Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capture

0 bejegyzést írt és 754 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai sztárunk nőből van, nem is akármilyenből: Lucy Liut akkor is iszonyú jónőnek tartanánk, he nem szavazta volna meg az összes angol pinamagazin a világ ikszedik legszebb emberének, mert hát az, és kész. Nem kifejezetten sorozatszínész a lelkem, de azért kivette a részét a…..
capture 2007.03.04 12:39:02
comment:com Győzike rádiót venne 2007.03.02 14:20:14
A zebracsíkos hacuka és a kacsalábon forgó giccsház mellé rádiót szeretne magának Gáspár Győző, és ezzel a lendülettel igazgatná is. A rádió jelenlegi támogatót kirázta a hideg a hír hallatán. A folytatásért tessék elolvasni a Velvet írását...
Az amerika katonai akadémiák non plus ultráját West Pointnak hívják, ez az a hely, ahol a nemzet szépreményű ifjai kitanulják a katonai mesterség minden csínját-bínját, és ha hinni lehet a jelentéseknek, akkor itt kell csírájában elfojtani az esetleges deviáns hajlamokat, és…..
A Duna TV újabb minőségi sorozatot vásárolt meg az oroszoktól. Március 25-től vetíti a csatorna A Mester és Margaritát, amit egyébként ugyanaz a Vladimir Bortko rendezett, aki a Pétervári banditákat és a Félkegyelműt is. Ezeket szintén láthattuk a Dunán. A Mester és…..
comment:com Frei furcsa éjszakái 2007.02.27 10:07:00
Elégedettek lehetünk, tegnap is megkaptuk Freitől a havi megkínzott ember, levágott kar, szart lapátoló afrikai és csatornába tömött hulla adagunkat. Frei mentségére legyen mondva, hogy Libéria tényleg ilyen hely, pont Frei műsorába való, úgyhogy forgatott is arrafelé…..
Ha valaki nagyon károg a magyar tévékben látható reklámok színvonala miatt, az most nagyon figyeljen, mert a belinkelt videó talán még a Klapka zálogház ne a nőt nézze szlogenes borzalmánál is jobban irritálja a retinánkat és hallószervünket. Ezennel  meghirdetjük a…..
comment:com Xavér igazságot oszt 2007.02.20 10:14:00
Kicsit olyan ez a sztori, mint amikor a Havas összekeveri a riportalanyt a lábtörlővel, és utána mégis rohadt elégedett önmagával - a pletykalapoknak van miről írni napokig, még az Aktívban és a Naplóban is lehet egy belső promót nyomni a Mokkáról, a szerkesztők,…..
capture 2007.02.20 11:53:52
A Comment:com retró-rovatának médiaiskolájában a támogat, tűr, tilt problémakörét fogjuk elsőként körbeszaglászni. Tankönyvünk az 1969 februárjában megjelent A Magyar Rádió és Televízió művészeti műsorpolitikája című kiadvány lesz, ami végre megmondta nekünk, hogy mi…..
24 függőknek ismerős a helyzet: valaki birtokában van olyan információnak, ami megakadályozhat egy nukleáris/vegyi/biológiai katasztrófát, de nem beszél az istennek sem. Jack Bauer azonban a tettek embere, és habozás nélkül megkínozza az illetőt, legyen az nő, férfi, vagy akár…..
comment:com Kerek, feszes, jeges 2007.02.19 00:52:54
Speciel én inkább nézem naphosszat az Életképeket (János, hogy tud ilyen nagyon szeretni, így ötven felett?) mintsem hogy arra várjak a tévé előtt, hogy hogyan esik seggre Nagy Feró egy leszúrt tripla Rittberger közben. Persze én utálom a jeget, meg a hideget, egyébként is bántja…..
comment:com Filmdömping 2007.02.18 16:56:00
Monica Belluccinak állandó bérelt helye van napicsajaink között, de mégse ő lesz a mai csaj, hanem Lucy Liu. Egyébként Monica a Malénában fog domborítani (szó szerint), amit sokszor leadott már az MTV, kábé havonta egyszer megkapjuk Malénát, de nagyon kedves, olaszos film…..
A jó filmek megint 22 óra után kezdődnek, de ezt már megszoktuk. Nyolctól a két nagy kertévén a minőségi szórakoztatás jegyében a hányinger, szirupos német állatság Álomhotel: Dél-Afrika fogyasztható, illetve fölidegesíthetjük magunkat a Szeszélyessel is.…..
Kevin Smith jó arc, Dogma, Shop-stop, hogy csak két nagyszerű filmjét említsük meg így hirtelenjében, megvan? Ha nincs, sürgős pótlást javaslok. A CW új sorozatreménységének pilotja mellé rendezőként odacsapott Kevin a tévére átnyergelve rögvest egy testhezálló témába…..
comment:com Újra Pirx kapitány! 2007.02.18 15:36:00
Biztos vannak magányos, elszigetelt Pirx-rajongók, akik otthon, titokban, bezárkózva, suttyomban gondolnak csak  a kapitányra. Nos, őket megnyugtatom, nincsenek egyedül, Pirxnek óriási tábora van Magyarországon, akik egyébként már letettek arról, hogy valaha is újra láthatják…..
A sorozatjunkie már tegnap este lehozta ezeket a nagyon vicces videókat, mi csak most tértünk magunkhoz a tegnap esti Amazing Race maraton nézésből, de csipás szemünket azonnal felnyitotta a dolog. Innen loptuk, és nem innen, de a lényeg ugyanaz: tessék szépen klikkolni, és röhögni...
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..
Kezdjük egy nagyon jó hírrel: ma Kubrick-est a Cinemaxon. Érthető okokból a 2001 - Űrodisszeiát helyezték a sorban előre. Az egyébként milyen vicces, hogy már jóval túl vagyunk 2001-en, és semmi űrutazás, meg űrgyermek, csak globális felmelegedés. Ja, a végtelen hosszúságú…..
Régóta mondjuk, hogy az MTV nyugodtan lehúzhatná már a rolót, van rohadt nagy archívuma, kell hozzá egy számítógépes katalógus, abból egy program kiválogatná a napi összeállítást, és egy barna köpenyes bácsi meg fölhozná a raktárból a filmtekercseket, szuszogva befűzné a…..
Szerda van, már csak 2 nap, és lehet vigadni, de ma este még itt a tévé nekünk. Az m1-en angool krimi, naná, hogy Agatha Christie és naná, hogy Miss Marple, akit világ életemben rühelltem, nem tudom honnan van ez az averzióm a tudálékos öregasszonyokkal szemben, de én már így…..
A 24 alkotói vannak olyan bűbáj tündibündik, hogy a két feszültséggel, damnitekkel, kínzásokkal és tömeges terrorista-írtással teli napok közé ún. prequeleket, azaz előkéket ékelnek, ebből persze semmit nem tudunk meg istenigazából, csak azt, hogy a Toyota rohadt jó kocsikat…..
Nálunk csak a hozzánk hasonló tévéfüggőket érdeklik a számok, Amerikában viszont minden tévés fejes a Nielsen adatokra tapadt, hogy megtudja: volt-e értelme az idei első sweeps-re elköltött rahedli pénznek, vagy csak egy nagy böszmeséget csináltak? A rövid válasz:…..
capture 2006.12.05 11:41:48
Hosszú, nyúlós szabadkozással kéne nyitni ezt a bejegyzést, merthogy megint szegény Kovács Ágin fog csattanni az ostor, de majd megpróbálok más bűnösöket is felkutatni. Akkor most el kéne mondani, hogy tudom, hogy micsoda teljesítmények állnak mögötte, meg hogy a…..
Csütörtök este, punnyadás, mindenki menjen moziba, vagy olvasson könyvet (ajánlom pl. a Friday Night Lights-ot) mert megint nem lesz semmi értelmes a tévében. Hogy a fenében ajánlhatnánk jószívvel olyan fos filmeket, mint pl. a TV2 21:15-kor kezdődő Golyóálló című…..
Vesszőparipánk a szar címadás, miért nem lehetett az eredeti, kettős jelentésű "The rat" címet meghagyni? Sokkal inkább szól az epizódról, mint a magyar verzió, mert azt azért senki nem gondolta, hogy Linc egyszer csak kegyelmet kap, ugye?Ez a rész mellesleg az eredetileg…..