Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miski Bettina

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi de annyi mindent lehet csinálni Szöulban… és bár sose voltam az a hercegnős kislány, az egyik kedvencem mégis az volt, amikor hercegnőként, hanbokban loptuk a napot a fővárosban. Jópofa, meglepően kényelmes, nagyon fancy és kulturális napunk volt, tele-tele rengeteg fotó lehetőséggel...
Nem a legkifizetődőbb hobbi, de nagyon szeretek kávézókba járni. És bár itthon inkább a nyugisabb, egyszerűbb, de azért hangulatos helyeket preferálom, amikor utazok, mindig a különlegesebb és trendibb “egyszer muszáj elmenni és befotózni” helyeket keresem. Nem volt ez máshogy a cuki és tematikus…..
Még tavasszal ugrottunk át a szomszéd kontinens távolabbi végébe. Elfogultan indultam ugyan neki Dél-Koreának, mégis meglepett, hogy mennyire magával ragadott az egész – azóta se áll be a szám róla. Ráadásul már le is van foglalva a következő trip. Igen, ennyire… Engem. A lányt, aki világéletében…..
Ugyan már összeszedtük nektek, hogy miket ajánlunk idén nyárra, és beszámoltunk a csillagminták új hódításáról valamint a sokat mondó feliratok újhullámjáról is, de akarva-akaratlanul utolért minket is az ananász-kaktusz-flamingó mánia... azt hiszem ennél többet nem is kell mondanunk. Idén nyáron…..
Ahogy ezt a bejegyzést írom nagyjából 4 óra választ el egy közel 15 órás repülő úttól. Innen egyértelmű az inspiráció. Ha valaki először utazik hosszabb távon nehéz lehet eldönteni, hogy mi egyszerűsíti meg az életét, akár a kocsiban, akár a repülőn, akár a biztonsági ellenőrzéseknél. Ezzel a három,…..
Ugyan a felhős hosszúhétvége után még elég távolinak tűnhet ez a téma, hétvégén Kalifornia hivatalosan is megnyitotta a 2017-es fesztivál szezont a Coachellával. Ami szimplán annyit tesz, hogy lassan itt az ideje, hogy mindenki előhozza a mélyen bujkáló művészlélek, zeneszakértő, legtrendibb arcát…..
Egy igazi hétköznapi hős, nők millióinak a példaképe – többek között a miénk is. És mindezt pusztán azzal érte el, hogy önmaga maradt. Emma Watson ma már olyan ügyekért harcol, mint az oktatás vagy az esélyegyenlőség. Persze (egyébként teljesen mellékesen) ezt mindig…..
Ahogy kisütött a nap, egyből azon kezdett járni az agyunk, hogy idén tavasszal merre vegyük az irányt. Mivel a munka 15 fok felett sem áll meg, olyan helyszínekben gondolkodtunk, amiket egy napos vagy egy hétvégi kiruccanás alatt bevehetünk. Az 5 kedvenc úti célunkat ezúttal 5 outfit inspirációval…..
Szerintem maga Tinker Hatfield sem gondolta volna, hogy a streetfashion számára alkotott egy ekkora statement darabot, de láss csodát – 30 év elteltével az Air Max az egyik elengedhetetlen darabja az outfit posztok világának. Íme az első és a legújabb.....
  A fiatal fotóst nem rég még a Gucci kifutóján láttuk, a héten pedig egy kisfilmmel rukkolt elő a márkának. Kellemes meglepetés volt a hétre a Gucci Eyewear SS17 játékos kampánya, amit Collins saját budapesti kalandjai inspirálták. Azt hiszem, érdemes lesz rá odafigyelni... #instantinstafollow..
Legalább már odáig eljutottunk, hogy nem 4-5, hanem akár 15-20 árnyalatból is válogathatunk, de lássuk be, ez a színskála még mindig elég szűkös a valódi bőrárnyalatok skálájához képest... Vannak a probléma megoldására irányuló próbálkozások, de eddig talán a Lancôme jutott legközelebb. De vajon…..
Little Black Fashion WISHLIST 2017 2017.01.22 18:21:28
Újévi fogadalmaim sosincsenek, ezt is csak egy felesleges labelnek érzem. Ha valamit igazán szeretnék, elkezdem ma (vagy majd hétfőn) és számomra semmivel nem lesz az motiválóbb, hogy január van. De terveim, céljaim, ötleteim és kívánságaim mindig vannak. Most úgy döntöttem, az utóbbiakból…..