Regisztráció Blogot indítok
Adatok
32 Bau Kft.

94 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kivitelezést a legalsó szinten kezdtük a felületelőkészítéssel, ami ebben az esetben szemcseszórás volt. Az alapozógyanta felvitele előtt a nagyobb, felszínre került hibákat és a munkahézagokat is kijavítottuk. Az alapozógyantát közvetlenül a felvitelét követően meghintettük kvarchomokkal. A…..
A drivingcamp-en lévő egyik tanpálya felújítása volt a feladatunk a legnagyobb nyári melegben.... Tovább olvasom..
Fehér műgyanta padló készült cégünk által egy irodában. Sajnos a fogadófelület kritikán aluli volt, így még a dekorchips szórás ellenére is hagyott némi kívánnivalót maga után a bevonat, de a célnak még így is megfelelt a megrendelő szerint..... Tovább..
Garázspadló esetében ritka, hogy matt felületet kérnek, de itt ennek is eleget kellett tennünk, így egy lakkal zártuk le a felületet. Matt műgyanta garázspadló..
Műgyanta padló készítése egy kis csavarral. A fedőgyantát több színből öntöttük és hengereztük össze, hogy a megrendelő által kívánt mintát el tudjuk készíteni... Műgyanta padló kávéházban..
"Erre azért volt szükség, hogy a végfelület megjelenése még pompásabb lehessen, hiszen a hölgy nem kérte a dekorchips szórást, mely sokat segít abban, hogy az apróbb hibák ne szúrjanak szemet egy ilyen kis felület esetén." Elolvasom a cikket..
Matt műgyanta padló készült egy belvárosi lakásban, mely minden helyiséget érintett. A munkaterület átvétele után megcsiszoltuk az esztrichet, majd felhordtuk tovább.....
Színes műgyanta bevonatot készítettünk Mapei anyagokkal egy gyermektábor szobáiban. A rétegrend a következő volt: tovább olvasom.....
Sto OS11b rétegrenddel készült a mélygarázs rugalmas műgyantázása. Miután megkaptuk a munkaterületet, golyószórásos felületelőkészítés következett. A beavatkozás hatására tovább.....
Sto OS8 rendszerrel készült a mélygarázs műgyantázása ennél a munkánknál. Az alaplemezen található -2 szinten kezdtük a munkát, azt is természetesen a felületelőkészítéssel, ami egy akkora volumenu munkánál már a gyors és hatékony tovább.....
Vezetőképes ESD padló készítése is feladat volt egy budapesti autószalon szerviz részlegén. A festékkeverő helyiségben volt a tervezői kiírás műgyanta padló, konkrétabban vezetőképes ESD padló, melyet a Sto gyár StoPox Ku 611 termékével valósítuttunk meg, de nézzük a rétegrendet az elejétől! Tovább…..
Gyártócsarnok műgyantázása készült az év vége fele, a téli hidegben. Egy régi, sokat látott, de ezzel együtt jó állapotban évő betonfelületre kellett önterülő műgyanta bevonatot készítenünk. Az előkészületek sok időt vettek igénybe, hosszasan zajlott tovább.....
32 Bau Kft. Metal epoxi 2022.10.18 11:27:02
Egy lakóház előterében készült metal epoxi műgyanta burkolat. A meglévő beton fogadófelületet megcsiszoltuk, majd a takarítás után készült el az alapozó réteg, melyet... Folytatás..
A korábban bemutatott társasház műgyantázásánál készült a földszinten egy Sto OS 11b felületvédelmi rendszer is. Ez ugye egy födém volt, ennek megfelelően itt nem a páraáteresztés a legfontosabb feladata egy műgyanta bevonatnak, hanem a repedésáthidalási képessége. Ennek megfelelően készítettünk egy…..
Sto OS 8 felületvédelmi rendszert készítettünk egy belvárosi újonnan épült társasház -1 szintjén. A teljes felület talajjal érintkezett, tehát ez a legalsó szint, ezért ide mindenképpen egy páraáteresztő, tehát OS 8 minősítésű műgyanta bevonatot kellett készíteni. Sajnos a fogadófelület hagyott némi…..
Lakótér műgyantázása készült általunk egy épület teljes emeleti részén. Egy lakótér műgyantázása azzal kezdődik, hogy megfelelő minőségű fogadófelületet kell készíteni, melyre a legjobb választás egy új építés esetén az esztrich beton, melynek legalább 28 napot kell száradnia, hogy elérje a…..
Vegyileg ellenálló és vezetőképes műgyanta készítését vállaltuk Tatabányán. A két vezetőképes rész a teljes műgyantázandó területen belül helyezkedett el és a két terület földelési pontjait is el kellett vezetnünk a műgyantázandó részek alatt. Nézzük, milyen munkafázisok voltak ennél a munkánál,…..
Mapei Multisport Comfort TNS bevonatot készítettünk egy családi ház kertjében. A Mapei TNS bevonatainak több rétegrendje ajánlott, ennél a munkánál a Mapecomfort gumiszőnyeggel kiegészített Comfort sportpadló készült. A sportburkolatot a következők szerint készítettük: Mapei TNS bevonat kosárpályán..
Egy metal epoxi garázspadló esztétikus és könnyen takarítható burkolat, melynek a megjelenése minden esetben teljesen egyedi, nem tudunk két egyforma bevonatot készíteni. Természetesen elkészíthető akár lakásokba, irodákba és egyéb felhasználási módja sem kizárt.   Ön is hasonló műgyanta bevonatot…..
Műgyanta padozat felújítása volt a megbízás tárgya a következő munkánk alkalmával. Egy ipari csarnok szebb napokat látott műgyanta felületét kellett újabb réteg műgyanták felhordásával megújítani. A munkát a gyár leállása idejére ütemezték, így meglehetősen szűkös volt az időkeret.... Műgyanta…..
32 Bau Kft. Műgyanta Webshop 2021.04.30 14:58:00
Elindítottuk Műgyanta Webshopunkat! A műgyanta webshop kínálatában szeretnénk összeszedni minden olyan terméket, amely szükséges lehet egy műgyanta bevonat elkészítéséhez. Jelenleg a Sto és a Mapei anyagait lehet megvásárolni, valamint néhány hasznos kiegészítő terméket. Igyekszünk folyamatosan…..
32 Bau Kft. Comfort sportpadló 2021.04.02 19:45:00
  Gumiörleményes alátétlemezzel készítettünk sportpadlót egy családi házban...
Az OS 8 és OS 11b felületvédelmi rendszerekhez haonlóan az OS 11a rendszernek is az az elsődleges feladata, hogy megakadályozza a korrozív anyagok vasbeton szerkezetbe való bejutását. Tennie kell ezt úgy, hogy az ilyen rendszerek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Emiatt két dologban kell…..
Az OS 11b felületvédelmi rendszer feladata a alaplemezen található OS 8 rendszerhez hasonlóan az, hogy megakadályozza a korrozív anyagok vasbeton szerkezetbe való bejutását, ezzel pedig az épület vagy épületrész korai tönkremenetelét. A merev és páraáteresztő OS rendszerrel szemben az OS 11b…..