Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crohai

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Flying Rabbit 2016.11.30 08:27:21
Illat: citra komló leginkább Hab: sok ls kemény Szín: narancsos mahagóni  Intenzív, friss komlók, könnyed, de telt test, kellemes gyümölcsös íz. Mindezek ellenére sem villanyoz fel, ehhez túl egysíkú. Hiába a minőségi kivitelezés, hiába kellemes, sőt hibátlan, ez ma már az IPA sörök között 'csak'…..
crohai 2017.06.15 21:12:51
@Madnezz: Ezzel a hatalmas előnnyel, amit a Tesco-ba való bekerüléssel járna együtt, nem feltétlenül értenék egyet. Megengedem, a gyártónak átmenetileg jó lehet, hiszen gondolom nem három rekesznyit rendelnek tőlük alkalmanként. De a megcélzott vásárlói réteg hamar bele fog unni abba (ha még nem tette meg), hogy relatíve pofátlan, nyolcszázvalahány forintos árat csengessen ki a kasszánál egy 0,33-as sörért. Nem is beszélve a Maltman 0,25-ös sorozatáról, majd' ötszázért.
sörfigyelő Palóc Kalász 2017.06.01 12:40:21
Illat: búza Hab: puha, sűrű, hófehér Szín: óarany  Nem jellemző, hogy a hazai sörfőzdék ontanák magukból a búzasöröket és ami elkészül, azok is nehéz helyzetben vannak a német nagyipar magas minősége miatt. Emiatt örültem meg a Kalásznak, mert végre egy normálisan búzára hasonlító magyar sör,…..