Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killin tours

58 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Greets to all, long time ago we havent post anything on here, since FB is there , its a lot easier to be an uptodate newsfeed about the sound fraternity.On Saturday night in Antigua, there is a big soundclash comming!King Addies vs SupersonicJust wanted to say, the author of this blog is a…..
  10 ev csend utan uj bejegyzes. 2024-ben ugy tünik a Soundclash reneszánszát éli!A tengeren túlon Szerencsére Angliába is jut belőle egy kicsi reneszánsz, és jövő szombaton ott a helyünk, Birmingham here we come! A Soul Supreme nagyjából akkor tért vissza, mikor az utolsó bejegyzést írtuk itt a…..
A NER dupla hasznot húz a bevándorlásból...
killin tours 2019.08.09 11:52:08
@antiinternáci:
te meg le merted irni hogy ket eve többen jönnek haza mint amennyien kimennek
az is eleg durva azert
killin tours 2019.08.09 11:53:14
@antiinternáci:
te meg le merted irni hogy ket eve többen jönnek haza mint amennyien kimennek
az is eleg durva azert
killin tours 2019.08.09 12:41:00
@antiinternáci:
nem hallgatok klubradiot, nem olvasok 444-et, de a KSH Statisztikai Tükör kiadvánnyal is a valagamat törlöm ki maximum
a többi baromsaghoz amit meg leirtal nem kivanok hozzaszolni
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Továbbra is a félelemkeltésre alapozza Orbán Viktor hatalmának megőrzését célzó választási kampányt. Ennek érdekében folyamatosan hazudik a migrációval kapcsolatban. Muszáj, mert ha igazat mondana, azonnal kiderülne: nincs mitől rettegni...
Az alábbi beszámoló alapján ezen a területen nem az erdő fohászkodik, hanem az arra járó túrázó. Vagy azért, hogy jöjjön rá a heves csuklás az alábbi helyzet létrehozójára, vagy  azért, hogy nehogy fenékbelőjjék, amíg átiszkol a veszélyes zónán. Legkésőbb a több turistaút kereszteződésébe az…..
killin tours 2017.07.31 10:41:23
www.youtube.com/watch?v=yDGySYGkt4Q

SZAROS KIRANDULOK!!!!!!
Az LMP korábbi társelnöke, Schiffer András volt az Echo TV Heti mérleg című műsorának vendége. Bár viszonylag ritkán fordul elő, hogy nem kormánypárti politikust, közéleti személyiséget hívnak be a zuglói központú televízióba, a legpikánsabbak éppen ezek az alkalmak. Emlékezzünk csak Soproni Tamás…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Laci318 a Twitteren tette fel a Napszemüveg Blog mai kérdését:   A szogletes napszemuvegrol jut eszembe, csekkold mit hord vinnie az entourageban! Pl images.fanpop.com/images/image_u…  Barton Perreirát, mi mást?! A céget két létező személy alapította 2007-ben, ami,…..
Egy ideje a tervezett hatodik alkotmánymódosítástól és a „terrorveszélyhelyzet” bevezetésének lehetőségétől hangos a sajtó. A Fidesz eddigi kormányzását és általában a hatalom és a politika természetét ismerve nem teljesen alaptalanok azok az aggályok, hogy aránytalan…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
killin tours 2016.01.12 19:57:33
@rest of boys:

rosszl érted
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
killin tours 2015.04.18 20:18:46
Greets madzsar soundclash fanatiks ! Talan tavaly nyaron igertük utoljara hogy folytatjuk? Nehez ügy ez, tenyleg mert egyreszt a legtöbb fontos es aktiv szereplöröl irtunk mar, masreszt meg lehet hogy csak a szerkesztöseg öregszik, de egyre kevesebb fiatal sound tünik fel akinek lennenek…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Janukovicsnak ma már az a legnagyobb bűne, hogy mindeddig nem merte magára vállalni a békés többség csőcselék ellenében való megvédésének felelősségét. Euronews, CNN, ATV Híradó. Hallgatom őket, és nem hiszek a fülemnek. Csak beszélnek, csak beszélnek Ukrajna keddi…..
killin tours 2014.02.21 00:51:10
Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik, hogy megkapja a szavazatomat? Akármilyen érzelmű is az ember, kötelessége, hogy megvizsgáljon minden lehetőséget. Bajnai valamennyire hiteles, de Gyurcsánnyal való összeállása után ez a hitel elszállt. Az LMP programja annyi, hogy legyen az egész…..
killin tours 2014.01.23 14:32:33
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Amikor ezt hallom egyből a pisztolyomhoz kapok. És hát hallom, egyre sűrűbben hallom, bár az is igaz, hogy egyre kevésbé tudom már követni, hogy akkor most ki is a bolsevik, ki a mensevik, az eszer, a satöbbi. "Demokratikus ellenzékezik" a politikus, na jó, neki ez munkaköri…..
History soundclash just went down in Toronto Canada last weekend, take a listen!! Proper post soon come BLESS https://soundcloud.com/righteousnessreggaetapes/killamanjaro-vs-superfresh-vs ..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
killin tours 2013.08.18 13:21:18
@eurealista:

megérkezett 4 család palesztin menekült a Vámosszabadi menekülttáborba.
Felvehetnénk veled a kapcsolatot, hogy legalább egy részüket befogadd egy kis időre?
killin tours 2013.08.18 15:16:32
@Prognozuoti Blasio:

téged is szeretnélem megkérdezni, mindenféle provokáció nélkül, hogy felvehetnénk-e veled a kapcsolatot a Vámossszabadi menekülttáborba nemrég érkezett 4 palsztin menekült család ügyében, egy részüket be tudnád-e fogadni legalább egy rövid kis időre
Greets kedves madzsar soundclash fanatiks Hol is kezdjem. Kicsit leepült ez a blog, miota van facebook, de a hagyomanyokat folytatni kell:) Soundclash reneszansz köszöntött be New York cityben, egy Andrew digital nevü promoter megjelenesevel, aki regi figura, de az utobbi 2-3 evben elkepesztö…..