Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 28

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden 2010-ben indult. A jelenlegi miniszterelnök akkor használta először az azóta legendássá vált szót: fülkeforradalom. Akkor még sokak számára nem volt világos, mire is gondol valójában, mostanra viszont egyértelmű: feudális hűbérbirtokot csinálni az országból. A Fidesz 8 éve nem megnyerte a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.09.06 09:59:29
@maxval balcán bircaman: Máig abból van a liberális magállamok jóléte, hogy kisíbolják a pénzt a világ többi részéből.

Így van! A ballibsik most is idehozzák a BMW multit, ezért elveszik a magyar emberektől a termőföldjeiket hogy a magyar embernek ne teremjen búzája, csak azért mert egy nyugati multinak hely kell a gyárjához. Aztán beállít a multi több száz magyar munkást éhbérért dolgozni a szalagok mellé, utána a meg a BMW kiviszi a profitot az országból.

Így teszik tönkre a nyugati lippsik a multijaikkal a magyar családokat, kis és közepes vállalkozásokat. Ezt a világot csak Orbán Viktor állíthatja meg!
• A magyar és a lengyel kormány immár a szovjet imperializmus segítsége nélkül is produkálja az autokráciát • A gender tudományok körüli felhajtás már az Orbán által bezengett kulturális fordulat része • Te, senkiházi menekült! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!..
Mit gondolunk arról, aki világgá twitteli, hogy ő egy nagyon stabil géniusz? Hát azt, hogy ez egy idióta. Nehogy ’má a polkorrektség átkos bűnébe essünk. Ami a szívünkön, az a szánkon. Idióta. A hoppá az, hogy Amerikai Egyesült Államok demokratikusan megválasztott elnökéről beszélünk. A 45. a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.08.08 13:51:04
@conchita wurst:

Persze hogy nem merik a lippsik megmondani hogy mennyi a forint. 320! De Orbán Viktor felvitte már 330-ra is két hete. Amit aztán Sorosék spekuláltak vissza, így károsítva meg a magyar családok millióit.

Mert ugye amikor a lippsik buktak 2010-ben mennyi volt a forint? 260! Még szép hogy a magyar családok páros lábbal rúgták ki Elqrúékat, mert ebből nem lehetett megélni.

2010-ben a magyar családok bevitték az eurójukat beváltani és kaptak érte koszos 260 forintot. Most Orbán Viktor alatt beviszik és kapnak érte 320-at! Tehát Orbán Viktor alatt 20%-kal jobban élnék és vagyonosabbak mint Elqróék alatt. És a lippsik és Sorosék továbbra is csak arra spekulálnak hogy zuhanjon a forint értéke, akár 300 alá is. Miközben Orbán Viktor mindent megtesz hogy nőjön az értéke, évvégére akár 350 felé is.

SOHA TÖBBET LIPPSIKET AKIK BE AKARJÁK DÖNTENI A FORINTOT 300 ALÁ!!!
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
Ha valaki kritizálni merészeli az állampártot, akkor Soros fizetett ügynöke. Na de ha tesznek is az autokrata törekvések ellen, akkor magukra vonják a Fidesz minden rombolási energiáját. Ha épp az EU-t kell szétverni a vezérért, az sem túl nagy ár...
Digitális ismeretségi körömben vita robbant ki az országgyűlési képviselők fizetésemeléséről. A legmarkánsabb álláspontot azok képviselték, akik szerint ez volt ama pillanat, amikor az ellenzéknek ki kellett volna vonulni a parlamentből. Ehelyett a törvényalkotási bizottságban megszavazta azt a…..
Ma már kormányoldalon sem fecsérelnek időt és energiát annak a ténynek a tagadására, hogy minden, ami a Fideszben történik, egyedül Orbán Viktor döntéseitől függ. A miniszterelnök hatalmának kiteljesedése azonban nem pusztán saját pártjára, hanem a kétharmados parlamenti többségén keresztül az egész…..
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.07.10 15:34:29
@Ménár Atya:

Nem az ellentétes véleményt nem tudják elfogadni ezek a Soros pénzen kinevelt és pénzelt álmagyar civil libbantak, hanem azt hogy most nem ők lopják a milliárodkat a költségvetésből hanem a Fidesz. Ez van elvtársak, lehet ugatni meg zokogni meg sírni, de ez így van jól. Sokkal jobb helye van az ellopott 100 milliárdoknak Orbán Viktor és az ő nemzeti nagytőkés osztályának a zsebében mint a Strabagéban. Mert Mészáros Lőrinc, Andi Vajna, Rogán Antal és Habony Árpád legalább nem viszi külföldre a profitot, hanem itt épít a magyaroknak a kisvasutakat, a stadionokat, a kaszinókat és itt kirándulnak magyar helikopterekkel. Enélkül a magyar nemzeti nagytőkés osztály nélkül már 1000 milliárd forint ment volna másoknak a zsebébe, akikről aztán senki nem tudná hogy ki fia ki borja, meg hogy melyik külföldi nagyhatalomnak dolgozik.

Úgyhogy nekem sokkal jobban tetszik hogy most végre tudjuk kinél vannak a pénzek, és ha az illető lázadni merne Orbán Viktor ellen vagy magának akarná lenyúlni az EU elleni szabadságharcunkra szánt pénzeket, akkor Orbán Viktor majd lövet rá mint a migránsokra.
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.07.10 17:01:36
@Ménár Atya:

Így van, a hülye lippsik nem értik, hogy Orbán Viktor alatt nincsen válság nincsenek becsődölt lakás meg autó hitelek. Az IMF tartalékból meg lett mentve az az 1 millió devizahiteles, közte a lippsik is, akik még csak egy hálaimát se mondtak ezért Orbán Viktornak.

Szóval lett pénz dögivel, ha meg elfogy, akkor meg ott vannak a tengernyi Eu pénzek. De ha ebből nem kap a kisember, mert ugye az Eu pénzekből először is a nemzeti magyar nagytőkés osztályt kell felépíteni és megerősíteni, akkor meg ott van a kisember férj, vagy a gyerek meg az unoka, aztán azok küldik az euró milliárdokat Németországból vagy Angliából.

És a lippsik nem állnak le egy napra se hogy ne lássák be, hogy ennyi pénzeső még sose hullott erre az országra mint Orbán Viktor alatt, ilyen aranykorszaka sose volt még ennek az országnak, de nem is lesz Orbán Viktor után. Ezért kell őt örökre megtartanunk, meg persze azért hogy ta migráns hordáktol megvédjen minket.
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.07.11 10:12:45
@LebensraumamOsten:

A ti Soros bérenc liberális hazaárulókból végleg elege van a bölcs magyar népnek. Igenis, az Eu pénzek 1000 milliárdjai csakis Orbán Viktor és a az ő nemzeti nagytőkéseinek a kezébe való, mint a külföldiekébe! Én nyugodtan alszok, amíg a magyar GDP-nek lassan már a 100%-a van Orbán Viktor és az általa kiválasztott nemzeti magyar nagytőkés barátainak a kezében mintha 10 millió magyar kezében lenne, közte a libbsikében. Akkor aztán a GDP-ből nem maradna semmi, nem épülnének stadionok, Várkertbazárok, szuperebbnél szuperebb kórházak az ország minden szegletében és nem lennének vizes vébék és olimpiák. Szerncsére Orbán Viktor az összes stadiont fel fogja építeni az olimipiára még akkor is ha a libbsik miatt itt sose nem lesz olimpia.

Ha itt a külföld meg a kisember mondaná meg, hogy az övé legyen a profit és azt csináljon vele, amit akar, akkor soha nem érnénk utol azt a teves, haldokló, migransoktól tönkre vert nyugatot. Így hogy Orbán Viktor egyszemélyben dönt a magyar GDP elsoztásáról, 2030-ban már a németek színvonalán fogunk élni, ezt meg is mondta Orbán Viktor. Úgyhogy visíthastz te gyurcsány csicska, ebben az országban te továbbra is csak közmunkát meg mimimálbért kapsz, aki meg igaz magyar az pedig mind tapsol Orbán Viktor és a nemztei magyar nagytőkés osztályának a gazdagodásához és nemzetközi sikereikhez.
Tetszik a Stíler nevű blog, amelyet két divat-szakértő működtet. Ahogy látom a jól szerkesztett, stílszerű honlapon, Rigó Ági és Pusztai Olivér már hirdetési bevételekre is szert tett. Ez arról árulkodik, hogy akadnak cégek, amelyek fantáziát látnak a digitális vállalkozásukban. A két szerző…..
 "A törvényben előírt feladatokkal ellentétes –, ha a kormányfő egyoldalú előnyöket élvezve, szócsőként és mikrofonállványként használhatja a közmédiát és az ott dolgozókat. Amennyiben Orbán Viktor minden héten interjút akar adni – akár a közmédiának –, ezt megteheti, de ebben az esetben vállalnia…..
Menjünk tüntetni. Legyen napos idő, enyhe szellő, négytől hatig tartson, aztán menjünk haza.Legyünk százezren, legyünk nagyon sokan, de érjünk haza a vacsorára.Utána majd nézzük meg ha kiáll a kormány sok nagyeszűje, és a képünkbe röhög. Meg azt mondja, demokrácia van, lehet tüntetni, de attól nem…..
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit...
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.04.03 15:56:28
Nem fognak a migrik hazamenni, ki fognak ugrani a deportáló repülőkből, vonatokból még Magyarország területén és fogják magukat és maradnak. Amikor megéheznek hordákban lemennek majd a falvakra és feldézsmálják a magyar családok élelemtől roskadó kamráit. Inni tudnak a Dunából, mondjuk ahhoz nem kell falura menniük.
Be fognak költözni az üresen álló lakásokba, és ki fogják rúgni az ott lakó magyar családokat. A rezsi fizetést meg fogják tagadni, de a rezsicsökkentést viszont fel fogják venni!

Havonta fognak migri gyerekeket szülni, két év alatt túlszapaorodják majd az ezer fő alatti falvainkat. A közmunkából hazatérő magyar emberektől el fogják venni a fizetésüket hogy abból dőzsöljenek. A kijövő rendőröket aknavetővel fogják maguktól távol tartani, senki nem mer többé a közelükbe menni.

És hol kezdődik mindez? Az első migri beteleitésével. Utána vége van a magyarságnak, mert ezek úgy szaporodnak, ahogy azt a magyar csak szeretné magának.

És ezzel a magyarság húsz év alatt ki is hal a Kárpát medencéből, mint ahogy a nyugatiak kihaltak a saját országukban. Akinek meg volt annyi esze, hogy nem várja meg hogy kihaljon, az meg kivándorolt olyan nemzetállamokba, ahol vigyáznak arra, hogy ne keveredjenek semmi más népséggel és ezért is lettek a történelemben rendkívül sikeresek a nemzet megmaradásban, úgy mint Magyarország, Románia, de ide sorolhatnám a mintakép Bulgáriát is.
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.04.03 14:16:40
A Soros bérenc liberális álmagyarok Orbán Viktor minden látomását tagadják. Tagadják, hogy lenne Soros terv, tagadják hogy Magyarország tejjel mézzel folyó Kánaán lett volna Orbán Viktor alatt. Meg hogy ebbe a tejjel mézzel folyó Kánaánba migránsok millió szeretnének bejutni. Köztük az a 100 millió éhező afrikai, akik 10 ezer eurót is fizetnek majd azért hogy eljussnak Magyarországig, mert ugye náluk nincs kaja meg víz, nálunk meg rengeteg van. Mi tápláljuk az egész EU-t, nélkülünk már ők is rég éhen haltak volna. Hát persze hogy minden pénzt megadnak ezek a nincstelen éhező szomjazó afrikaik, hogy eljöjjenek hozzánk és betelepedjenekes eligyák a vizünket, elegyék a kolbászainkat meg az összes kajánkat.

Csak hogy Orbán Viktor felismerte, hogy a pár év múlva kezdődő rohamot már ma meg kell állítani és ide senki idegen nem fog jönni, hogy a nyakunkon éljen.

Meg aztán itt van az, hogy 1000 afrikai meg muszlim annyi gyereket csinál, mint 500 000 magyar összesen. Azt is nagy nehezen. CSOK-kal meg családi adózással felturbózva. Aztán mégis fogyunk mint az ellenzék érve a migráns szóra.
Hát hiányzik nekünk, hogy ezek turbó szaporodású fajták idejöjjenek és pár év alatt túlszparodják ez egész magyarságot? Hogy aztán a rabszolgáik legyünk, ahogy a németek meg az osztrákok lettek a rabszolgáik?

Nyíljon fel a szemetek, különben palesztinok lesztek a saját hazátokban!
Miniszterelnökünk március 15-i beszédéből a legnagyobb visszhangot ama bizonyos elégtétel váltotta ki. Ötödik napja vitatkozunk arról, vajon készül-e megtorlásra az április 8-ára feltételezett választási győzelem után? Az értelmezésekhez járulnék hozzá egy érdekes tanúvallomás felidézésével. A…..
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.03.21 09:35:21
Hihetetlen, hogy most a Gyurcsány csicskák finnyáskodnak, közben köztudott hogy Gyurcsány KISZ-es korában Pécsen jelentgetett a pártnak a Diabetikus csoportról. Eközben Orbán Viktort annak ellenére megfigyelték és lehallgatták az állampártiak, hogy az MSZMP-s belügyminszter tiltotta ezt meg. Ilyen kíméletlenül üldözték akkor a másként gondolkodó Orbán Viktort csak azért mert a komcsiknak nem tetszett, hogy Orbán Viktor egy rövid időre megfordult a liberalizmusnál.
Közben Gyurcsány meg tejben vajban fürdött, a lakásába csillárt vett, annak az áfáját pedig levonta. A 888.hu hitelesen megírta Orbán Viktor üldözésének minden mozzanatát, amelyet Merkel és Soros letiltottak, nehogy elolvassák a németek és a magyarok:

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika

Az állambiztonsági jelentésekből - 1986 augusztusától - bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP Központi Bizottság tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának, Stumpf Istvánnak (az első Orbán-kormány kancelláriaminisztere) az apósa, tökéletes „védelmi ernyőt” tartott a hatalomra törő fideszes fiúk feje fölé.

Ők pedig tudták ezt. Orbán és párja, Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesültek, nevetve, viccelődve, „bátor kritikával” és gúnyos megjegyzésekkel fogadták a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehettek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet. Ezt nem egyszer nyíltan hangoztatta Lévai Anikó, akinek a magabiztos mondatai sorra megjelentek az állambiztonsági jelentésekben - derül ki dr. Ilkei Csaba tudományos kutató összeállításából.

Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna. A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-n egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet (Fidesz) bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál. Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak. Az megy külföldre, akit ki akarnak küldeni, hiszen több nyelven beszélő emberekről van szó, úgymond az ország várható jövőbeni vezető embereiről.
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.03.21 11:28:15
@CoolKoon:

Te Gyurcsány csicska, Orbán Viktornak nagyon igaza van amikor beígérte a válsztási győzelme után a Soros bérenc liberális álcivileknek a lámpavasat meg a szemkilövetést. Ahogy a keresztény tanok mondják: szemet szemért, fogat fogért. Márpedig mi keresztény ország vagyunk és az is maradunk, ti liberálisok meg a titokban betelepített iszlamista migráns hordáitokkal örülhettek, ha lesz még annyi időtök, hogy Orbán Viktor nagy elégtételének a forró őszi napján elmeneküljetek Brüsszelbe. Bár ez teljesen felesleges, mert már Bécsben fel fognak titeket koncolni a várost elfoglaló migráns terroristák, ahogy azt Lázár János kioknyomozta a videójában.
A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai…..
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.03.19 15:05:57
@CM2131: "!Még ha neadj isten győzne az ellenzék áprilisban, a nagy elszámoltatásban akkor is az derülne ki, hogy minden törvényes volt. "

Hát ez az! Orbán Viktor alatt csak a ballib hazudja hogy itt bünszövetkezetek vannak Orbán Viktor körül, mert nagyon fáj nekik hogy most nem ők lopják az emberektől lerabolt adóforintokat milliáros tételekben. Ezen a mai napig nem tudják túltenni magukat, hogy ma már nem a Strabag a nagy úr, hanem Mészáros Lőrinc. Aki legalább magyar, rühelli a migránst és Sorost és nem hordja ki a lenyúlt 100 milliárd forintokat külföldre mint a ballibek alatt a Strabag, hanem itt költi el Magyarországon.

A ballib vért izzad hogy ezt a hazafiságot bűncselekménynek hazudja, annak ellenére is, hogy Polt Péter, aki a világ egyik legsikersesebb bűnüldözője rendre megállapította, hogy még az árnyéka sincs meg a fideszes bűncselekményeknek.

Szerencsére az Orbán Viktorra szavazó emberek sokkal okosabbak és tájokozattabbak a világról a ballibeknél és bármikor készen állnak arra, hogy Békemenetbe fejlődve védjék meg Orbán Viktor hatalmát az elszámoltatásra éhes EU-tól meg a Soros bérenc, migri seggnyaló liberális ellenzéktől. Mert aki Orbán Viktor vagyonát akarja elvenni, az a magyar GDP-t akarja ellopni, így üzenjük nekik, hogy ezt nem fogjuk engedni, meg fogjuk védeni Orbán Viktort. Április után meg úgyis jön a ballibekre Orbán Viktor teljes leszámolása, hogy a magyar családok végre lippsi és migráns mentes levegőt tudjanak lélegezni a a következő 200 évben.
Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.03.19 16:56:43
@Mr Elios:

Simimcska Lajos a Fideszben egy polgári párttag volt, aki egy forint közpénzt le nem nyúlt volna, senkinek a parancsára sem. Ezt egy idő után nem tudta elviselni Simicska Lajos, hogy Orbán Viktor alatt csak becsületesen lehetett közbeszerzést nyerni. Simicska megszédült a kormányzati kasszától, mindent magának akart, építőcégeket, földeket, trafikokat, kaszinókat, TV-ket, rádiókat, Paksot. Csak hogy Orbán Viktor ezeket mind azoknak adta, akik megérdemelték. Ezért Simmicska Lajos összeveszett Orbán Viktorral, lepaktált Moszkvával és a Putyin csicska Jobikkal akarja megdönteni Orbán Viktort, hogy aztán hálából az oroszokat hatalmas kormányzati üzletekkel fizesse ki.