Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abrakradabra

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Istvánnak egy különösen sikeres vásárlásba sikerült belefutnia a Vodafone-nál: kényelmesen, online módon vásárolt tabletje először csak egy tetemesebb mobilnet számlaelőleget hozott magával ajándékul, hogy aztán végül egy elhúzódó, macerás offline…..
abrakradabra 2017.09.21 15:24:14
@Putyur: havi 220k telefonszámláról ugrottam le 50k körülre, miután a T szerint ennél jobb ajánlatuk nem volt számunkra...
Azóta persze tudom, hogy a voda miért olcsó... a harmadikkal most ismerkedünk :)
Millió egy példája van a vallások féktelen pusztító erejének...
abrakradabra 2017.09.20 17:11:20
@anyadmajma: te mondj egy háborút amit tisztán vallási okból indítottak, és az arra hivatkozás nem csak álca volt.
Kellett pár nap észheztérnem, hogy higgadtan fel tudjam fogni, amit Veres András megyéspüspök nyilatkozott. Püspök Úr. Ön ítél akkor és úgy, amikor arra joga nincs. Ha véleményt nyilvánít elvárható Öntől, hogy tájékozódjon és utána nyilatkozzon olyat, amellyel hívő emberek sokaságában nem kelt…..
Ha hó végén sikerült egy kis zsebpénzt megspórolnod, így a nyár vége felé közeledve, akkor az Oukitel A16 okoskarkötő kitűnő befektetés lehet a számodra. Ha szeretsz mozogni, ha érdekel, hogy hány lépést tettél meg egy bizonyos időtartamon belül, ha fontos a pulzusod detektálása, vagy ha nem tudsz…..
Telekommunikációs modernizálásba fogott a cég, amit egy szanálással, valamennyi amortizálással és némi likvidálással foganatosított a Telekom. Lendületes beszámoló következik remek hasonlatokkal és nagy megfejtésekkel. Történt, hogy a naiv 22 éve kiválóan prosperáló családi cégünk úgy gondolta,…..
milyen videokártya növeli a laptop teljesítményét? amd vs. nvidea - frekvencia - memória - számítógépes játék A grafikus processzorok Egy adott számítógép hasznosságát annak teljesítménye határozza meg, egy számítógép teljesítménye pedig  annak alkatrészei alapján körvonalazható. És következhetnek…..
abrakradabra 2017.08.20 20:00:58
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
abrakradabra 2017.07.30 18:49:30
@morpho: Utolsó bekezdésre: meséld már el nekem mikor volt ez másképp? Mármint a magyar demokrácia korában... előtte persze volt hogy nem mehettél el.
Emlékszem olyan miniszterelnökre aki direkt felszólított, hogy húzzak a picsába ha nem tetszik amit csinál. Akkor is azt tettem amit most... nem arra szavazok akit nem szeretnék hatalmon látni. És maradok mint munkáltató és javítjuk a külkereskedelmi mérleget...
Van az úgy, hogy ha az ember fodrászatot nyit, akkor csak lenőtt hajú emberekkel találkozik. Na, így érzem én is, amikor a medvepostaládát ürítem. Ez alapján a Földnek vége és idegenek letaroltak, anyák menekítik a gyermekeiket és semmi sem működik, ja és minden házkezelő maga a patás ördög. Most ez…..
Egy államigazgatási szervezet új igazgatóhelyettese az Indexen is megjelent durva levelében köszönt be új kollégáinak. A levél hangneme és megállapításai éles ellentétben vannak azzal, amit manapság gondolunk a vezetésről és a vezető szerepéről, ráadásul meggyőződésem, hogy szembemegy a dolgozók…..
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
The Good Boyék először készpézben akartak felvenni egy csomó pénzt a bankban, majd amikor meghallották, hogy mennyibe kerül ez a kis móka, inkább maradtak az utalásnál. Pechjükre, nem olvasták ezt a cikket, ami ugyan 2 éves, szóval az adatai valószínűleg nem okék, de szépen összefoglalja, hogy mi…..
Viola két éve ment nyugdíjba, addig járadékos volt, 28 ezerből élt. Bérlakásban lakik, egy pici garzont bérel az önkormányzat cégétől - ezt osztotta meg annak idején fiával Ákossal és annak élettársával. Viola enyhe értelmi fogyatékos, de egész szépen elboldogult az életben. Annak idején az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! Egy német multinacionális cégnél dolgozok hosszú évek óta. 2017. februárig semmiféle negatívummal nem találkoztam, minden rendben volt. Azonban február óta a cég nem hajlandó fizetési kötelezettségét…..
abrakradabra 2017.04.28 07:12:01
@DocBulywood: szóval felváltottad aprópénzre a becsületed. Sikerült lehúzni (a nyomtatóértékétől függően) kb 100k forintra a céget...
Ez kb a körúti zsebes szintje, büszke lehetsz magadra.
Történelmi nap ez a mai: A momentum Mozgalom találó kérdésfeltevésével és a CEU tüntetésekkel a rendszerváltás megkezdődött. Ez utóbbival elszámolták magukat a fiúk, míg a népszavazási kérdés - bár nem a momentum sajátja - de fantasztikusan találóan lett megfogalmazva és a Fidesz elevenébe vág.…..
abrakradabra 2017.04.06 20:40:13
@paragrafus: hja. Tehát ha megváltoztatják az SZJA mértékét, akkor én majd szarhatok bele a következő munkahely váltásomig (és vagy a szerződésem módosításáig)?
A te logikád szerint igencsak nehéz dolga lenne az egyszeri NAV-osnak, miközben ellenőrzi az adóbevallásokat, mert volt pármódosítás az elmúlt években...
De természetesen a kft-k alaptőkéjét sem emeltethették meg 3 millióra kötelező jelleggel.
Igencsak gondolkoznom kellene, hogy találnék -e olyan törvényt ami nem sérti a te elved szerinti visszamenőlegességet. Mert a szerint kb minden új törvény(változtatás) csak az újszülöttekre vonatkozhatna.