedford
                                                                       "Nincs már türelmem, elfogyott" Kedd van, vagy inkább szerda? Krisztina jön, de egy nappal későbbi a dátum... Biztosan történt valami performansz kedden, ezért…..
Igen, kedves olvasók, mi szeretjük annyira ezt a műfajt, hogy megint kamera előtt okoskodjunk a Trónok harcáról, de ezúttal nem a múltról beszélünk majd, azaz hogy mi volt, meg mi nem, hanem arról, hogy mi lesz a nyolcadik, záróévadban és az előzménysorozatokban, már ha lesznek, ugye, mert ezt ma…..
spamdog 2017.09.13 20:02:55
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
spamdog 2017.09.03 13:32:35
@dr nmate: Dénes...
Láttam már pár kinti égetést (thx to Comedy Central), de ami itt a legjobb poénnak számított ott adásba se kerülne. Itt nem Ganxstát roastolták meg hanem a Roast intézményét.
Fizetésemelést kaptak a Modern család című sitcom egykori gyerekszínészei, azaz Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould és Rico Rodriguez, akik mostanra már mind betöltötték a 18. évüket, így jár nekik a rendes fizu - epizódonként és fejenként 100 000 dollár. Nem kell…..
spamdog 2017.07.27 16:34:53
@nolto: Mert egy dolog jobb a sok pénznél, a még több pénz )
Ez lesz az a poszt, amiért a) semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni, b) amit nem kell készpénznek venni és c) kiválóan alkalmas a Trónok harca-rajongók felidegesítésére. Az egész azzal kezdődött, hogy egy reddit-felhasználó kitett egy nagyon hosszú, eszeveszetten részletes…..
spamdog 2017.07.17 14:21:11
@Herbert Putzenschramm: az eső rész pontosan ez volt!
Május elseje, a munka és a gyöngyvirág ünnepe, Zrínyi Miklós költő-hadvezér, és Tordy Géza színművész születésnapja. 1994-ben ezen a napon távozott erről a világról Ayrton Senna, kilencven évvel korábban Antonín Dvořák cseh zeneszerző, többek között az Újvilág-szimfónia szerzője. Magyarországon meg…..
Akinek eddig volt gyors kábeles internetje olcsón, de nem volt mellé Discovery Channelje és TLC-je, azaz kimaradt az Alaszkai aranyásók, Bear Grylls vagy a tortakirály kalandjaiból (nem is beszélve az elképesztően vicces amerikai romalagzis trashműsorról), az most fellélegezhet, a Digi megegyezett a…..
Erről sajnos nincs videónk, de egy későbbi fellépéséről van :)   UPDATE: Spamdog mester Szörfdeszka.hu oldalán akad még letölthető (!) videó is a képek mellett! Ezt csekkoljátok: http://www.szorfdeszka.hu/2004/1120fletch/index.html És másoljuk ide a zene.net eseményt felvezető…..
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
Ráadásul úgy, hogy dupla lemez lesz. Az egyiken ők dolgoznak fel másokat, a másikon őket dolgozzák fel mások. Utóbbiról egyelőre semmi információ nincs, viszont azt ki lehet következtetni, hogy ők kiket dolgoznak fel. Fejes "a pólómon üzenek" Tamás dobos ugyanis lényegében elárulta a koncerteken,…..
spamdog 2016.07.13 22:38:18
Megdöntötte saját nézettségi rekordját a Trónok Harca. A sorozat vége egyre közelebb, a hivatalos forrásokon keresztül nézők száma egyre növekszik. Legalábbis az Egyesült Államokban. A 18-49 közötti nézők nem számítanak annyit az HBO-nak, mint a többi csatornának, ettől függetlenül árulkodó, hogy a…..
Az egyik Los Angeles-i tévénél történt az alábbi eset: élőben, az időjárás-jelentés kellős közepén szóltak rá az éppen képernyőn levő Liberté Chanre, hogy ugyan vegyen már fel magára valamit, mert az a koktélruha, amiben ott parádézik, minden határon túlmegy. Be is adtak neki egy szürke kardigánt,…..
Ha nem a sajtó adja ki, akkor elkúrja egy szolgáltató - Murphy törvénye utolér mindenkit, ebben az esetben az HBO-t is, ahol úgy vigyáztak a 6x01-es részre, mint a Kába kőre, de hiába. A sajtónak nem adtak ki screenereket, az egyetlen ember, aki kért és kapott is, az Obama elnök volt, szóval tényleg…..
spamdog 2016.04.25 10:00:57
@vitaygeorgina: Azt azért lehet tudni hogy a 6x01 címe The Red Woman
Előbb utóbb várható volt, hogy az ultrajófejnek kikiáltott Dave Grohl megrészegül saját sztárságától. Ennek kicsúcsosodását láthattuk a Oscar-díj átadóján, amikor egyes egyedül adta elő a Beatles Blackbird című dalát. Innentől pedig nincs megállás. A Foo Fighters legutóbbi lemezéhez készült…..
Az HBO Last Week Tonight című műsorának házigazdája egy 22 perces szegmenst áldozott a republikánus párt elnökjelöltségére legesélyesebb üzletembernek, amiből nagyjából annyi jött le, amit eddig is tudtunk: Trump egy hazug, megalomániás gyökér, aki viszont zseniálisan…..
spamdog 2016.03.02 13:08:56
A Duna Tv idén (és még 2017-ben és 2018-ban is) élőben közvetíti a gálát, aminek ugye elég nagy tétje van számunkra is, hiszen 27 év után ismét lehet magyar Oscar-díjas film: a Saul fiát a legjobb idegennyelvű filmek között jelölték szoborra. A műsorfolyam közvetítése…..
spamdog 2016.02.28 10:53:47
@nomolesztiren: kár hogy a facebook mellett a bloghu sem ismeri az irónia emojit
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
spamdog 2016.02.18 20:02:03
Legjobb női mellékszereplő: Maura Tierney, AffairLegjobb színésznő, vígjáték: Rachel Bloom, Crazy-Ex-girlfriendLegjobb színész, vígjáték: Gael Garcia Bernal, Mozart in the JungleLegjobb vígjátéksorozat: Mozart in the JungleLegjobb minisorozat: Wolf HallLegjobb színész, minisorozat: Oscar Isaac, Show…..