Regisztráció Blogot indítok
Adatok
42netmedia

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit kell másként csinálnunk, hogy kreatívabbak legyünk? Forrás: rawpixel on Unsplash..
A BBC Radio 1 vezetett be a kulisszatitkaiba. (Forrás:bbc.co.uk)..
Vannak olyan katasztrófák, vagy annak látszó helyzetek, amikor bedoghatjuk a törölközőt, de húzhatunk egy merészet is és a javunkra is fordíthatjuk az egészet. Miőrl beszélek?A mai bejegyzésben négy példán keresztül megmutatom... (Forrás: Yosh Ginsu on Unsplash)..
Zajlik az NAB Las Vegas-ban, ahonnan a RADIOSITE egy folyamatosan frissülő cikkel jelentkezik. Itt a blogon pedig 9 óra időeltolódással, de PiDRó mesél a kalandjairól. (Fotó: Kőrösi Tamás)..
Lauscher Zoli összegzője arról, hogy milyen trollokkal és megmondó emberekkel találkozhat egy rádiós...
Kiderült, hogy az Egyesült Államokban a legnépszerűbb rádiós formátumok egyike a news/talk rádió. Erre most meg megírják, hogy az emberek szeretnek rádióból értesülni a friss hírekről! Gyere rajongj Te is a hírekért!..
Csáki Attila vitaindító cikke egy változó közegről és ennek kis szigetéről a rádióról...
A mai videóban egy Sam Cavanagh-val készült 2014-es rövid interjúbúl csenünk el néhány ötletet a kreatív rádiós kontent megteremtéséhez...
A Nemzetközi Rádiózás Hónapján fontosnak tartottuk, hogy a rádiózásnak olyan szegmenseibe betekintést adjunk egy-egy szakértő által, amire itthon nem, vagy csak korlátozottan van lehetőségünk. Bolla Marcell a múlt héten a RADIOSITE-on megismert Globalnál dolgozik, és olyan lehetősége van az imaging…..
Vajon a hosszabb távú stratégia jegyében melyik hallgatási lehetőségre érdemes koncentrálnia a rádióknak? A fejhallgatókra? A hangfalakra?James Cridland elmélkedett erről blogján, így ebben a bejegyzésben mi is körbejárjuk a témát.  A jövőben ugyanis már nem csak azt kell kiszámítanunk, hogy mikor…..
A podcastekről jelenleg többet beszélünk, mint amennyien csinálnánk. Egy friss felmérés szerint azonban ennél is kevesebben hallgatják őket, ezért szinte jogos lehet a kérdés, hogy a podcasterek egymásnak készítenek műsort? Egy most elkészült friss felmérés rámutat arra, hogy érdekes adatok…..
Hagyományosan minden év januárjában szervezi meg partnertalálkozóját a szegedi Rádió88, amelyre minket is rendszeresen meghívnak. A csapat egy része tegnap a város legmenőbb szórakozóhelyén megszervezett eseményen mulatott, ahol egyetértettünk abban, hogy nem sok rádió csinál már ilyet.…..
Megirigyeltük magunktól, hogy sokat írtunk az Instagramról, ezért mi is elindítottunk egy felületet. Kövess minket, ha szeretnél inspirálódni, menő rádiós képeket nézni, megismerni hazai és külföldi rádiós arcokat.www.instagram.com/42netmedia 42netmedia készítette ezt a képet...
Az élő közösségi médiás bejelentkezések fontossága mellett az instagram fontossága is többször szóba került az idei Media Hungary-n. És közben egy profilról beszél mindenki... (forrás:hrenko.hu)..
Folytatjuk "közvetítésünket" a Media Hungary-ről Siófokról. A 42NET Blog összefoglalója a TV, a közösségi média és a rádió hármashatáráról...
A 42NET Blog is részt vesz a hazai média szakma éves nagy szentségimádásán a Media Hungary-n. Árgus szemmel figyeljük a rádiózásban is hasznosítható infókat. Most például a live videók világából jelentjük!..