Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Haligali

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jöttünk vissza az azori mini-körútunkról Sao Miguelre, Ms. Haligali készül egy hosszabb beszámolóval, én most csak egy emlékezetes tábori részletről emlékezem meg. Négy napot töltöttünk Faial szigetén egy festői óceánparti kempingben; az első este az alapos akusztikai előtanulmányok ellenére…..
Haligali Mégis miből? És hogyan? 2017.06.16 09:48:07
Gondolom, már hónapok óta várja mindenki, hogy végre kinyíljon a Haligali-család költségvetési aktatáskája, és kiderüljön, mennyit és hogyan osztottunk be az itteni megélhetésre. Izgalmas stock photo: innen Azt korábban már írtuk, hogy egy miniörökségből tudtunk elutazni ide, amúgy legfeljebb csak…..
Amikor az egyik azori havernak áradoztunk, hogy ilyen finom halakat, mint itt, sehol a világon nem ettünk, akkor ő nevetve jegyezte meg: - Biztos a sugárzás miatt. - Hogy mi miatt? - Az Azori-szigetek mellett elsüllyedt egy atomtengeralattjáró. Ahogy hazaértem, rögtön felütöttem a Wikipédiát, és…..
Itt jön Mr Haligali első posztja egy érdekfeszítő témáról: lakáskeresésünk története az Azori-szigetek legnagyobbikán, Sao Miguelen. Gondolom, senki nem fogja döbbenetében elejteni a telefonját, amikor azzal a bölcsességgel találkozik, hogy lakást találni soha nem egyszerű. És akkor sem kezd…..