Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mira Sabo

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A modern romantikus regény kategóriában nagy kedvencem Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai című könyve. Ebben a férfi bármire képes, hogy még egyszer felidézze és elmesélje a hősnőnek mennyire mindenek felett való az összetartozásuk. Ez a vonal található meg nálam Áron és Szófia kapcsolatában…..
    Számomra a nagybetűs romantikus regény Jane Austen: Büszkeség és Balítélet című műve volt. Meghatározó könyvélmény és egyben az egyik legkedvesebb bestseller könyv számomra a romantikus irodalom és az angol irodalom meghatározója. Klasszikus, angolos stílusa ma is gondolkodásra sarkall, mélyen…..
Atörténelmi regény olvasása, nem tartozik az erősségeim közé. Sokkal jobban szeretem nézni filmen, mint olvasni, miközben folyton azon kapom magam, csak egy gondolat megfejtésén rágódom: ki, miért, és milyen célból ferdítette el, és én most hányadik variációt olvasom, vagy látom. A film kategóriában…..
  Egy pszichológiai thriller önbeágyazása egészen kivételes élmény a számomra. Fontos a realitás, elhinni, hogy azt a Hitchcock-i borzongást valaki átélte. Az édesapámmal számos thrillert néztünk meg közösen moziban, ő volt az is, aki imádta az összeesküvéselméleteket, miközben kereste a lényeget a…..
Már minden könyvesboltban elérhető és megrendelhető a mirasabo.com oldalon is. ..
Mira Sabo bestsellerei rendszerint kiverik a biztosítékot, szóval ha nyugalomra vágysz, görgess tovább‼️Vagy ha eléggé erősnek érzed magad, kattints a weboldalra és rendeld elő, hogy az elsők között tarthasd a kezedben a novemberben megjelenő Előjog című könyvet. Az előrendeléshez jár az első…..
Mira Sabo Fehér Gallér sorozat I. - Előjog Szeretném tudatni veletek, hogy új, önálló történetem, ami egyben a Birtoklás-trilógia előzményét és folytatását is magában foglalja, hamarosan megjelenik. Jelenleg az előmunkálatok folynak és épp a borítón a szerkesztésen és a tördelésen dolgozunk. S mert…..
Ígéretemhez híven, egy elmaradt interjút teszek ki most blogbejegyzésként. A 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon az Imádom a könyveket standján dedikáltam és ennek kapcsán kérdeztek. Íme:   - Mielőtt író lettél, olvasóként ellátogattál a Könyvfesztiválra? Mennyivel másabb íróként végigjárni a…..
Mira Sabo írónő megajándékozza a hűséges olvasóit.  Írj 10 mondatot és kapsz egy fejezetet, INGYEN, egy még meg sem jelent könyvből! Úgy döntöttem, itt az ideje átlépni a mindentudás flegmaságán és be kell vonjalak benneteket, az új könyvem előkészületeibe. Tudjátok. NEKTEK írok. Még akkor is,…..
Miraarca Mostanság 2019.05.12 12:15:01
Mostanság írok. Új sztori után kutatok és várom, hogy megérkezzen egy friss, ropogós fordulópont az életembe. Imádom a változást. Mindig tartogat magában valami rendkívülit, újat, amit nem ismerek. Persze joggal kérdezhetnék sokan, miért vágyom másra, hiszen az én életem, valóban szédületes,…..
Miraarca Bomon gondolatok 2018.03.06 21:20:31
Hogyan kezdődött? Magam sem tudom... Kialakult. Amikor az elme unatkozik, szórakoztatja magát. Eleinte igen, magamat, aztán már másokat is. Rábeszéltek az alkotásra.   Betegesen pontos vagyok, törekszem a véges végeredményre, nem hagyok félbe semmit. Azt akarom érezni, hogy működik, olykor…..
Miraarca Mira Sabo Karácsony 2017.12.06 09:28:12
Már beszerezhető a teljes Mira Sabo Birtoklás-trilógia sorozat. Amíg kinyílik a szemünk, Amíg kijutunk a fényre, Amikor elszabadulnak az indulatok címmel. Itt az alkalom, hogy meglepj vele valakit Karácsonyra. Keresd a nagyobb könyvesboltokban vagy szerezd be dedikálva az írótól. ..
Itt van, karácsonyra már a kezedben tarthatod az Amikor elszabadulnak az indulatok című történetet. Mira Sabo bestsellersorozatának a harmadik része elképesztő szenvedéllyel, izgalmas és félelmetes akciójelenetekkel, arcpirító erotikával éri el a végkifejletet. Merész szókimondó stílusban ahogy…..
Miraarca Áron maga a végzet 2017.10.09 10:42:56
     Megjavulhat egy olyan férfi, aki bármire képes? Személyiségfejlődésről persze beszélhetünk az ő esetében is, de lehet belőle jófiú?       Tudom, hogy ti úgy gondoljátok ez lehetetlen, de valójában bármit meg lehet írni, akárhogy. Na de mennyire lehet az reális? Azt gondolom az élet formál…..
Miraarca Címkék és bélyegek 2017.10.09 09:15:04
     Számtalan interakció érkezett ebben az évben, lényegében több is mint kellet volna. Szeretek kívánni és még jobban szeretem, ha be is teljesülnek. Például évekkel ezelőtt azt kívántam, bárcsak sikeres lenne már az első regényem. Nehezen viselem a kudarcot gondoltam megkímélem magam. Jó mélyen…..
  Hamarosan a kezetekben tarthatjátok a Birtoklás-trilógia harmadik részét, Amikor elszabadulnak az indulatok címmel kerül a boltokba, karácsony előtt. Már a szerkesztő dolgozik rajta, aki kigyomlálja a szóismétléseimet és a számtalan, hogy, és, volt szavakat amik nem hangoznak jól egy…..
Miraarca Az igazi férfi 2017.09.21 12:29:12
A közönségtalálkozón szembesültem azzal, hogy mennyire szeretik Áront az olvasók a Birtoklás-trilógiából, minden gátlástalan cselekedete ellenére is. Különös. Felmerül a kérdés tehát, hogy mire is van nekünk nőknek szükségünk. Hol vannak az igazi férfiak? Kérdezem legalább tíz kérdőjellel. Manapság…..
Miraarca Egy korszak vége 2017.09.21 12:22:43
  "Sok mindenre megtanított ez a periódus, főleg, hogy az írás, felelősség."   Jön, mint a szél, egy kora őszi napon, hogy összeborzolja a hajad. Táncoltatja a kabátod szélét, olykor bosszant, máskor meg mosolyra sarkall. Igen, vége van. Tettem egy pontot a Birtoklás-trilógiára. A harmadik rész…..
Lezajalott a Birtoklás-trilógia második részének a könyvbemutatója, amely az Amíg kijutunk a fényre címet kapta.  http://www.frisss.hu/hirek/fekete-linda-szineszno-a-szombathelyi-kozonseg-szeme-lattara-dobta-le-a-textilt Hatalmas várakozás előzte meg a könyvet ami látható a  trilógia…..
"– Induljunk, uram! A bátyja már kétszer telefonált – morogta György, miközben kinyitotta előttem az ajtót. – Higgadj le! Már itt vagyunk. Azzal foglalkozz inkább, hogy minden rendben menjen. Ne felejtsd el, hogy Szófia is itt van. György nem merte tovább hergelni csak bólogatott bőszen, és a…..
Érezted már úgy hogy elmulasztottál egy eseményt, amiről később mindenki beszélt? Ez pont olyan lesz. Na persze ha nem kedveled a megdöbbentő, polgárpukkasztó történéseket, akkor jobb, ha otthon maradsz. Viszont ha mégis kimozdulnál a komfortzónából, akkor légy ott és nem fogsz…..
FIGYELEM! Rendhagyó könyvbemutató - Mira Sabo - Amíg kijutunk a fényre Óriási meglepetéssel készülünk a könyvbemutatóra. Garantálom, hogy a döbbenettől lefordultok majd a székről. 18+ Farkas Beni a Frisss FM - Szombathely műsorvezetője beszélget majd velem és a Weöres Sándor Színházból, Fekete…..
Miraarca Izgalom 2017.05.11 14:34:15
Picit elönt a forróság. Ma jobban átgondoltam, hogy megint egy regény bemutatására készülök. Nem könnyű megélni lelkileg ezeket az időszakokat. Jönnek a levelek, a vélemények, és én megint elmerülök az tőletek felém áramló enrgiákban. Az izgalom szüli eme gondolatokat és egy ideje már nem…..
Miraarca Könyvbemutató! 2017.05.05 19:24:13
ITT VAN! Hamarosan a kezedben tarthatod a várva várt könyv folytatását. Új regényem az Amíg kijutunk a fényre megjelenése, már csak néhány hét. A Birtoklás-trilógia második része kapcsán még fenyegető levelet is kaptam akkora szenvedéllyel olvasták néhányan.  Szeretném tudatni, hogy összeálltak a…..
Miraarca Bosszantó! 2017.03.13 20:20:40
Kedves Idelátogatók! Azokhoz szólnék, akik hallottak a regényeimről és úgy vélik helyénvaló, posztokban, könyves oldalak bloggereitől vagy épp tőlem azt kérni, küldjem el e-mailben a könyvet. Ezt nem áll módomban megtenni és mivel úgy tűnik el kell mondanom miért nem, ítt most meg is teszem. Meg…..